Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (785)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, jak velký to mělo potenciál, z toho nakonec vznikla spíše průměrná komedie, která až příliš rychle vyprchává z hlavy. Will Ferrell je tady sice celkem snesitelný a neimprovizuje a neřve tolik, jako ve svých jiných filmech, ale s Markem Wahlbergem mu to dohromady moc nefunguje a moc se k sobě nehodí. Každej z nich tady hraje to svoje, ale tak nějak se to nehodí k sobě, i když humorný scény mají oba, ale spíš každý zvlášť. Zbytek opravdu hvězdného obsazení je celkem nevyužitej a The Rock s Jacksonem si to můžou užívat jak chtěj, ale když jsou jenom ve třech scénách, tak je to docela na prd. Stejně je na tom i velice krásná Eva Mendes. Adam McKay navíc svého Zprávaře opět nepřekonal a celý film má sice docela tempo a když objeví nějaká akce, tak mu jde docela od ruky. Celý film se mu ale jinak rozpadá na sled více či méně povedených scének, který by měl s pomocí divného příběhu nějak držet pohromadě. To se ale bohužel moc nedaří, takže se sice občas docela slušně zasmějete, ale zároveň v tom uvidíte promarněnou šanci a už se k filmu asi nikdy nevrátíte. Což je škoda. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Neskutnečně trapné, neskutečně cool. Přiblblé hlášky, které polechtají bránici a přinejmenším podivné situace, kdy vám jejich nelogické řešení vyrazí dech. Zápletka je v podstatě zbytečná, ale člověk se nepřestane bavit. A ten začátek s Dansonem a Highsmithem je super. Finále je pak vykrádačkou mých eskapád v Grand Theft Auto. Panejo, vy máte ale hebké vlasy. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Někdo nemůže rozdýchat anabolové mozečky detektivů Dansona s Highsmithem, někomu vadí plochý hrudník Evy Mendes a někdo závidí Willu Ferrelovi jeho vzrušující krásu, ale já se u toho všeho bavil naprosto nadstandardně. Zkrátka chci být detektivem, ale jsem opatrný, takže se nebudu pouštět do těch největších případů, jakými jsou postavení lešení bez ohlášky, protože bych nerad skončil ve Vegas bez bot a bez služební dřevěné bouchačky. Tohle je prostě ta správná komedie pro všechny zoufalce, kteří se v mládí naučili baletit či hrát na harfu, aby se mohli vysmívat těm, kteří to berou vážně. A to jsem přesně já. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Suchý humor Willa Ferrella mám rád, jeho Ron Burgundy i vedľajšie role vo Frat Pac komédiách (Stiller, Vaughn, Ferrell, Wilson, Carell...) si vďačne vychutnávám. Ale tento film je ukážkou (dúfam že dočasnej) scenáristického a režijného úpadku. Ešte aj akčné scény, ktoré nevyžadujú prácu s hercami a vypointovanie dialógových scén, sú tu katastrofálne neprehľadné. Druhá hviezdička iba za Evu. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Přesněji ohodnotím po druhém zhlédnutíí, jelikož stále nemám jasno. Film je v zábavnosti dost nekonzistentní, jež jednou je trapný a podruhé neskutečně vtipný... zatím hodnotím 3,5 hvězdičky i když je to lepší podívaná než Poldové od Kevina Smitha... „Aim for the bushes“ ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

  • Nápad spárovat před kamerou Willa Ferrella (Allen Gamble) a Marka Wahlberga (Terry Hoiz) vznikl několik let před natočením filmu, během oscarového ceremoniálu, při kterém si Ferrell z pódia dobíral nominované herce, jen Wahlbergovi prokazoval komicky přehnaný respekt. (Coldrex)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 100 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama