Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Relaxační komedie, která sice měla na víc, ale zároveň není zas až tak stupidní, aby lezla na nervy. Dělá si často srandu sama ze sebe nebo resp. z původní 80's předlohy. K tomu pláž, hypnotizující Alexandra Daddario, drsňák Rock a tradičně zábavně retardovanej Efron. Nečekal jsem nic, ale dostal jsem fajn letní komedii na jedno použití. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V hlbokých 90. rokoch, aj u nás tento komerčný seriál neraz stoporil množstvo mužských pohlavných orgánov a pomerne rovnako aj rozťahoval a zvlhčoval ženské rodidlá. A čo je fajn, bola to zábava. Celovečerný ,,trhák,, na jeho motívy, robí však iba to prvé spomenuté. Príliš veľká zábava to teda nieje. The Rock si môže pripísať prvý finančný prepadák svojej superhviezdnej kariéry a zvyšok týmu čierny bodík do životopisov. Ale tie telá v bikinách... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný filmek, který nefunguje ani jako komedie a ani jako akčňák. K zasmání toho zde moc není a akčních scén je také celkem málo. Hlášky celkem suché. Jediné, co film drží je The Rock a Priyanka, kterým role sedla. Efron je vyloženě trapný. Pár nápadů ujde, ale celkově film asi moc nenadchne. 55% :) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO GO - Jasně, byla to volovina, ale celkem zábavná. Prostě vypnout a jen tupě čučet na mužské i ženské muskulatury. Ale čekal jsem to daleko horší a i ten všemi milovaný/nenáviděný Zac Efron mi nevadil. 60% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tady je problém v tom, že film se rozhodnul být více věrnou nápodobou své předlohy než její parodií. A protože je v tom fakt precizní (přesně vychytává lobotomickou poetiku, zápletka je mimoidní, herci voskoví.. a jen semo tamo, jakoby mimochodem, odněkud vypadne nějakej ten nadhledovej vtípek )mnoho lidí to zákonitě zklame protože si sfetovaní sentimentem pamatují původní seriál jako mnohem větší zábavu než jakou ve skutečnosti byl. Nebyl- byla to úplně stejná demence jako tenhle film. Takže, palec nahoru za přesné pochycení esence jedné trapné kultovky... a palec dolů za to, že to tím pádem není zrovna osvěžující zábava.. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je trochu škoda. Potenciál (byť ne úplně přirozený) na další 21 Jump Street tu byl, to by to ovšem musel na starosti dostat někdo schopnější. Nová filmová Pobřežní hlídka má sice několik humorných momentů, které bez debat pobaví, v celku se ovšem jedná o docela utahaný, nevýrazný a ne zrovna příliš vtipný či nápaditý film, který veškerý svůj nejlepší materiál vystřílel už v propagaci. Asi bych to úplně nezavrhoval, přesto od Baywatch zázraky nečekejte. [55%] Více ZDE ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Takt toto se moc nepovedlo. Nezažil jsem tu dobu devadesátek, kdy Baywatch frčela pořád v televizi a stal se z toho už i tak trochu pojem, ale i tak jsem si řekl, že by v průběhu léta bodla nějaká komedie na odlehčení. Ale nová Baywatch moc nepřesvědčila. Rozhodně to není strašný mega odpad těch největších rozměrů, ale tolik věcí bych já osobně vylepšil. V rámci obsazení mi Johnson moc nesedl, on umí hrát, ale musí dostat slušný scénář a vhodnou postavu. Tady se nepovedlo ani jedno, já jsem mu roli Mitche jednoduše neuvěřil. Z dalších rolí mě bavil jedině Efron. Pár doopravdy skvělých vtipů se zde najde, ale po většinu stopáže na vás chrlí film jeden trapný vtípek za druhým, to holt snímku podráží nohy. Za největší minus filmu považuji akční složku. Kdyby byla možná hlavní záporačka více charismatická, kdyby se na vybuchující a adrenalinem vytuněné sekvence alespoň hezky dívalo, ale takto ? Za takové peníze strašné triky (ten digitální oheň úplně rval oči). Nic moc, ani minirole Hasselhoffa a Anderson to nezachránily. Za mě dávám 49 % ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Popravdě pocity z této pobřežní hlídky mám smíšené - jednak hlavní dějová linka trochu dělala z filmu něco jiného, než co by člověk čekal (stejně tomu tak je i u rychle a zběsile, které byly dříve o autech a závodech, teď je to už jen spíše akční film). Místy se snaží být film vtipný, ale asi tak v polovině případů spadnou vtipy do úrovně trapnosti. !Spoiler! Jinak klidně bych přidal i subžánr sci-fi, protože takový ocas by kočku CJ v reálném světě nikdy nezbalil. Pokud to vezmu jako parodii na pobřežní hlídku tak to fungovalo - zpomalené záběry, přehlídka dokonalých těl - především ženských, návrat kultovních postav ze seriálu v kratkých cameo rolích - Pam a Mitch. Jen kvůli toho nadhledu dávám nakonec tři s odřenýma ušima - prostě mohlo to být určitě o dost lepší - 55%. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Takovej ten pocit, když se u komedie nesmějete... Scénáristi evidentně neví, co se sebou, když nevymyslí ani pět vtipných gagů (to s ošaháváním šourku mě teda fakt nerozesmálo). Dokonce ani camea Pamely a Davida nejsou nápaditá a působí jako těžká křeč. Fajn, klidně bych vzal na milost sprostou fekál komedii, ale tohle ani nebylo sprosté. Tohle bylo jen totálně nudné. A kozatá Alexandra Daddario tomu vážně nepomůže. 45% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aneb, když čekáš něco hodně debilního a dostaneš něco zábavně debilního. Přiznávám, že jsem to dal na dvakrát, ale ve finále jsem se bavil celou dobu. Když člověk přistoupí na hru, kdy se to celé nebere vážně užívá si Rocka, pěknejch holek, blbejch vtipů a na tohle všechno má zrovna náladu, tak bude v klidu spokojenej. Hraniční 4 za fajn pitomost, která prostě sedla v danou chvíli. Znovu už to ale vidět nepotřebuji. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Daleko větší výplach, než jsem si vůbec dokázal představit. Jakožto kriminálka dost slabé a jako čistá komedie málo vtipné - škoda, protože hlavně ze začátku byl náběh na parádní fekální komedii, ale pak se najednou film začal tvářit zbytečně vážně, což mu v konečném výsledku opravdu uškodilo. Za Kelly Rohrbach a Jona Basse dávám o hvězdičku navíc, jinak promarněný potenciál. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbost, než ve kterou jsem "doufala." Ale k létu občas blbosti v klimatizovaném kině patří. Dávám něco mezi 1 hvězdou za moře, pláže (a také trochu z nostalgie)+ jednou hvězdou za příběh, který kupodivu nenudí. Ovšem koneckonců, mohlo to dopadnout ještě hůře. Nedokonalost, přepálenost, nechtěná, vyjímečně i záměrná vtipnost a naproti tomu líbivé exotické prostředí k Pobřežní hlídce patří. O parodii či pokus o ní si seriál plný nádherných hrdinů říkal už dlouho. - Zde se samozřejmě jedná o jeden samostatný komediální akční film, který si vypůjčuje jen některé atributy ze slavného seriálu. Ne každý vtip vyjde, ale mohlo být hůř. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Vypnout mozek a neřešit, to je jediné jak se tenhle Baywatch dá přežít :) Příjemné obsazení, sem tam "povedený" joke, ale mám pocit, že to mohlo být o dost lepší, ale ten film prostě lepší být nechtěl, což je škoda. Camea vcelku špatná, ale co se dá dělat. Stačí to vidět jednou a dost... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to je strašná ptákovina, ale já jsem od tohohle filmu dostal přesně to, co jsem očekával. Je to místy děsně blbé, místy děsně cool, jsou zde skvělí herci, které mám rád, krásné ženy, z nichž mi padala brada, je zde schopnost si dělat prdel sám ze sebe i z původního seriálu, a sakra, je tu i Hoff a Pamela. Já jsem víc nepotřeboval. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson a Zac Efron byli parádní dvojka, ale jejich snažení vyšlo jaksi naprázdno. Těšila jsem se, že to bude jízda. Ovšem, při té jízdě se mi nějak zadrhla kolečka. Očekávala jsem něco jiného. Škoda. Vzpomínka na seriál zůstala. Potěšila mě přítomnost Hasselhoffa a Pamely Anderson. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Pár vtípků je fakt vydařených a Rock občas slušně hláškuje. Máme tu kozy a prdele, bohužel v menším množství. Děj obstojný, gradace tam je též trochu vidět. Bohužel tomu chybí větší odvaha, snaha si udělat sám ze sebe větší srandu. Chybí tomu cool efekt. Jako oddychovka film funguje. Jako grandiozně nahláškovaný odkaz jedné legendy bohužel ne. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Nová Pobřežní hlídka se mi líbila víc, než jsem očekával. Samotný hloupoučký příběh mi nevadil, v nějaké míře vlastně parodoval původní seriál, ale spousta vtipných scén mi vůbec nepřišla vtipná. Jako odpočinková blbost ale stačila. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Fakt je lepší vybrat si libovolnou epizodu původní Pobřežní hlídky a podívat se na ní večer jako na guilty pleasure. Tahle verze totiž naprosto postrádá cheesy neumětelskou poetiku originálu. Moderní look, rychlý střih a tak nějak náhodně poskládaný slavný songy. A ty camea Hasselhoffa a Pamely jsou vyloženě trapný. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama