Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10

(série)
Trailer
USA, (2019–2021), 16 h 59 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Frank Darabont

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Norman Reedus, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Danai Gurira, Ross Marquand, Khary Payton, Samantha Morton (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Už je to několik měsíců, co Alpha způsobila masakr během komunitního veletrhu. Zima je pryč a nepřátelé tu pořád někde jsou a něco plánují. Hlavní hrdinové se musejí zaměřit na sjednocené komunity, které musejí vymyslet takový plán, aby ukončily hrozbu Šeptačů jednou provždy. Jenomže Šeptači nejsou jediní, kdo představují nebezpečí, protože je tu ještě něco dalšího. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (41)

Trailer

Recenze (45)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TENHLE BOJ ROZHODNE O NAŠÍ BUDOUCNOSTI…“ /// Nemá to takový tempo jako předchozí série. Taky těch „fajn“ postav není tolik a trochu to sere ukecaností. Ale sráči jsou zákeřní, takže člověka udržujou ve střehu. Ke konci mám strach, aby se z toho nestal další LOST, páč těch halucinací začíná bejt až moc. Naštěstí překvapivej efekt (– to si děláte prdel!) vobčas zafunguje i tady. Taková „mrtvolná“ Růžovka. Začínám chápat, co na ní ty ženský viděj. Největším překvápkem ale je, kolik to má dílů! P.S: Nadstavba slouží hlavně k tomu, aby měli kam dát vystříhaný kecy mezi jednotlivými páry. I když samo navnadí na další sérii… /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hodne top serie..negan je neskutecnej borec a serial tahne misto ricka skvele...negan s darylem jsou tahouni serialu..ten konec wow..tesim se na posledni sezonu! ten negan...jak ho maj za novou alfu a rekne typci mi prinesli zbrane :D a pak ten beta..vis kdo to byl vole ?:?D:D chcal sem blahem ! michone sem obulel :( ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam kde fantastická 9. řada bodovala na plný čáře, tam 10. série zdárně pokračuje. Za mě prvotřídní krvelačná krasojízda která jede na plné obrátky, a na kterou všichni fanoušci komiksové předlohy tak dlouho čekali už jen kvůli tomu, že tato řada právě čerpá ze své literární předlohy zcela nejpatrněji. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál „The Walking Dead“ už se zajel v určitých kolejích a jde v nich. Nechce se moc odchýlit, sem tam úplně rezignuje na trikovou stránku, což je škoda, protože myslím, že zrovna ta jej vždycky zdobila. Hodně se počítá s tím, že jste se s postavami sžili, takhle to na vás bude fungovat. No a pokud jste se nesžili, tak už se stejně na seriál nejspíš nedíváte. Já se přiznám, že nijak velká očekávání od jedenácté řady nemám. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá série rozhodně nezklamala! Po výtečné devítce naservírovala další porci zábavy, krvavosti, a lidských osudů. Sem tam se našla slabá místa a ne každá epizoda stála za to (opět se tu několik dílů řešily deluze, které nijak neposouvaly děj), ale i tak jsem zejména ke konci hltal díl za dílem a doufal, že nic jen tak neskončí a my se dozvíme víc! Ať už šlo o Eugenův románek, nebo o civilizaci nalezené Michonne. Některé postavy se zajímavě vykreslily, Negana jsem tu měl zase o velký kus radši, než předtím. Bohužel, vše skončilo opět v tom nejlepším a nám nezbývá, než opět jen čekat! Shrnuto, další super série TWD, kterou jsem si užil od začátku až do konce. ()

Galerie (953)

Zajímavosti (34)

  • 10. série byla prodloužena z původních 16 epizod na 22. (Davidkkk)
  • „Přemýšleli jsme nad seriálem a říkali jsme si, zda si herec vůbec připadá jako basketbalista. Spíš mi seděl na fotbalistu, ale touto úpravou jsem si nebyla jistá. A pak herec přišel s návrhem, že by mohl být muzikant. Nám to přišlo super, a proto jsme začali přemýšlet nad tím, proč se z tak slavného muže stal takový padouch. Začali jsme proto pracovat na jeho příběhu, přičemž vytváření tohoto hudebníka bylo vážně zábavné,“ prohlásila scenáristka Angela Kang, proč změnila Betův (Ryan Hurst) komiksový původ, ve kterém byl basketbalista a ne country zpěvák. (Duoscop)

Reklama

Reklama