Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Podprůjemný hovnocení, který na zdejší databázi odborníků na všechno krom filmů, Skyline má je do nebe volající jelikož Skyline rozhodně neni podprůjemnej film. Skyline je průjemnej film a vy, neznabozi, jste mu ubrali 4% zaslouženýho hovnocení. Emzáky na Vás pozemšťané. Jinak k filmu - Gratuluju rejžům, že konečně se objevil někdo, kdo si nemyslí, že je strašně sqělý točit emzáky ve tmě, kdy je hovno vidět, a místo toho nám naservíruje emzáky za dne a my je tak můžeme vidět. Vzhledem k rozpočtu jsem až šukována, že vůbec nevypadají jako stádo pixelů a dá se na ně naopak hezky čumět. Parta lidí ve filmu má IQ srovnatelný s průměrnou velikostí penisu v ČR, takže je to, jak Vám snad došlo, jeden retard vedle druhýho. Nejhlavnější hrdinka je ale šukézní (a jako bonus i našukaná) a Erica Balfoura mám ráda už od dob Texaskýho masakru, takže jim jsem debilitu v jejich chování velkoryse prominula. Potěšil i starej známej detektiv Batista z Dextera. Děj je jednoduchej jak práce ve fabrice (omlouvám se všem koho se to dotklo ... ba ne mám to v piči) a celkově film nenudil a pobavil. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to zase je, ale opět jeden z velmi podařených filmíků a opět je zde zavrhován a podhodnocován. Pro mne je to taková obdoba DNE NEZÁVISLOSTI. Kluci Strauseovi odvedli přímo "DOKONALOU" prácičku a tento filmík nemá jedinou CHYBU ! Bravo ... jen tak dál ... pokud se dočkáme pokračování, tak doufám že bude stejně dokonalé. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejlepší béčkové scifi, co jsem kdy viděl. Připravte se na mimozemskou invazi do L.A. v sofistikovaném scifi od talentovaných bratrů Strausových. Spielberg s Emmerichem se svými letitými vykopávkami na podobné téma se tiše po zhlédnutí tohoto nářezu krčí v koutě a budou tam ještě dlouho i s Bloomkampem, který něco podobného v otřesném balení vypustil do světa před časem. Dvaceti patrová výšková budova se pro skupinku přátel, pro něž bylo probuzení noční můrou, stane dočasným útočištěm než to peklo skončí, ale scénář chrlí takové množství nečekaných nápadů ve vysokém tempu, že se to na poprvé nedá ani pobrat. Obdobná smršť je to i po vizuální a trikové stránce, kdy jsem byl ohromen realistickou kvalitou triků a neobjevil jsem žádný rušivý element, respektive nepovedený trik. Nesmím opomenout ani trefné herecké obsazení. Jedna hezčí herečka vedle druhé (Scottie Thompson, Brittany Daniel, Crystal Reed) dva chrabří týpci v hlavních rolích neměli chybu (Eric Balfour,Donald Faison), pak do party přibyl i starší ročník (David Zayas), do toho hřímala epická hudba a postavy hynuly jedna po druhé v nepříliš odhadnutelném pořadí. Stejně neodhadnutelný je doslova bombastický konec ve stylu totální apokalypsy. Zkrátka se jedná o scifi nejen pro příznivce tohoto žánru. 100% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sci-fi jak z ‚padesátek‘ se vším všudy. Se spoustou přerostlých emzáků likvidujících všechno, co jim přijde pod chapadla a hlavně s neskutečně debilními postavami. Až na jednoho všichni uvažují jak chovanci diagnostického ústavu, tudíž to má chvílemi až groteskní nádech. AVP II nebyla náhoda, Strausové nejsou dobří vypravěči, a i když se strašně moc snaží, výsledky jejich práce fungují na délce traileru (nebo dříve klipu, či reklamě). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, mám taký dojem, že budúcnosť bratov Strauseových sa skončila. Aspoň teda čo sa týka očakávaní ich ďalších projektov v mojich očiach. Takýto vypatlaný sci-fi blud som už dávno nevidel, a ak by som to mal laicky k niečomu prirovnať, tak asi k (novším) seagalovkám sci-fi žánru. Film je äplne bez príbehu, pretože zmyselnejší príbeh majú aj polhodinové porná na internete, s absolútnou demenciou konania takmer všetkých postáv a takmer každej situácii, hudba absolútne netrafila žáner a režiséri svoje remeslo. Od tohto ruky preč a oči a uši tiež! 15%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)
  • Téměř celý snímek byl natočen v domě režiséra Grega Strause v kalifornském Marina Del Rey. (oje)
  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama