Reklama

Reklama

Zúčtování v zóně 51

  • Česko Vetřelec vs. Vetřelec (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1947 přistál USA neznámý létající objekt. Informace o jeho posádce i nákladu byly zkreslené a z větší části utajované. Nyní se ale ukazuje, že důsledky této události mají být pro lidstvo fatální, neboť výbuch objektu, který zde návštěvníci z vesmíru zanechali, má v nejbližších hodinách zničit celou planetu. Bývalý voják Jake se vydává do zakázané oblasti hledat svého bratra Alexe. Namísto něj však narazí na Juda, který se snaží výbuchu zabránit. Jake neví, zda mu může věřit, nicméně se spolu vydávají za Monikou, bývalou Jakeovou přítelkyní, s žádostí o pomoc. Do cesty jim vstupují nejen pozemští ozbrojenci, kteří by nejraději celou oblast „vyčistili“ a zbavili se všech svědků i všech důkazů, ale i příslušníci jiných - nepozemských - ras, kteří chtějí zajistit, aby zničení Země proběhlo hladce. Na deaktivaci nálože zbývá jen málo času a do poslední chvíle není jasné, komu lze důvěřovat a s kým je nutné bojovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film od společnosti Nu Image o tom jak kdysi spadlo na Zemi ufo které obsahovalo signál k zničení Země a útokem mimozemšťanů načež přišly na Zemi 2 mimozemšťané, (jeden hodný jeden zlý) jeden aby tomu zabránil a jeden aby zajistil pohodový výbuch. Klasické Béčko ale já se bavil čekal jsem rozhodně horší. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

B-čkovosť srší z každého záberu, letecký UFO súboj v úvode jak vyšitý z dákej PC hry ( vyznieva to až príliš počítačovo-animovane ), niektoré scény pritiahnuté riadne za vlasy, iné sú zase nadpriemerné...zbrane to je ďalšie negatívum - nič výnimočné, nič originálne...s využitím starej školy....A aby som to zhrnul: sci-fi to nie je zlé akurát to všetkým možným budí dojem filmu 80-90 rokov ( keby som nevidel že film je vyrobený v 2007 tak neuverím....). Ale najväčším sklamaním pre mňa samotného bol záverečný súboj dvoch príslušníkov iných rás, ktorý vyznel neuveriteľne lacno a nemal patričný náboj. */** ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Zúčtovanie v zóne 51 je úplne priemerný sci-fi film. Príbeh je takisto priemerný, príliš nezaujme ani jeho spracovanie. Efekty filmu boli až priveľmi počítačové, slabo natočené a v konečnôm dôsledku nezaujmú. Ale nájde sa tu pár dobrých efektov, ktoré potešia aspoň tým, že pekne vyzerajú no po technickej stránke zapadajú do akcie nevhodne. Akcia sa tu objaví, aj nejaké tie sci-fi prestrelky tu sú, ale vyzerajú len priemerne a ostatná akcia takisto len priemerne. Prostredie filmu vyzerá dosť nezaujímavo. Herecké obsadenie ničím neoslní, ide tu o B film takže je to vidieť na hercov. Ale hlavný hrdina je dosť dobrý. Ostatné postavy nezaujímavé, bez štipky charakteru a kilami železa na sebe. Aby som nekrivdil, mimozemštania boli ako hlavný hrdina, t.j. celkom dobrý. Réžia filmu, ťažký priemer, nováčik režisér, takže nieje o čom hovoriť. A škoda dosť neprehľadného strihu v niektorých pasážach. Hudba chcela zlepšiť film, ale nie. Ako celok sa film snaží fungovať, aj sa mu to darí. Priemerný snímok, ktorý ničím extra nezaujme, ale aspoň nič extra nepokazí.. ()

kagemush odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná záležitost!! -Mám rád divný filmy,-když je film dost divnej na to,aby mě bavil alespoň svou jinakostí, humorem(třeba i nechtěným),experimentováním,odvahou autorů,apod.,-pak je mi celkem fuk,že režisér nepřišel,scénarista šňupe,producent už zase nesehnal žádný peníze,přehrávající neherci, i mnohdy existence neexistujícího děje.Ale tady to?Prázdná nádoba.Nic. (snad jen ten neskutečný dres zlouna mě dostal,ty vytahaný tepláky mám totiž doma taky!) ()

Ali-eN 

všechny recenze uživatele

Area 51 v nazvu to ma jen z duvodu atraktivity, jinak tam v celem filmu o ni ani nezavadi, krome narazky na S4, ale to zase pochopi jen zainteresovani co znaji B.Lazara. Nektere triky v tom filmu byly povedene a kdyby mi bylo 12, tak bych se u toho narame pobavil. Ceho si posledni dobou vsimam, ze uz se v tech levnych filmech ze zbrani skutecne nestrili, jen s ni herci trepou a digitalne se tam pak dodelaji zablesky z hlavne. Jinak CGI je uz i u takoveho braku na slusne urovni. Kdyz jsem se nedavno dival na Terminatora 2, tak jsem si vzpomel, jak natocili hodinu a pul dlouhy dokument jenom o tech CGI efektech, ktere jsou v dnesni dobe spis horsi prumer. :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama