Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa dobre pamätám, tak som už videl duely "Megažralok vs. Obria chobotnica", "Boa vs. Pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Megažralok vs. Crocosaurus", "Megažralok vs. Mechažralok", "Megažralok vs. Kolossus", "Megakrokodíl vs. Superanaconda" a teraz som zhliadol aj titul "Megakrokodíl vs. Superaligátor". Všeky tieto nízkorozpočtové, béčkové filmy majú hlúpy scenár, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. No a predsa si to raz za čas rád pozriem. Ani neviem prečo. Z nejakého neznámeho dôvodu som si obľúbil tieto podradné versus monsters movies. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po třech letech se Roger Corman a společnost Syfy rozhodli natočit další pokračování o geneticky upravených nestvůrách. Tentokrát je oba umístili do jednoho filmu a tak se diváci mohli dočkat rovnou dvojíté krvavé lázně, protože jak Dinocroc, tak i Supergator se docela činili. Tvůrci se tentokrát rozhoupali i vylepšení digitálních efektů a oba tvorové vypadali docela solidně. Bohužel se ve filmu objevilo několik okopírovaných scén z předešlých dílů, tedy oni tam sice hráli jiní herci, ale vesměs originalita nápadu vzala za své. Navíc zde bylo i dost nudných pasáží, hloupých dialogů a nesmyslných vsuvek, které jen zbytečně brzdily rozjetý děj. Na druhou stranu je tu k vidění opět několik lahůdkových gore scén, takže zůstanu opět u průměrného hodnocení. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé, tak blbé, ... až je to k smíchu a tedy pobaví. Postavy tak stupidní, že se fakt pobavíte. Totální brainwash na totální relax mozku. Film totiž můžete mít i jako zvukovou kulisu - a když se podíváte jednou za 15 minut, o nic nepřijdete. Když se strefíte do momentu, kdy jedna z potvor zaútočí, můžete se i zasmát. (Ideální film např. při žehlení, luxování, atd.). ()

DimmuB odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak týden (ne-li dva), co tohle dávaly v televizi. Už jen ten název vypovídal o tom, že to bude další blbost plná PC efektů typu Megažralok vs. crocosaurus. A nemýlila jsem se. Stačilo mi půl hodiny a musela jsem televizi vypnout. Nevím no, někomu se to možná líbilo, ale já tomuhle filmu (a dalším 646743644 podobným) nepodlehla. :( ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Jednu dobu přiletěl trend ta nejvíc ujetá monstra stavět ve filmech proti sobě. Monstra: Vyjmo pár rádoby nečekaných útoků na totálně tupé oběti si na přerostlé krokodýly už raději moc nepamatuju. Herci: Hororová pohádka o dvou neporazitelných krokouších opět staví na atraktivnosti zejména skrze polonahé blondýny. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Část filmu se SWAT týmem byly natočena za jeden den. (hladass)
  • Režisér Jim Wynorski musel neplánovane zahrať jednú z menších úloh, pretože herec, ktorý bol do tejto úlohy vybratý, nebol schopný zo seba dostať ani len zopár viet. (beso74)

Reklama

Reklama