Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po delší době trochu snesitelná parodie, jejíž tvůrci si tentokrát vzali na mušku teenagerovský fenomén (ne pro každého) Twilight a pořádně se vyřádili. Některé nápady nebyly vůbec špatné - např. čivava Jacob. Já jsem k předloze celkem neutrální, takže mě tato parodie nijak neurazila. Dokonce musím pochválit, že zde tvůrci zdůraznili a zesměšnili věci, které jsem na předloze zrovna nemusel - např. všemožné vzdychy Bell(cc)y a její hrozné pohledy. Zkrátka některé parodie jsou mnohem lepší, ale existují i mnohem horší a tato se drží na vahách hodnocení parodií uprostřed. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdyby mi ještě nedávno někdo řekl, že si dobrovolně seženu nejnovější film od tvůrců, kteří stojí za filmy jako Tohle je Sparta! a Disaster Movie, tak bych se mu vysmál do ksichtu s tím, že to spíše 21. 12. 2012 skončí svět. Jenže pak jsem zhlédl trailer a to mi nedalo. Je sice fakt, že parodovat něco, co samo o sobě je parodií, je docela lehké (stovky videí na YouTube jsou toho důkazem) ale i tak jsem se v některých scénách nemohl přestat smát. Beru, většina fórů byla stupidních, některé tam neměly co dělat (Lady Gaga, Gossip Girl) ale na tohle už jsem si zvykl, že tvůrci (obzvláště tihle dva) musejí do filmu nacpat co nejvíce nesouvisejících věcí. To ale nic nemění na faktu, že jsem se většinu času opravdu bavil, protože z duše nemám rád tento "fenomén". Takže ano, nadhodnocuju, ale vůbec se za to nestydím. P. S. Nerad to říkám, ale ta holka, co hrála Bellu (ehm, Beccu :-)) dokonale vystihla, co jinak schopná herečka Kristen Stewart zde předvádí… ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.10.2010 ~ Parodie mají jakous takous šanci na úspěch ve chvíli, kdy si berou na paškál ideálně žánr nebo alespoň větší skupinu známějších filmů. Pokud je ale středobodem parodovaného vesmíru něco, co samo o sobě je v originále v podstatě parodií, nevím, čeho jsem vlastně čekal, že se mi dostane. Zřejmě jsem se nechal ukolébat informacemi o minimu amerického nevtipu, tedy méně trapného sexistického a fekálního humoru. Na zbytek jsem bohužel zapomněl. ~ Nemyslím, že je nutné nějak dlouze představovat předlohu, jde jednoduše o sérii Stmívání, upíry a vlkodlaky skrývající se mezi námi a jejich "třídní boj". Tady se celá tahle série paroduje sice alespoň trochu vtipným způsobem, stále jde ale o typicky pitomý humor (chtěl jsem napsat americký, ale raději přibrzdím). Největším problémem parodie je, když víte, že to či ono je parodií a že by to tudíž mělo vyloudit svým přitažením za vlasy vzhledem k originálu úsměv, ale pokyn k němu mozek prostě nevydá. A mohu vás ujistit, že se nejedná o neurologický problém. ~ Tahle parodie není jednoduše nijak zvlášť vtipná. Autoři se snažili, ale moc tomu nedali a na výsledku je to vidět. Zparodovány jsou naprosto všechny nejznámější části upíří romance, ale když už v předloze se muselo některým scénám přinejmenším škodolibě uculovat, tady už se jedná o čistokrevnou zbytečnou trapnost. Pokud jste tedy viděli epesní parodické snímky jako "Děsnej doják" a podobné nechutné nevtipné trapné americko-imbecilně nezábavné (ne, nemůžu se udržet) komedie, tady sice chybí nechutnost, všechno ostatní ale zůstává, takže jsme si moc nepomohli, smažeme to, zapomeneme na to a raději si počkáme na další hloupoučké příběhy trojúhelníku Belly a Sebastiána se třpytivým vocasem. Na tohle dílo kašlete, než celý tenhle film je vtipnější Bellina replika z prvního dílu v altánku o tom, že v šestnácti letech cítí, jak stárne. A takové zjištění je po zkouknutí téhle "komedie" dosti smutné. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najznesiteľnejšia paródia dua Friedberg/Seltzer? Možno, ale o skutočnej kvalite sa naisto hovoriť nedá. To by totiž niekto musel vymeniť toto neschopné režisérske a scenáristické duo, ktorých tradičný primitívny humor zabíja aj tie slušne vypointované narážky. Len úmysel parodovať silne kontroverznú upírsku ságu sám o sebe nie je plus, a to by si mohli jej zarytí odporcovia uvedomiť. S lepším vkusom to totiž akosi neladí. 30% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama