Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Diskuze

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Nova je sračka už od svého založení, takže tyhle dvě TV si nemají co vyčítat. Každopádně jsem zvědavý, jak se bude "vážená" porota tvářit, až Jackson na vozíku postoupí do finále. Je hezké, že ten kluk má motivaci aby začal chodit, ale pokud by mu například nabídli, že pokud příště bude stát na svých, že bude moct být v zákulisí natáčení, bylo by to mnohem vhodnější, než takový "antitalent" dál protěžovat jenom proto, že je na vozíku. Když se podíváš na toho bezrukého Číňana, který uměl hrát perfektně na klavír, tak ten ten talent má, protože si to s nohama dává 2x líp, než zdravý člověk s rukama, ale aby se u někoho hodnotilo postižení jako TALENT, to mi vážně příjde trapný.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

aj mne. postupovalo sa na základe výkonov na castingoch a to bol veľmi nesprávny postup. a postup jacksona na vozíku a "básničky" bol vrchol. Ale MArkíze/Nove už nič iné neostáva len hrať na city,aby to aspoň pozerali mamičky,ženy v domácnosti,citlivky a dôchodcovia,inak by museli "show" stiahnuť.A aj ked im to takýmto podradným a úbohým spôsobom vydrží dokonca,je už dávno isté,že úspech a peniaze neprinesie. K Markíze teraz neprehovorím lebo tá sračková "tv" sa nikdy nepoučí a potomto dá ešte väčšiu sračku a tak to pôjde stále dookola,ale dúfam že Nova si konečne uvedomí že Markíza a takéto sračky typu talentmánia ju ťahajú dole a prestene s Markízou spolupracovať.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Kdo včera o pauze přenul na Novu, musel se zesrat. Byl tam tzv. novácký velký třesk a probíhal tak, že skoro nikdo nemusel nic dělat, ale přesto postoupil, nebo vypadl. To ukázalo velmi zajímavé rozhodování poroty, kdo je pro SLEDOVANOST nejlepší. Například postoupila ochrnutá dívka na vozíku, která akorát seděla a četla "dojemnou" báseň. Zatímco tři TANEČNÍCI na vozíku spolu s "normálními" partnery nepostoupili, protože tam prý byli lepší. Největší talent "Jackson na vozíku" si pochopitelně rovněž vysloužil jízdu do semifinále. Bylo mi z toho skutečně ŠPATNĚ!

 (hodnocení, recenze)

Prima zhruba o 400 tisic vetsi sledovanost nez Nova.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

ja nie,pre mňa je dôležité že JoJ vedie nad Markízou už aj "na papieri"

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Tyto videa postupujících snad nepotřebují komentář. Tohle preferuje Nova s Markízou. 1) Dojemné příběhy (prvoplánový cíl - dojmout ženy u obrazovek, donutit je koukat se i příště, pokud možno, nabídnout co nejvíce dojemných záběrů z nemocnice, aby se zaručil úspěch) http://www.youtube.com/watch?v=xLtydeHu28Q&feature=fvst 2) Skandálnost (nabídnout lidem "úžasné" záběry člověka, který díky sázce přišel o svojí hrdost. Prvoplánový cíl: zaujmout široké spektrum lidí, kteří budou fascinovaní tím, jak je člověk debilní a budou netrpělivě očekávat, co si daná paní oholí příště /kdyby si oholila kundu, bylo by to pro sledovanost nejlepší/) http://www.youtube.com/watch?v=Zb1H-2r3VOQ 3) Trapnost (cílová skupina: teenageři, kteří se budou "mastit" na takových idiotech, virálně budou sdílět toto video a budou dělat reklamu Talentmánii. Budou netrpělivě očekávat, co takováto dvojka pojebe příště. http://www.youtube.com/watch?v=2lqk-iQW-h8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=lZFZHg2AmA0 Pokud by to sloužilo čistě k pobavení, tak se dá uznat jistá zábavnost těchto soutěžících, pokud ovšem všichni postoupili, tak to jasně ukazuje, čím chce Talentmania zaujmout, hledání talentů to rozhodně není.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

práve to,že môžu hodnotiť diváci (ktorí sú kúpení) je stupidita najhrubšieho zrna. Na to tam predsa majú porotu. TM len kopíruje CSMT. nejdem to tu viac rozpisovať,stačí si prečítať Zeckove komentáre tak 2-3 strany dozadu, vnich je celá pravda. Ideálne hodnotenie: CSMT:100% ,,,,,,,,,,TM:0% P.S.:Banášová a Mareš sú extrémne nesympatickí

futbalista

futbalista (hodnocení, recenze)

Neviem prečo má táto sprostosť 62% a Talentmania 10%. U ČSMT sa nudím u TM až tak nie. Nepáči sa mi moderatorská dvojica a tak trochu porota u ČSMT naproti tomu sa mi nepáči, že sprostá Banašová je v porote TM (ani Mareša veľmi neobľubujem). ČSMT má nudí asi preto, že to nemá komentár ako v to je v TM. Talenti sú asi rovnako dobrí. Ale v ČSMT majú na predvedenie len 2min. naproti tomu TM ma dlhšie alebo neobmedzené (no do noci až nie). A v TM sa mi páči to, že diváci môźu rozhodovať, aj keď nie všetci. Myslím, že takéto hodnotenie bude najadekvatnejšie hodnotenie ČSMT 20% TM 25-28%.

 (hodnocení, recenze)

vcerejsi dil mela vetsi sledovanost Prima..v nejsilnější minutě vysílání dokonce 1mil 666 tisíc diváků

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Prase Železný založil JOJku s ohromným chtíčem zisku. Myslel si, že slovenský trh ovládne stejně, jako ten český. Lidem nakecával, že mu jde o kvalitu vysílání na Slovensku a ti mu to opět sežrali. Když se pak vidělo, že JOJ je jen druhořadou stanicí, pochopitelně chtěla Nova spolupracovat s nejsilnější stanicí na SVK Markízou. Nic jiného, než prachy v tom nehledej. Nehledě na to, že pokud si pustíš Markízu a Novu, koukáš se v podstatě na stejný kanál - stejné seriály, stejné koncepty, stejné kulisy zpráv, prostě všechno stejné.

Reklama

Reklama