Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že šlo o pokus ženský režisérky natočit akční film pro ženský. Jde o další snímek, co kombinuje hned několik žánrů, ale bohužel ani v rámci jednoho žánru se nejedná ani o průměrnou podivanou. Vtipný momenty aby člověk pohledal, akce je hodně po skromnu a příběh je dost předvídatelnej. Kdyby nebyl slušně udělanej trailer, asi bych si to vůbec nepustil. Navíc byly všechny zajímavý momenty snímku obsažený už v traileru, takže už jsem fakt neměl být čim překvapenej. Na Katherine Heigl se pěkně dívá, jenže to je všechno, co může v týhle roli nabídnout, protože na to, aby hrála akční hrdinky, prostě nemá. Vůbec nechápu, proč jde tenhle jasnej direct-to-dvd adept do český kinodistribuce, dvě slabší hvězdy. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

Reklama

Mara12 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro romantické filmy s Katherine Heigl a mám slabost pro Jason O'Maru bez košile, ale tím to končí. Slečna nebezpečná je zmatený film s pomatenou hlavní hrdinkou. Její přerod z naivní Stefanie od vedle, na naivní Stefanie s pistolí je totální propadák a krom toho Stefanie snad ani nejde o to Joea zatknout, spíš hledá důvody proto proč to neudělat a to dosti zvláštními způsoby. Jediná ucházející postava je Ranger a jediná ucházející scéna je ta finální. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jo ty 2* si to zaslouží. Místy jsem se bavila, což jsem od komedie s Katherine Heigl čekala nejvíce. Nic víc, protože asi všichni jsme si všimli, že v téměř ničem jiném než komediích či romantických komediích nehraje. Jen tak mimochodem, taky máte pocit, že vůbec nestárne? No co se týče hlavního mužského hrdinu, ten mi k srdci rozhodně nepřirostl, to byl lepší ten, co jí pomáhal se zaučit. No takže obyčejná komedie, která je ale pod průměrem. P.S. Nevím jestli tím, že Katherine obarvila na tmavo, chtěli docílit, aby vypadala nebezpečná, ale myslím, že s blonďatou hřívou by v tom nebyl rozdíl. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Krimi akční komedie, která není ani jedno z toho. Místo nějaké alespoň tupé zábavy jsem chtěl po 20 minutách všechny odprásknout a jít koukat do zdi. Producenty, který čas od času napadne odsadit do hlavní role Heigl, by měli zakopat. Ta ženská je totálně nesympatická ve všem, tady je k tomu ještě za příšernou k*ávu. 90 minut a přišlo mi to delší než Titanic. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama