Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Od Rozkladu utekly čtyři roky. Opět se tu potkáváme s Leonem, který je poslaný bůhví kam, řešit bůhví co. Vizuálně opět parádní. Na druhý pokus se většina scén odehrává za dne a už to není vše tak tmavé. Leon je určitě zajímavý charakter a tak jeho volba je palcem nahoru. Nabídnul i další RE ještě něco kromě vizualizace? Ani ne. Příběh je odnikud nikam a z hlavy vyšumí během pár dní. Navíc si myslím, že opět ne-fanoušci herní scény, budou mít pekelný problém se zorientovat a pak budou jen prskat nesmysly do komentářů. RE není špatný, naopak jeden z vydařených kousků, co se týče filmové scény. Jen je to zkrátka opět málo a příliš hluchých scén. Ve srovnání třeba s Starship Troopers: Invasion, ze stejného roku, je to krok vzad. ST měli jak akci, hrdiny, vizualizaci i parádní příběh. (60 %) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Animace skutečně jak z počítačových her dejme tomu před 10 lety, efekty pro případné 3D, časté záběry z pohledu první osoby, to vše mi dávalo spíše dojem vložených animovaných scén během hraní hry, ale ne filmu. Ten těžce propracovaný děj, jak se hrdina musí dostat z bodu A do bodu B mi už u posledních filmů Resident Evila začíná lézt krkem. A že by to mělo nějaké noirové kvality, na to raději ani nemyslete, kdo tohle tvrdí, v životě noirový film neviděl. Závěr je pak už dokonce i nechtěně směšný. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velice obstojná akční zombie jednohubka rozšiřující svět Resident Evilu. Navíc se jedná o solidní práci na poli animace a vyzuální stránky filmu, takže celkové vyznění není vůbec špatné. Esteticky to opravdu vypadá peněžitě, žádný levný shit. Akce pěkné, konec je hodně efektní. Příběhově s tím taky nemám moc problém, sice to jde jinam než hra a hraje si to na poli globálnosti, ale zázraky jsem po ději rozhodně nečekal. Tudíž zas tak neřeším. Měl jsem chuť na akčni mutárnu a tu jsme dostal. Pro mě vcelku spokojenost a hlavně je tehle film o dost zajímavější a zábavnější než Andersonův Afterlife a věřím, že i Odveta. Chudší 4*. Jen škoda, že Leonův charakter jaksi není cítit. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy nehrál, filmová série je moje oblíbená. Na základě tohoto tvrzení se ptám proč se to jmenuje Resident Evil? To co se tam vyskytuje (pod taktovkou "včelaře") navíc vůbec zombie nejsou... taky si nějak nevybavuju odkaz na zlotřilou "Umbrella Corporation"... Takže dívejte se na to jako na zajímavě vizuálně zpracované Sci-Fi inspirované Resident Evilem (tedy už teď víte o čem to asi bude - akce - a o čem to rozhodně nebude - hluboká zápletka) a bude to celkem v pořádku (a možná si jednu hvězdičku přihoďte). Jinak je to běžný průměr... max 3 1/2. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že kvůli těm nehorázně kulervoucím posledním dvaceti minutám stojí za to prokousat se idiotskou hodinou, která akci na náměstí předchází. No, vlastně i bitka předtím ve skladišti byla cool... Absolutně otřesná postava JDho a debilní hlášky nicméně v první půlce zabíjí, co se dá - vlastně počkat, zabila to potitulková scéna. Nepouštějte si ji! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)
  • Ve filmu lze najít hned několik odkazů na původní herní sérii „Resident Evil“. V bonusové misi druhého dílu herní série se poprvé objevil obr Mr. X, který ve filmu pronásleduje Leona a Buddyho. Scéna prvního setkání Leona a Ady Wong je více než podobné jejich shledání ve 4. díle původní hry, a to včetně Leonovy závěrečné narážky na ženy. U Leona je pak možné zaznamenat, že nosí stejnou obuv jako Chris Redfield ze hry „Resident Evil 5“. (VooDoo:*)
  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama