Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Priemerné, predvídateľné od piatej minúty, tuctové a bez nápadu, ale zasa s Cageom v total béčkovej forme, a nenudil som sa pri tom ani sekundu. Ak náhodou momentálne nemáte potrebu zapojiť do diania aj mozog, dá sa to sledovať. 50%, tretia hviezda zo sympatií a tiež som rád, že od vynikajúceho Detachmentu s Brodym, som zas mal niekde možnosť vidieť Sami Gayle. Filmy ako Stolen jej kariéru nespravia, tak uvidíme, čo prinesie Congress. Teším sa na to... Edit: Musím to znížiť. Tri dni a netuším o čom to bolo. Jediné čo zostalo je blbý pocit a pekná tvárička slečny Gayle. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tady někdo potřeboval vyprat pěknou řádku špinavejch prachů z ilegálního hazardu. Úplně tuctový thriller, který jede podle tuny neuvěřitelných klišé a scénář je plnej takovejch obyčejnejch chyb a hovadin, že podezřívám Westa z natočení Stolenu jako satisfakce pro Nikiho za neobsazení do dvojky Postradatelných. I když je to úplně tupé, pořád je to to nejlepší co West od Con Air natočil (pořád nechápu jak někdo může natočit tak skvělý film a pak se totálně posrat :) a na Con Air je tady taky pěkná řádka odkazů. Na druhou stránku akční scény jsou přehledné, o čemž si můžete nechat u jiných Westových filmů nechat jen zdát a Cage tady jede fakt výborně a docela mě bavilo ho sledovat kosit agenty ve výtahu, tavit zlato led lampou a mluvit švédsky. Na zabavení a jedno odpoledne dobré, za 2 hodiny si vzpomenu leda tak na to že tam hrála nejošklivější holčička na světě a nechápu, že se v téhle době najde producent, který do tohdle ještě vrazí peníze. Takový filmy se točily před 20ti lety. 50%. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Pěknej den v New Orleansu. Zrovna běží karneval a Nikovi unesou synka.Cože? Dcera? No to se mi uplně nezdá, ale znova na to koukat nebudu. Prostě mu vezmou rodinnýho příslušníka. Budeme to nazývat jednoduše "to". A tak si TO jezdí po městě v kufru taxíku a čeká než fotřík sežene 10 melounů. (jako peníze, pro méně chápavé). Nakonec si Nic, vzpomene, že vlastně k kriminále přemýšlel. Chlapec jeden. On přemýšlel...No a tak nám vymyslel plán jak vykrade banku, kluk jeden šikovná a zachrání TO. Sice z obtížema (chápu, zmlátit někoho bez nohy a bez prstů, po silném zážitku v plamenech je fuška) ale zachrání. A to je vše. Omlouvám se, že sem prozradil konec, ale kdo to nečekal je asi debil a podobné promyšlené artové snímky s různými poselstvími a filosofickými úvahami by měl do budoucna vynechat. Obzvlášť pokud v nich hraje tento hollywoodský odpad.... ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem nic extra a vida - zjistil jsem, že Cage ještě úplně nepatří do hereckého důchodu. V ději to sice tu a tam trošku skřípe, přesto jde o poměrně zdařilý thriller. Akční scény jsou povedené a napětí je taky solidní, jen je škoda poněkud nedotaženého scénáře. Jinak by bylo moje hodnocení určitě lepší. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když sem před samotnou produkcí nevěřil vašemu hodnocení,tak musim přiznat,ač nerad,Westa mám totiž docela rád,že je to jen slabší průměr.Klišé,klišé,klišé.V rozumný míře mi klišé nevadí,ale tady to přetejká ven.Obsazení taky nic moc,hlavně Lucas hraje jak dement.Tomu filmu prostě chybí spousta věcí,trochu si vzpomínám na Westův film Na lince je vrah,to byla taky docela hloupost.Neva,snad to bude přístě lepší,50%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama