Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak toto dílo Asylum naprosto "zabilo." Na tuto verzi Bitvy o Los Angeles jsem se docela i těšila. A to nejspíš hlavně díky excelentnímu plakátu. Jakmile se vám dostane tvorba tohoto studia před zraky, spatříte v jejich tvorbě možná nějakou škodolibou radost a výsměch, stejně jako zvrácený obdiv tomu, co za neuvěřitelné kousky dokáží jeho kreativní pracovníci vytvářet:) Ale Bitva o L.A. byla skutečně velmi velká bída a nepodařené na tomto filmu bylo snad vše. Možná to na mě bylo příliš akční, jen se stále střílelo, takže postupem času už to přestávalo být i jakkoli inovativní, a stejně to děj nikam neposunulo. Vetřelec v podobě pilota, který přiletěl někdy z roku 1942, hlavní hrdinka, která si zřejmě hrála na "Nevěstu krví zbrocenou", hrouda laciných triků, špatných či nelogických scén a podobně "kvalitních" dialogů. Tuto bitvu Asylum nevyhrálo. "Vypadají jako světlušky." - "Cože?" - "Vždyť víš, ty v bažinách, co samy svítí," "Musíš se uklidnit a vnímat tu loď." :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem nedávno Atkinse obhajoval tak ted ho musím trochu zchladit. On dokáže udělat pár zábavných béček, ale taky dokáže udělat pár sraček. Jako třeba tohle, nejenom že to nudí a je to blbý ale je tu prostě až moc vidět jak narychlo to je spíchlý. Ne že by originál byl o moc lepší ale tohle vypadá daleko hůř. Navíc chování postav je fakt na facku. ()

Reklama

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím na co uživatel Pavels94 koukal, ale já jsem koukal na další hodně zdařilý výblitek společnosti asylum, střílet revolverem na lítající talíře, tvářit se u toho fakt drsně, to dokáží fakt jen v tomhle filmu :D Efekty jako kdybych v loutkovém divadle mával poklicí od hrnce přivázanou na tlaničce od bot. Sračkaaaaaa, ale příšerná :)) ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tedy: i když jsem dal do hodnocení Odpad, výborně jsem se bavil. Smál jsem se jak blázen tomu všemu, co nám pan Atkins a jeho partička předvedli. Smál jsem se jako blázen celýmu filmu, protože je tak debilní až je k smíchu. Jak se všichni tváří dramaticky a vážně a jak to nakonec stejně skončí americkým hepyendem. To byl nářez :-)))) A vždycky si u takhle zbytečných filmů v duchu říkám, který že narkobaron nebo uprchlý diktátor takhle pere peníze. Protože normálně uvažující člověk, který se aspoň občas dívá na bednu, by takovouhle srágoru nefinancoval. Ale, na druhou stranu, takovéhle zbytečnosti aspoň určují hranici pro samotné dno kinematografie. A je vidět, že se lze propadnout hodně hluboko :-) ()

Kangax odpad!

všechny recenze uživatele

Reku, pozriem si po čase aj nejaký novší sci-fi a nie horor. To som si zase dal... Nemám slov, vydržal som asi 60 minút (čo je fakt dosť) a musel som sa ísť vyzvracať... Neuveriteľná hovadina, fakt niečo neskutočné ako sa tvorcom podarilo naplieskať všetky klišé, stupidity a všetky politické korektnosti čo mi už lezú krkom do jediného filmu. A nie... ja som sa nepomýlil, viem že je ešte jedna Bitva o Los Angeles a je to podobná kravina.... Aj tam len všetci strieľali, nikto nevedel po kom a nakoniec vyhrali tuším sympatický černoši s mexičanmi. Vivat multikulti! :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama