Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Atrocious vyniká především v tom, jak se mu daří navozovat uvěřitelnost - herci jsou přirození, kameru nedrží odborník a v ději nejsou žádná nahnilá rajčata, díky nimž by si divák rázem uvědomil, že se dívá na film podle scénáře. Doposud je vše v úplném pořádku, takový lepší standard. Co z Atrocious ovšem dělá naprostou pecku, je opravdu hodně děsivý závěr, za který jsem byl v jednu hodinu ráno upřímně obrovsky vděčen, jelikož u filmů se bojím velice rád. Za závěr Atrocious by se nemusel stydět ani Hideo Nakata. ()

oje 

všechny recenze uživatele

V závěru španělské duchařské báchorce efekt nechybí a psychické zdrcení postav servíruje relativně přesvědčivě. Celkově však trpí obrovskou nevyvážeností. Všechno předtím je totiž amatérská slátanina téměř bez náznaku horrorového žánru. Dlouhou dobu je děj nulový, napěti nijak negraduje, scénář nenabízí žádné zajímavé detaily a mdlé postavy nejsou schopny vypustit jedinou zajímavou větu. Jen moje nezdolné sympatie k roztřeseným záběrům z ruční kamery mi brání dát filmu větší čočku. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že při pár scénách jsem měl trochu staženou prdel. To ale rázem ustoupilo, když daná scéna netrvala minuty dvě, ale dvacet. Scénář je mizerný, polovinu stopáže se divák bude muset dívat na zarostlé keře a stereotypní uličky nějákého bludiště, které má asi tak stejně daleko k tajemnému prostředí jako já do redakce Bravo-girls. Závěrečné "vyhrocené" scény se nesmyslně utínají a přetáčí dopředu, aby se o minutu později mohl hodit flashback na to samé místo, ze kterého se děj posunul dopředu? Totální filmařská impotence v plné kráse! Výkony jsou ochotnické a okoukané. Tohle natočim za dva dny s nákladem tři piva a tisícovka na cigára s kámošema v Lidlu v oddělení Zelenina, a bude to stoprocentně stejně "tajemné" jako tento horor. 36% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V jednu chvíli už jsem se smiřoval s tím, že ti dva mlaďoši budou pobíhat tím debilním zeleným labyrintem až do titulků. Na Atrocious jsem byl velmi zvědavý, bohužel se z něj vyklubal podprůměrný film. Naštěstí je alespoň profesionálněji zvládnutý než nedávný opruz The Tunnel. Dlouhá noční sekvence, v níž není vidět nic jiného než křoví, mě nicméně naštvala jako dlouho nic. Úplný závěr ujde. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to fakt nuda tyhle rádoby remakey Blair. Neskutečná nuda. A se závěrem, kdy známe vraha, to totálně posrali. Naprosto to anuluje pointu použití kamery, které mělo diváka o to víc zatáhnout do podkladu "podle skutečnosti" a jeho smysly do bidné reality bezmoci onoho realistického děje na základě nadpřirozené esence. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama