Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Romeo5 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoustu mrtvých míst kterou produkce zaplnila nápovědou pro diváky jako například "nevidím,padáme atd" Už zmíněné klišé jsem neregistroval v posledních 20 minutách ale v celém filmu a velmi špatně zahrane (neautentické) prostě směšný hnus..Zbytečné dialogy postrádající logiku jako například "tady to není bezpečné musíme jinam" (když tam to nebylo bezpečné ani pod zemí) střídali jeden druhý :) Abych nebyl zas tak přísný potvůrky se povedli a příroda ze začátku taky pěkná..přesto nemůžu dát víc než nic..Směšná slátanina bez originálního nápadu..Snad první britský film bez zásahu...fuj ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se hodně dlouho těšil, protože od dob co jsem viděl jako malej Jurský park jsem na každej dinosaří film nažhavenej. A DP jsem sledoval téměř od první doby co vyšly první obrázky. Nakonec se to vyplatilo, tenhle film není nějak revoloční, ani nijak zapamatování hodnej, ale mě se líbil. Nenudil jsem se ani chvíli a dobře se na film koukalo. Co mě hodně mile potěšilo byly efekty které byly moc pěkné, a tím my vynahradily slabý příběh a strašně velké klišé syn+otec. Některé scény třeba v letadle byly sice pitomé ale prostě dokázaly upoutat pozornost. Suďte si mě jak chcete mě film bavil a líbil se mi. ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Rozkejklaná kamera a netradiční zwiřátka uprostřed odlehlé exotiky. Tak se dá popsat tohle dílko. Přestože můžeme konstatovat, že filmaři mohli z tohohle kousku vytřískat o hodně víc, není to špatnej nápad, nekonaj se tu žádný nudný dialogický prodlevy a triky jsou dost povedený. I když si tenhle film hraje na realitu už v úvodních titulcích, kde se hlásá, že "tento snímek je natočen podle skutečných událostí", moc diváků tenhle fakt asi nesežere. Spíš mi to připomnělo zemanovu Cestu do pravěku. Kdyby se ale tvůrcům dostala tahle klasika do rukou před tím, než natočili The dinosaur project, mohla to bejt dobrá inspirace a možná by se před "found footage kamerou" objevil i T-rex, kterej by nějakou tu hvězdičku v hodnocení určitě přidal:) ()

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film je opravdu masakr. Špatné úplně vše. Přìšerné herecké výkony, otřesná kamera ala Monster, s tìm, že chvìlemi hlava nebere, odkud, že se to vlastně točì, nemluvě o akčnìch sekvencìch, kdy se kamera v lepšìm přìpadě vypne, v tom horšìm se motá nepřehlednost v obraze, tak, že z toho po chvilce rozbolì oči potažmo celá koule na krku. Triky jsou prachbìdné, ani jeden souvislý záběr na krajinu, a celé tomu nasazuje korunu celkové smýšlenì filmu ala kamarádčoft s pravěkým predátorem. Brrrr ruce pryč. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční (dobrodružně) hororová found footage expedice do lesů. Jen si na místo duchů / čarodějnice / yettiho / zabijáka dosaďte dinosaury. Prostředí je pěkné, triky o něco méně, ale to by zas tak nevadilo, tvůrci to naštěstí s ukazováním prehistorických zvířátek nijak nepřehánějí. Co film posílá do podprůměru, jsou postavy. K žádné z nich si divák nevybuduje jakýkoli pozitivní vztah. A závěrečná dvacetiminutovka, to je tak krystalické klišé na klišé, že to dokonce i v tomto žánru docela vadí. Že se jedná o nejlepší hraný film s dinosaury od dob Jurských parků, to je asi pravda, nicméně výpovědní hodnota takového tvrzení je směšně nízká. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama