Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale mal som k dispozícii túto časť, tak, že na ňu mrknem. Príbeh ma vobec nebavil, asi hlavne preto, že bolo v ňom veľa hluchých miest a niektoré sceny, tu boli, len aby to vyzeralo čo naj akčnejšie, ale či to tak bolo, nech si zhodnotí každý sám, no podla mna , bolo to len tak na oko. Film ma aj sľubne momenty, hlavne keď sa ocitneme v Indonézii a na pomoc prídu ich veľké esa a teda vo finále sa krásne ukázali, to bolo komfortné. Kvôli boju muža proti obludám z vesmíru, to vytiahol film na 3*. Masky boli niekedy dosť pôsobivé, ale vadilo mi, že sa film tváril strasne megalomansky, keby sa z toho trocha ubralo, myslím si, že film by bol oveľa strávitelnejši a hádam ani ten hlupucký príbeh by tak nevadil. Rozhodne pôjdem i do jednotky, hádam ma v niečom i prekvapí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být docela fajn béčko, ale to by musel O'Donnell okrouhat děj a zkrátit stopáž. Pokud film zůstával v akční rovině, tak není moc co vytknout. Emzáci celkem ušli, efekty také měly určitou kvalitu a souboje, ať už na kvéry nebo na nože, mě bavily. Navrch se povedlo obsazení s charismatickým a z mého pohledu stále nedoceněným Grillem a krásnou Bojanou. jenže všechno, co se dělo mezi tim, bylo na nic. Vsuvka s dítětem mi přišla úplně mimózní, rodinná linka, která vyvrcholila v závěru, vyloženě trapná a rvačky mezi samotnými ufouny, a že jich bylo, mě také moc neříkaly. Oproti jedničce tu určitě posun je, to zase jo, ale pořád to vidím jako promrhanou příležitost. 40% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako čtyřková akční zábava. První útok a útěk metrem na výtečnou, stejně tak vnitřek lodi a atmosféra. Na rozpočet naprosto vymazlené efekty, masky a desing. Navíc se Grillo stává jakousi dvd béčkovou jistotou, plus navázání na první díl zahřálo u srdce. Jenže po přesunu do džungle které předchází naprosto nesmyslná smrt syna hlavního hrdiny se to změní ve vteřině v brutální céčko plné těch nejstupidnějších možných dialogů a zvratů a finální řežba už s dechem nestačí a občas ty CGI efekty a rádoby melodramatické scény vyvolávali neskutečné záchvaty smíchu. Kdybych se předtim zhulil, jednoznačně bych se udusil. Jako by první polovinu točil schopný režisér a v půlce natáčení dostal lehkou mrtvici a zbytek filmu dotočil s pěnou u pusy, lízátkem a retardovaným úsměvem ve tváři. Ze čtyř hvězd sem potom padal strmým pádem, který se tak tak vrátil zpátky na tři * a to jen díky finálním scénám v titulcích, kdy sem si uvědomil, že si z toho tvůrci aspoň dělali srandu. První polovina naprosto senzační, druhá absolutní haluz plná příšerných dialogů a děsivého neherectví Piko Jauwajse.50%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jak po dejovej tak po trikovej stranke ovela epickejsie pokracovanie ako prvy diel. Tesne pred dvojkou som si znova zopakoval jednotku, takze ocenujem naväznost na prvy diel. Behom prvej polhodiny znovu zazijeme od zaciatku celu invaziu, ale tentokrat z pohladu inych postav, ktore su tentokrat dostatocne zaujimave natolko, aby mi ich osud nebol ukradnuty a pri dialogovych scenach som netrpel. Z hercov na seba najväcsiu pozornost strhne Frank Grillo ako hlavny hrdina. Indonezsky import zaujme len bitkami. A bonbonikom pre zasvätenych je roztomila vedlajsia uloha vedca v podani Drazica. Prva polhodina pôsobi ako velkolepejsi a dynamickejsi remake jednotky behom ktoreho su nam zrekapitulovane jednotlive udalosti a nasledne dej konecne pokracuje tam, kde minule tak napinavo skoncil. Do takej polovici filmu som rozmyslal nad stvrtou hviezdou, ale po presune deja do azie ma vyvoj pribehu prestal bavit. Zrazu sa z toho stalo sci-fi kung-fu, co mi prilis nesedelo napriek solidnej choreografii bitiek, ktore nesetria ani krvou. Finale ktore mi bitkou monstier pripominalo stare Godzilly uz islo uplne mimo mna. Neviem aky bol rozpocet, ale trikova stranka vyzera skvele. Akcnych scen je ovela viac ako minule a dej sa konecne nedrzi na jednom mieste, co filmu prospelo najviac. Otvorene dvierka pre dalsi a pravdepodne posledny diel su dostatocne lakave na to, aby som sa na trojku tesil. 6/10. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama