Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být docela fajn béčko, ale to by musel O'Donnell okrouhat děj a zkrátit stopáž. Pokud film zůstával v akční rovině, tak není moc co vytknout. Emzáci celkem ušli, efekty také měly určitou kvalitu a souboje, ať už na kvéry nebo na nože, mě bavily. Navrch se povedlo obsazení s charismatickým a z mého pohledu stále nedoceněným Grillem a krásnou Bojanou. jenže všechno, co se dělo mezi tim, bylo na nic. Vsuvka s dítětem mi přišla úplně mimózní, rodinná linka, která vyvrcholila v závěru, vyloženě trapná a rvačky mezi samotnými ufouny, a že jich bylo, mě také moc neříkaly. Oproti jedničce tu určitě posun je, to zase jo, ale pořád to vidím jako promrhanou příležitost. 40% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

První Skyline nebyl nic moc, ale vyloženě sračka to nebyla. Druhý díl je o dost zábavnější. V podstatě sledujeme stejnou událost očima jiných postav a jestě pak i za děj prvního dílu, který až tak nutný není vidět, snad jen kromě jedné postavy. Na 20 miliónový rozpočet je to celkem epické a film má v podstatě 3 úplně jiné třetiny. První v Los Angeles, druhá na kosmické lodi a třetí v Laosu, kde se do děje v mísí Iko Uwais a Yatan Ruhian. Bohužel fight mezi Grillem a Uwaisem skončí dřív, než se nějak rozjede a Yayan je tu taky trestuhodně nevyužitý kromě konce, kdy mačetou efektivní rozřeže několik emzáků. Dozvíme se více o emzácích a konec je tak trochu ve stylu druhého Independence Day. V rámci výplachu na jeden večer ideální. Objektivně 6/10, neobjetivně o bodík více. Klidně bych si dal trojku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama