Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na nový seriál Matthewa Perryho jsem byl hodně zvědav, hlavně proto, že jeho postava Chandlera byla v Přátelích má nejoblíbenější. Další srovnání se nabízí s loňským seriálem Anger Management. A i když mám rád Charlieho Sheena, tak tenhle kroužek mám mnohem radši. A to nejen kvůli hlavnímu hrdinovi, lehce arogantnímu komentátorovi Ryanu Kingovi. Upřímně celý kroužek včetně vedoucí má svoje kouzlo, ať už jde o bláznivou feministku Anne, kočičí ženu Soniu, španělsky mluvící Faustu nebo děsivě divného pana K. Potěšila mě i dvojice spolupracovníku Ryana, nejen jeho kámoš a šéf Steven (John Choo), ale i asistentka Carrie. Seriál je nenáročnou oddychovkou, kterou si musíte oblíbit, protože dokáže vyvolat ten správně příjemný pocit. Doufám že dostane další sérii, protože my si s přítelkyni vždycky rádi pustíme nový díl "Chandlera". BTW: Díl s Courteney Cox byl boží. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 4. episodě zatím 3*, ale vidím to tak, že by se mohlo i zvyšovat. Matthew Perry už nám zestárnul, ale stále dokazuje, že je králem seriálového humoru jako ve Friends. Ostatní herci a postavy už jsou vcelku vykreslené, ale až na Anne (hraje Julie White) a Owena (hraje T.J.Williams) mě nikdo moc nezaujal, ani jejich vedoucí sezení. Vcelku zajímavá postava ale bude i Carrie (hraje Allison Miller) - Ryanova sekretářka, avšak zatím nedostala moc prostoru. Takže sleduju dál a uvidí se. 7.3.2013: Za námi je 18. díl a stále mě to baví a dokonce více než na začátku, proto zvyšuju na 4*. 27. 3. 2013 - 20. díl: Zmínka o Suits!! :). ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Byl by z toho další seriál z mnoha na téma "necitelný idiot musí vycházet s lidmi, kteří mu mají pomoci pookřát". Nezvyklý je základ o mrtvé manželce, který se prvních pár dílů zdá téměř nadbytečný a seriál ve svých počátcích až příliš tlačí na pilu humoru. Pak se ale přidá na dramatu a vše dokonale vygraduje scénami, ve kterých se hrdinovi jeho mrtvá manželka zjeví. Těch několik málo intermezz má v sobě tolik pravd a intimity, že mi to celý seriál posunulo o dobrých 10% výše (i proto, že díky nim dostává hlavní postava ohromný šmrnc). Perry se našel a Go On určitě patří mezi to lepší z nových sitcomů. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

PO PILOTU: Zatím se mi to moc líbí, krásně hořkosladký. Povedenej humor, kterej netlačí na pilu po pilutu 5of5. PO PĚTI DÍLECH: Okey, po pěti dílech to šlo fakt dolů. Blbej scénář naprosto nezvládající emoční scény, což dělá nefunkční i humor, protože základní premisa je o lidech co se vypořádávají ze strátou, jako je smrt nebo nemoc. Díky tomu mají úžasnej prostor pro reálný situace, který by divákovi pomohli se v postavách najít, což seriál absolutně ignoruje, a vezme kupříkladu ženu, které umřeli manžel a syn a udělá z ní komickou postavu. Pokud teď hned vyhodí scénáristu a vezmou někoho kdo umí zvládat emoční scény a dá tomu trochu realističnosti a přitom zachová humor (na což je potřeba dobrej scénárista) byl bych ochoten tomu dát ještě šance, ale v současném stavu věcí ne. Extrémně promarněná šance na skvělej seroš. ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než Mr. Sunshine, ale stále stejný scénář. Je to neustále opakování a využívání postavy Chandlera z přátel. Doufám, že se Perry nakonec přes tuto postavu přenese. Mnohem více mu slušela postava Matta ve Studio 60, což byl jeho životní výkon a v této dramatické roli mu to vyloženě sedlo. Věřím, že Perryho čas ještě přijde a zazáří. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama