Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SsgtJira

no on lidi přirovnal k parazitům, jako v Prometheusovi to lze chápat, jako že měl rozkazy, ale tady je to ukázáno na plno 

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

beba789

Je.. jen pozmenena vuci ukazkam.. a to byla i scena s D.Bichirem (sgt.Lope) s facehug. ta je taky jina, nez nabidla ukazka pred par dny..

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak to bylo jasny uz z uvodni sceny s P.W. ;) a v Prometheusu to potvrdil, rikal preci, ze jyzde ditko si oreje smrt svych rodicu, a tady v A:C to rikal i Walterovi..SPOILER: proc zachranovat lidi, oni jsou vymirajici druh, proto hledaji kam utect.. nebo tak nejak to bylo..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Deleted scenes A:C : 1. prologue scene last supper, 2. prologue scene David and Shaw travelling, 3. compassion Shaw, 4. field attack, 5. Ankor's death, 6. Walter rhapsody, 7. four meter's above you, 8. acrobatic's alien plus tam budou jeste sceny z ukazek o zpravach posadky..

Uživatel SsgtJira smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SsgtJira

SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!! pevně doufám že se Walter nebo jeho dvojče objeví a rozbijí Davidovy hubu hezky po Irsku. David si vlastně hned v úvodu uvědomil že je něco víc, něco lepšího a chytřejšího než jeho stvořil a než kdy bude jakýkoliv člověk, takže jeho psychopatické záměry byli hned v úvodu hezky vysvětleny. No jedna loď skončila v těch kopcích a to byla i jediná, která tady byla ukázána.

na příspěvěk reagoval SsgtJira

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A me tohle stvalo a bohuzel pro me albin byl zklamani.. xeno uz to nevytshnul.. nicmene zitra jdu na repec a tentokrat uz snad v klidu, aniz by mi pred kebuli netrdlovala banda nactiletejch trotlu se svymi iphony.. :) to je za trest ala spendlik pod nehet!

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Spoiler: Walterovi jsem fandil, David na me pusobi moc ujete a byt v tu chvili tam, tak bych ho trefil mezi ocka - a to mel udelat i ten Oram.. bohuzel to dopadlo jinak no.. ale vzhledem k tomu, ze nebyla videt jeho "smrt," tak bych ho jeste nezatracoval.. preci jen tu mame jeste derelict, kterej je mozna letuschopnej.. vubec kam se treba podela ta materska lod ke ktery se derelict s Davidem dokoval?! Zas je tu vic otazek nez odpovedi - stejne jako v Prometheusu.. ja sem byl na jednu stranu za A:C rad, na fu druhou jsem ale i zklamanej, protoze jsem cekal asi trochu ji rj film..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

beba789

ony ty trailery sou sestříhané tak že postavy působě debilně, ale ve filmu to tak neni, ve filmu sou docela v pohodě, určitě nedělají kraviny a nechovají se hloupě 

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Hlavně nechápu, proč furt řeší někdo že si v Prometheovi sundali helmy.... Vždyť to jim nic neudělalo, Charlie začal mutovat díky psycho Davidovi protože mu vymáchal tu černou svini v pití.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

Xinn

Ale jo, zkusme to :) Kdybychom na to nešli do kina, tak by nás to pak stejně lákalo se na to podívat, víš jak :)

Xinn

Xinn (hodnocení, recenze)

Tak teď sakra nevím, jestli na to mám jít, nebo ne :-) Prometheus mi zase až tak nevadil, dal jsem mu 4 hvězdy, ale když tady (i jinde) čtu, že postavy v A:C se chovají jako ještě větší idioti než v Prometheovi (což jsem si myslel, že snad ani nejde), tak nevím... 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama