Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Jerka

Co beres? Jak by mohl mit David prsty v poskozeni Covenanta, kdyz ta lod byla miliardy kilometru daleko od te planety? Cesta jim trvala cca tri tydny od ty doby co chytl Tennesse ten signal..

Mr.SelfD

Mr.SelfD (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pane Novotný, když půjdete blíž, a ujišťuju Vás, že je to naprosto bezpečné, stejně jako odpolední výlet s panem Vodrážkou, který před chvilkou zabil Vaší ženu a se kterým jsem se tak družně poté bavil, tak když půjdete blíž k tomu kotli a nakloníte se dovnitř, tak něco uvidíte." asi ti stačí málo, no :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rypicong

tak fajn, já sem překlad neviděl, takže sem měl teorii, ale to říkal přesně, takže SJ se nasral protože se Weyland s ním srovnával 

 (hodnocení, recenze)

Prometheus je hlavne o tom ze se David stane svobodnym. Sam to rikal ze az Weyland zemre bude svobodny. Do te doby ho musel poslouchat.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a proč Walter taky nebyl egomanický psychopat s božskými komplexy ? a proč vetřelci byli zlý ? a proč byli v kryospánku ? a proč kyselina pálila ? a proč kapitán uhořel ? a proč tam vůbec nejedli ? a proč ten vítr foukal ? tolik otázek

na příspěvěk reagoval Mr.SelfD

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Weyland mohl říkat jedno, ale David mohl říkat něco jiného, viděl si ten film ? kdybys ho viděl tak bys věděl 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

On je ale preklad toho.co strujce rikal a nic takoveho to nebylo, rikal mu to co Weyland. Konverzace koncila tim, ze Weyland rekl, ze jsou bohove, to strujce nasralo, tak je pomlatil a pak zakricel to my jsme bohove.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Rypicong

Jerka

Jerka (hodnocení, recenze)

Mr.SelfD

Anoo tvuj nazor..muj takovej.Zazit to co oni...zjistit ze zdroj signalu je pouze hologram a najednou mi zacne cipat postadka kvuli potvore co jim vylezla ze zad a z krku a je jasne ze to nebude kamos plysacek...a najednou se zjevi humanoid kterej me nechce sezrat..jdu za nim klidne i do pekla jen abych se nekam schoval a vzhledem ktomu, ze prezil asi i to peklo co vidim okolo sebe...citim se trochu bezpecne...a kdyz pak i dokaze aby me nesezrala potvora ktera pred chvili zmasakrovala dalsiho celna posadky...tak bych mu mohl trocha verit ne

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Promiň, ale pletes se Meredith i Weyland o chobotnici vedeli, v jedne scene, pred odchodem ke strujci se spolu bavi o tom ze je Meredith negativni a Meredith mu na to rekne, ze kdyby slysel to pisteni ve vedlejsi mistnosti zak dlouho jako ona, taky by nebyl moc pozitivni. Ted nevim jestli je to ve vystrizenejch zaberech nebo i v kinoverzi. A s temi vedci, to uz je az moc konspiracni teorie.

Mr.SelfD

Mr.SelfD (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jsem na planetě, kde nevím proč se mění moji kolegové v době několika desítek minut na divná monstra, která na všechny útočí. Přijde android ze země, nevím kde se vzal, provede mě údolím statisíců znetvořených mimozemských těl do svatyně, která není zabezpečená (nejsou tam ani dveře) a řekne mi, že ty příšery vznikají z patogenu, který zabil statisíce mimozemšťanů (enginners to asi nebyli), že ten patogen má na svědomí i ty neomorfy, že při přistání byl na té lodi s patogenem, ale ať jsou ok, že jsou tam v pohodě. Asi jako bych se cítil v pohodě uprostřed vykopadného masového hrobu.

 

A reakce posády. Jdu si odskočit (sama). Jdu si odskočit (sám). Zjistím že David si povídá s neomorpem poté, co čerstvě zabil mou kolegyni (tj. David lhal o bezpečí) a ještě zabití neomorfa Davida rozčílilo.. Reakce? Jdu sám s Davidem do sklepa, pač ho David znovu ujistí, že mu nic nehrozí z těch hnusnejch divnej mimozemskech vajec kde všude číhá smrt...  a koukám se na to vejce, jak se otvírá a strkám tam hlavu.. ježiši kriste?

 

"Pane Novotný, tady pan Vodrážka, se kterým právě vedu družnou přátelskou debatu, právě zabil Vaši ženu. Pane Novotný, co to děláte, necháte pana Vodrážku na pokoji! Pane Novotný, to jste neměl dělat, mstít se na panu Vodrážkovi,  pojdtě ale se mnou tady do toho sklepa, něco Vám tam ukážu. Pane Novotný, když půjdete blíž, a ujišťuju Vás, že je to naprosto bezpečné, stejně jako odpolední výlet s panem Vodrážkou, tak když půjdete blíž k tomu kotli a nakloníte se dovnitř, tak něco uvidíte."

na příspěvěk reagoval Jerka, Yoshitsune

Jerka

Jerka (hodnocení, recenze)

Mr.SelfD

A hlavne se nenakazil pricuckou na xichte, ale sporou...coz je vlastne uplne novej druh nakazeni..to tu jeste nebylo, tak podle ceho tedy urcit rychlost?

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

to ano, ale je to natočené tak, že člověk má pak dojem, že jsou úplně hluchý, nebo ež to je blbost. Jak píše Mr SelfD. Ten film má hodně zkratkovitých scén...

Jerka

Jerka (hodnocení, recenze)

Mr.SelfD

Ty jo urychlenej jo...tak myslim, ze dost dlouho trvalo, nez ho dotahla do landeru, pak se nejakou dobu klepal na osetrovne a nevis jak daleko byla lod od ty louze kde se rozdelili...

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama