Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Sem zvědavej ne na Tenet, ale jak si povede právě vzhledem k dalším. Holt ty kurwičky zmlsaný musí mít otevřených 80% kin aby se ty jejich super předražený blockbustery zaplatily :) Zajímalo by mě (Teoreticky) co bude, když se ta situace nezlepší. Všechny filmy navždy do trezoru a nikdy je nikdo neuvidí? No u 99% současný tvorby je mi to jedno, ale tohle bylo to jediný, na co jsem se letos opravdu těšil :(

na příspěvěk reagoval MartinS96

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Premiéru přesunuli na běžný blockbusterový termín. Nepřekvapivě. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Lol ta premiéra to ako vážne????veď keby nebol vírus malo to ísť do kín už v júni a kina sa otvárajú prečo to preboha dali až na november????jak som sa ja tešil nato

na příspěvěk reagoval Prometheus69, vito_corle, Joners

Koocik

Koocik (hodnocení, recenze)

titto

Škoda, že Dalton nemá na kontě víc bondovek... Pro mě asi nejlepší představitel 007 a kdyby právě on byl v roli Bonda v Muži se zlatou zbraní, pak by to byla naprostá topovka!

na příspěvěk reagoval A.Beech, Prometheus69

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

NinadeL

Jo jasný. Sorry:-) 

 

Kupuju jen tu flemingovskou řadu. Žít a nechat zemřít, ale až na podzim:-(

Související novinky

Hledá se režisér příštího Bonda

Hledá se režisér příštího Bonda

27.08.2024

Dalo by se čekat, že touto dobou už budeme mít dávno mnohem jasněji o tom, kam bude směřovat legendární akční franšíza. Od premiéry poslední bondovky Není čas zemřít už uplynulo téměř pět let a… (více)

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Reklama

Reklama