Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 3
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele LadyPupu k tomuto seriálu (2)

A Town Wrapped in Secrets (2013) (S01) 

"Myslela jsem, že žal je něco, co je uvnitř... Něco, s čím můžu bojovat a porazit to. Ale není tomu tak. Ta věc je venku. Je jako stín. Nemůžete tomu uniknout. On neroste, ale ani se nezmenšuje. Musíte s tím žít, musíte přijmout, že to tak je..." Směs bolesti, smutku, zrady drásající až do morku kostí. Obrovská nálož emocí, které plně vystoupají na povrch v posledním dílu, je podpořena nádhernou hudbou, díky níž je celkový dojem ještě silnější. ()

The End Is Where It Begins (2015) (S02) 

Na Broadchurch se prostě velmi dobře dívá, ať už kvůli skvělým hereckým výkonům, či neobvyklé skladbě záběrů, místy schválně zpomaleným scénám podporujícím dramatičnost okamžiku - a že jich je ve druhé řadě požehnaně. Vítám odklon od vyloženě detektivní linie směrem k (nenudícímu!) soudnímu dramatu. 100%. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama