Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (27)

Broadchurch (2013) 

Vynikající kriminální seriál, který hodnotím silnými 4*. Paradni herecké obsazení se skvělou úvodní dvojicí a zajímavým příběhem, který se táhne přes dvě série. Druhou sérií hodnotím jako nejpovedenější. Poslední série se vrací zpět k dalšímu případu, který už není takový, ale stále je to skvělé. Fajn je, že každá řada je rozdílná. Třetí sice napodobuje první, což je ale dobře ale řešený případ je zase z jiné kategorie. Seriál mě bavil a budu na něj vzpomínat jedině v dobrém. Klidně bych si dal další sérku. ()

A Town Wrapped in Secrets (2013) (S01) 

Povedená detektivka z atraktivního prostředí nám servíruje první sérii, která se povedla. Těším se na další série. ()

Episode 1 (2013) (S01E01) 

Příběh ok, ale zatím nesympatičtí herci. Hlavně ti z tisku. Celkově ty pasáže z tisku mě vyloženě srali. Pilot je vždy těžké ohodnotit, musím ale říct, že zatím mě to moc neoslovilo. Snad se to zlepší. ()

Episode 2 (2013) (S01E02) 

Podstatně lepší díl než předchozí. Vypadá to na zamotaný příběh a průplet postav. Možná se dočkáme i nějaké té mysteriozity. ()

Episode 3 (2013) (S01E03) 

Tak tohle už je lepší. Otec je podezřelý, víme o jeho románku, pak se objeví medium, prý to udělal blízký člověk. No tohle všechno můžou být falešné stopy a leckdy nás takové seriály schválně uvedou v omyl a tahají různými kličkami, aby se natáhla doba. Tady se to zatím drží meritu. První podezřelý - stopa - vyšetřování. ()

Episode 4 (2013) (S01E04) 

Tenhle díl mě noc neoslovil. Hlavním tahákem se stal bulvární shit. Policisté na nové stopy nepřišli a vyšetřování se točí v kruhu. ()

Episode 5 (2013) (S01E05) 

Tento díl byl lepší. Stále ale vyšetřování stojí na místě a na scénu se dostává místní lynč od vagabundů, který klidne někoho sejmou jen proto, že si přečetli bludy v tisku a pravda na té už vlastně nezáleží. Konec mě pak byl líto. Tenhle díl spíš ukázal vymatlanost lidí. ()

Episode 6 (2013) (S01E06) 

Celkem luxusní díl. Dle meho názoru zatím nejlepší. DI Hardy mě nevadí, naopak, docela si ho užívám. Příběh se posunul dopředu a ten retardovanej plešoun mě sere čím dal víc. ()

Episode 7 (2013) (S01E07) 

Zatím nejlepší epizoda. Vse se tak nějak vybarvuje a chvílemi jsem byl napnutý jak přepnutý špagát. Závěrečný cliffhanger byl bez dechu. Co viděl na tom monitoru ?.. finále se blíží. ()

Episode 8 (2013) (S01E08) 

A je tu konec 1 série. Zakončení dopadlo skvěle. Vrah byl usvědčen, lide se to dozvěděli a stihl se i odkládaný pohřeb. Říká se, že pod svícnem je největší tma, v tomhle případě to tak trošku odpovídá. Už někde 2 díly zpět mě napadlo, že to bude On. Ale je to takové to podezříváni někoho, kdo se na to hodí nejméně. Pak přišli s notebookem a už me v tom On figuroval, takže jsem pak překvapen nebyl. Spíš me překvapil motiv a tady se to dost povedlo. Každopádně, mohl se zbavit těla a nikdy by na něho nepřišli. ()

The End Is Where It Begins (2015) (S02) 

Druhá sezóna byla skvělá. Případ pokračoval ve stylu soudního stání, do pozadí se objevil další případ z minulosti a lidé v městečku se dávají dohromady z tragické události. Konec byl pak fantastický. ()

Episode 1 (2015) (S02E01) 

Tak to byla solidní nálož na rozjezd:D .. začátek, soudní proces, příběh z minulosti, exhumace. Ostré.... Vstup excelentní ()

Episode 2 (2015) (S02E02) 

Vyšetřování se změnilo za soudní líčení, což me nevadí. Co mě ale vadí je ta napuštěná Latimerova kráva. Dal bych jí přes držku. ()

Episode 3 (2015) (S02E03) 

Soudní přelíčení je zatím to nejlepší co druhá řada nabízí. Černošská právnička ukazuje, jak debilní systém ve světě existuje. Zajímá mě jak to dopadne. ()

Episode 4 (2015) (S02E04) 

Opět celkem zajímavý díl. Soudní stání se začíná zvrtávat a minulost DI Hardyho vyplouvá na povrch skrze předešlý případ. ()

Episode 5 (2015) (S02E05) 

Po menší pauze dalsi díl a opět skvělý. Soudní proces pokračuje a předchozí případ nabírá na obrátkách. ()

Episode 6 (2015) (S02E06) 

Vynikající díl. Jak u soudu, tak v pokračování vyšetřování, tak i v životě ostatních dotyčných. Věděl jsem, že ta obtloustlá cuchta v tom má prsty. Navíc mi začíná být značně nesympatická. Předpoklad se vybarvuje, ale závěr je ještě daleko. ()

Episode 7 (2015) (S02E07) 

Vynikající epizoda. Napětí by se dalo krájet. Soudní jednání je tahákem druhé řady. Závěrečný cliffhanger je to, na co čekáme už 9 dílů. ()

Episode 8 (2015) (S02E08) 

Naprosto fantastické zakončení 2 série. Scéna s Joe po soudu vyla extrémně vypjatá a uvěřitelná a já z toho měl dost silné pocity. Celkově vzato, zakončení mě překvapilo a těším se na další sérii. ()

The Final Chapter (2017) (S03) 

Třetí série je nejslabší, ale stále se jedná o parádní záležitost. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama