Reklama

Reklama

X-Men: Apokalypsa

  • USA X-Men: Apocalypse (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od počátku civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse, první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů načerpal sílu ostatních mutantů a stal se tak nesmrtelným a neporazitelným. Probudil se po tisíci letech a je rozčarovaný ze světa, který nachází. Rekrutuje tým mutantů včetně zklamaného Magneta (Michael Fassbender) s cílem očistit lidstvo a nastolit nový světový řád, kterému chce vládnout. Osud Země tak visí na vlásku. Raven (Jennifer Lawrencová) s pomocí profesora X (James McAvoy) stane v čele týmu mladých X-Menů, aby společně zastavili svého největšího nepřítele a zachránili lidstvo před úplným zánikem. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Čo sa Tatuma týka v tom máš absolútnu pravdu. Popri týchto troch hercoch, kedy chcú aj z gambita urobiť hlavnejšiu postavu, bude vyzerať úplne smiešne a neuverím mu snáď ani jednu repliku. 

Čo sa týka obsadzovanie wolverina do ďalších filmov, tak si myslím, že keby do DoFP obsadili iného cestovateľa fungoval by ten film perfektne tak či tak. (podľa mňa by aj zarobil). A to preto lebo sa k projektu vrátil Singer za prvé a za druhé, už z trailerov nebol cítiť ten priblblý tón televízneho seriálu aký mal First Class(nie každému sa páčila táto časť, podľa môjho ju len tesne míňa trojka kvôli spracovaniu(nepočítam wolverin filmy)). A ja som práveže išiel do kina kvôli chémií erika a charlesa čo bolo perfektné. Samozrejme aj logan zahral svoje ale už som ho tak nevnímal ako v pôvodnej trilógií. Nepáči sa mi, že by mali Hugha ťahať po celý čas tích filmov ako hlavnú postavu alebo ako tú hlavnejšiu. To že má obrovskú charizmu je pravda ale tiež nemládne :D, takže by som si kľudne zvykal na filmy bez neho.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jurama525

no vypadal jako páratko , přece jenom sem čekal čtyři metry vysokého a sval na svalu , ale jasně začátky sou vždycky těžký a ano vim o jeho možnosti si měnit tělesnou schránku , právě proto mně zaráží jeho podoba tam 

na příspěvěk reagoval Laxik

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Shakers

Tak on už stačí ten rozdíl - First Class (55 mil. za první víkend), DOTFP (90 mil. za první víkend), Dále Origins vydělal celkově skoro stejně jako First Class a to ještě před premiérou utekla na internet verze bez triků, ale přesto to vydělalo a novej Wolverine kam to dotáhnul. Studio si určitě dá 2 a 2 dohromady

 

Ty prachy prostě vydělává ta postava a dokud to Jackmana baví (a je na něm pořád vidět, že ho to baví), tak se toho musí využít.

 

Ale poté co jsem se vrátil ve čtvrtek s kina, tak jsem ještě víc přesvědčen, že obsadit do filmu Tatuma bude hrozná chyba - herecky ho tam každej rozdrtí jak nic a charismatem bude vedle Jackmana, Fassbendera a McAvoye zahnanej do kouta. Navíc Singer se zaměřuje na herce a na jejich výkony, takže prostě je mimo

na příspěvěk reagoval jurama525, Odurko, Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Podla toho čo som čítal bol Jackman s posledného filmu nadšený a aj keď sa s Wolverinom pôvodne v X: Apocalypse nepočítalo, mal by tam byť. Už len kvôli tým zárobkom :-)

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Kitty Pride, ale v roce 1973 ještě nežila, takže museli najít náhradu.

 

A osobně nechci žádný cameo, ale pořádnou roli, protože je prostě boží a když film režíruje Singer, tak je boží dvojnásobně. A Wolverine je důvod proč X-Meni vydělávají a studio to ví taky, takže camea už se stejně nebudou konat

na příspěvěk reagoval jurama525, Shakers

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

I kdyby se tam objevil, nevím co by jako měl dělat. Logan si v 80. letech žije se svoji Kaylou. Tedy, možná.

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Blbost, Wolverina len nech pekne supnu aj do tohoto X-Mena, a dufam, ze bude hrat opat jednu z hlavnejsich postav a nie len cameo. :)

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

jurama525

Jeste jsem nevidel DoFP, Wolverine je super, ale nemusi ho cpat vsude (treba originalne cestovala zpatky v case v DoFP komiksu Shadowcat alias Kitty Pride) Ja chci aby se zase vyperlili Mofessor X a Fagneto protoze ti byli ve First Class perfect. Dynamika, vztah a vsechno.. Jestlipak bude jeste Magneto zaporak a nebo kladas proti Apocalypsovi, snad oboji. Ale camea s Wolverinem (protoze on byl jediny spolu s Professorem kdo byl v kazdem X-filmu) by mohla byt mnohem zajimavejsi nez se Stanem Lee.

Wolverina bych chtel uz jenom v X-Force s Deadpoolem. (Sam Hugh Jackman by chtel mit film s Poolem sice I s Avengers, ale budme realni :))

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Laxik

Jezdci Apokapypsy jsou mnohdy členi X-Menů. Jsou jakoby ovládnuti a neví co dělají. Přirovnal bych to k Hawkeyhovi v Avengerech, jak byl v moci Lokiho.

na příspěvěk reagoval LokiZombie

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Alpha-17 , S.W.A.T

Alpha-17: Jo, ale tohle není Bible. Co to znamená v kontextu X-men. ;-) Zmiňujete tu navíc jako jezdce kladné postavy, takže to předpokládám nebudou čtyři spolupracovníci Apocallypse.

 

S.W.A.T.: Ten už je na Gambita asi moc starý. Jestli to chtějí provázat s nějakými 80. nebo 90. lety, musí být Gambit tak pětatřicátník maximálně (si teda myslím).

na příspěvěk reagoval Blackhand47

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Nevím jestli bylo chytrý do filmu, který režíruje člověk co klade důraz na herce a hlavně k hercům jako Fassbender, McAvoy a Jackman, obsadit Tatuma. Jeho herecký schopnosti jsou tak třetinový vedle těhle herců a charismatem si vedle Jackmana neškrtne.

 

Škoda už když v roce 2005 před trojkou tvrdili, že bude Gambit a že ho bude hrát Josh Holloway, tak se mi to tak zalíbilo, že asi už nikdo nebude dost dobrej.

na příspěvěk reagoval Laxik

Miky77

Miky77 (hodnocení, recenze)

Podle toho jak končilo Days of Future Past bude rozhodně postaráno o dobrý scénář.

Související novinky

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

27.03.2018

V roce 2018 měly jít do kin tři marvelovky od 20th Century Fox - Deadpool 2, Noví mutanti a X-Men: Dark Phoenix. Nebojte se, s Deadpoolem se nic neděje a dorazí už 17. května. Zbylé dva filmy ale… (více)

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

09.12.2017

Bryan Singer se po comicsárně X-Men: Apokalypsa vrhnul na životopis Freddieho Mercuryho. Produkce nebyla z nejklidnějších, jelikož se na place hádal s představitelem hlavní role Ramim Malekem, nikoho… (více)

X-Meni vs. Jessica Chastain

X-Meni vs. Jessica Chastain

15.06.2017

Simonu Kinbergovi, dlouholetému producentovi a scenáristovi x-menovské série, se splnil velký sen. Po mnoha letech se totiž probil do režisérské sesle a dohlédne na X-Men: Dark Phoenix, přímé… (více)

X-Meni fasují nové mutantky

X-Meni fasují nové mutantky

12.05.2017

V červnu 2018 má premiéru druhý Deadpool a v listopadu 2018 se dočkáme pokračování hlavní x-menovské série, jež bude mít podtitul Dark Phoenix. Je to všechno? Kdepak. Už v dubnu 2018 jde totiž do kin… (více)

Reklama

Reklama