Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, 2015, 7 h 54 min (Minutáž: 43–54 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos, Miriam Colon, Raymond Cruz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill býval neúspěšný právník, který měl co dělat, aby dal dvě a dvě dohromady. Ale při pátrání po svém osudu se jeho dráha protíná s příběhem Saula Goodmana. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (55)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

konečně sem se odhodlal pustit se do příběhu Jimmyho McGilla a vůbec nelituji. První řada sice nic zásadního k přerodu Jimmyho do Saula úplně nepřinese, nicméně stylově zasévá semínka aby k tomu časem mohlo dojít.  Oproti Breaking bad jde Better Call Saul komornější cestou, zdánlivě postrádá tah na bránu (zatím) a nekonají se tak žádné velké zvraty a infarktové situace, ale ve finále bylo velmi příjemné se po delší době vrátit do Gilliganova světa a vidět staré známe. Těším se na další série a sem rád, že si je můžu dát hezky všechny bez čekání...80% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatim me to moc nebavi..vse se toci kolem neuspechu a tezkych zacatcich jimmyho, furt chodi za brachou kterej je v igelitu a pravnici ho nechcou, protoze je to zmrdecek...nebavilo me to fakt moc ne..jediny + jsou MIKE a jeho linka, ten brucoun musi prirust ke srdicku kazdymu a po breaking bad je mi ho az lito.. :( ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

'pokracovani' Breaking Bad zacina pozvolna a spis nez na nejakou prvoplanovou akci spoleha na gradualni budovani postav, coz muze pusobit leckdy nudne, ale je pro serial v dlouhodobem meritku dulezite (samozrejme za predpokladu, ze to lidi neunudi a serial propadne - coz se nestalo). Slippin' Jimmy (budouci Saul Goodman) dostava lidskou tvar, stejne jako dalsi veledulezita postava BB - Mike Ehrmantraut, a jelikoz divaci BB znaji vyusteni pribehu techto postav, pusobi to znepokojive melancholicky. Co zaslouzi velke plus je casting novych postav - vsechny nove postavy jsou zahrany sympatickyma lidma a nevstavali mi z nich vlasy hruzou jako se tomu delo pri sledovani predstavitelek Skyler nebo Marie. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spin-offy u mě většinou nebudí úplně důvěru, nicméně tady jsem se nechal "ukecat" vesměs velmi pozitivními recenzemi a nelituju. První série Saula má svoje nesporné kvality, zejména herecky je to přesné a Bob Odenkirk utáhne sám jakoukoli scénu. Není tu tolik akce, ale vůbec to nevadí, postavy jsou dostatečně zajímavé a nejednorozměrné, tuhle kvalitu už tvůrci ukázali u Breaking Bad. Jsem zvědav na další sérii, kam se to vyvine. (Netflix 4k, orig.) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snažení schopného (zatím zdaleka ne všeho), jenže neuznaného a "z ruky do huby" se pachtícího právníka Jimmyho McGilla, bývalého podvodníčka, sekat latinu… se nevyplácí. Seriál začíná pozvolna, bez jasně nalinkovaného případu či dramatického oblouku, nicméně pod kůži hlavní postavy se záhy dostává a její plastický charakter vybarvuje všemi možnými odstíny – nejen šedi, celého spektra. Na nevídané plnohodnotnosti svého mnohomluvného hrdiny má samozřejmě – kromě propracovaného scénáře – lví podíl zapálený Bob Odenkirk. ()

Galerie (286)

Zajímavosti (10)

  • Jimmy (Bob Odenkirk) v závere epizódy sleduje seriál Matlock (1986-1995), podľa ktorého hlavnej postavy si modeluje svoj nový oblek. V nasledujúcej epizóde Five-O ho už má na sebe aj jeden z policajtov na stanici poznamená, že vyzerá ako Matlock (Andy Griffith). (Real Tom Hardy)
  • Ke konci epizody hraje píseň „Find Out What's Happening“ od Bobbyho Barea. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama