Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 3

(série)
Promo
USA, 2017, 8 h 13 min (Minutáž: 46–56 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Vincent Fuentes, Manuel Uriza, Frank Deal, Gabriel Rush (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku nové řady seriálu znamenají následky Chuckových plánů takovou zatěžkávací zkoušku pro začátečnické právnické praktiky Jimmyho a Kim – a jejich románek – jako nikdy předtím. Bezprostřední existenční ohrožení nutí střelku Jimmyho váhavého morálního kompasu, aby se obrátila až k nejzazší mezi. Mezitím Mike pátrá po tajemném protivníkovi, který, jak se zdá, ví o jeho činnosti všechno. Jak řada pokračuje, objevují se nové postavy a sledujeme vedlejší epizody, které už poměrně zřetelně naznačují souvislost se světem "Perníkového táty". (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (47)

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... vypadá to, že to, co mohlo být hlavní zápletkou třetí série se nakonec přesune do čtvrté. I přes veškeré herecké koncerty a procedurální porno, jak to označil Matty se nemůžu zbavit pocitu, že jde zatím o nejslabší řadu. Zklamalo mne výrazné ubrání Mikeovi linky, krerý si definitivně ukradl druhou řadu. Bob odenkirk si klasicky hraje svoje a je čím dál lepším, nicméně tuhle řadu si definivně ukradl nemalý parchant Michael McKean. Jeho doslova životní výkon v páté epizodě byl zatím doslova Highlightem celého seriálu a závěrečná pointa hodinového dialogu mě vyrazila dech. O to dorážející byla poslední věta mezi bratry McGillovými v deváté epizodě. Sice nám řekla, co už bylo patrné z náznaků, ale i tak excelentně dovyprávěla vývoj vztahů těchto dvou spíše rivalů než bratrů. Ve třetí série se dále objevily další dvě postavy z Breaking bad, přičemž zrovna ta jedna mi udělala takovou radost, kterou jsem v této sérii nemale uvítal. Bohužel mě omrzelo pozastavení hlavní linky, Jimmy jako právník nemá moc prostoru, Kim není moc zajmavá, Mike má minimum prostoru a tak z toho nejlépe vychází Nacho, který je mou mimo Mikea a Saula nejoblíbější postavou. Na druhou to pozastavení linky chápu, aby se mohl právě dořešit soudní spor, ke kterému to směřovalo už od první sezóny. Ve výsledku je však třetí série Better call saul naprostým vizuálním skvostem (devátá epizoda ve mně vyvolala pocity z Mr. Robota a nebál bych se ji označit za umění), koncertem takřka většiny herců a perfektní výplní světa Breaking bad. Kdo váhá nad sledováním, tak by neměl. Soudní epizoda za to zatraceně stojí a konkuruje nejlepším epizodám z příběhu Heisenberga. Bravo. |85 %| ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály stále nejsou mojí úhlavní prioritou, stále jsem spíše filmový Fanda, to ale neznamená, že se tomu druhému nestačím věnovat. Mile rád se mu patřičně přikláním v případě, kdy narazím na seroš, co mě natolik vtáhne, že na něj myslím, i když jej sledovat nemůžu, těším se jak malé kido, kdy dostanu možnost vidět další epku a po ní hned utíkám jí nasázet maximální hodnocení. To byl přesný příklad 3. sérky Better Call Saul, protože takového nástupce fenomenálního BB jsme nikdo nečekali. Svému předkovi se to už začíná fakticky podobat a já to miluju! [viděno na Netflixu] ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto séria je čo sa týka našej empatie, ako na horskej dráhe. Sila seriálu spočíva samozrejme v tom, že stiera hranice medzi dobrým a zlým. Tie najlepšie postavy robia tie najhoršie chyby. A Jimmyho premena je v tomto smere perfektná. Či už sa jedná o podvody alebo o snahu napraviť nenapraviteľné škody. Ako postava rastie, dospieva a mení sa. A jeho počínanie drží ten seriál vysoko nad vodami nadpriemeru. Spolu s postavičkami, ktoré jeho univerzum obklopujú. Poznáme ich zo všetkých strán. Súcitíme. Držíme palce. Dokonca cítime aj určitú satisfakciu. Aj smútok. Ponaučenie zo série je v tomto prípade veľmi jednoduché ale smutné - Každý náš čin a snaha niečoho dosiahnuť, je úplne zbytočná. Pretože na konci dňa...chyby našich blízkych nám môžu byť osudné, bez rozdielu na to, ako veľmi si myslíme, že držíme ten morálny kompas pevne vo svojich rukách. 3.séria - 90% ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navzdory fantastické páté epizodě mi asi třetí série přišla nejslabší - možná proto, že první dvě jsem bral jako rozjezd, zatímco tady jsem čekal, že už to celkem rozjetý bude, a ono to přitom je chvílema pořád dost pomalý. Všechno týkající se vztahu Jimmyho a Chucka je excelentní, ale oproti předchozím sériím tu bylo trošku víc slabších míst. Víceméně si ale nemůžu stěžovat, pořád je to fantastická podívaná. 9/10 ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série zavání dokonalostí v rámci žánru. Navyšuje dřívější: ... (2016): Fuuu. Tak to je síla. Nebýt csfd, ani bych to nepustil. Copak po "Breaking Bad" může přijít nějaké pokračování? Nejaký spin-off, možná prequel, který bude mít nějaký smysl a třeba alespoň třetinovou kvalitu? Vince Gilligan je neskutečný! Po prvních dvou minutách, kde je vměstnána celá bída nové identity Saula Goodmana, bylo jasno. Skvěle vymyšleno a 100% provedeno. Dál už jen sbírám detaily a vychytávky, které nám režisér přichystal. Po první epizodě je hodnocení natolik jasné, že kdyby ostatní stály za prd, tak to stejně vyjde na pět kulí... / ..Druhá epizoda - vyjednání dohody se "soudcem" v pustině by v té situaci bral každý "obžalovaný".../ Spolu s Breaking Bad to je liga sama pro sebe "Na této hoře postavím svůj chrám." ..../1. série: Skvěle napsané, zahrané, natočené + super zvuky a unikátní hudba. ... 2. série: (viděno 2016): Před první sérií jsem si nemyslel, že Vince Gilligan, Peter Gould a Thomas Schnauz vymáčknou z epizodní postavy Saula víc, než pár dílů prequelu. A ono to vydalo na dvě super série s několika linkami děje a těším se chci víc! ...P.S.: 07/2018 - Třetí série je ještě lepší - Některé záběry jsou nádherně půsbivé i jako fotografie. Je to síla. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (11)

  • Victor (Jeremiah Bitsui) ve svém SUV Cadillac Escalade z roku 2002 poslouchá skladbu „The Go“ od Hassahn Phenomenon & Emilio Bucks. (ČSFD)
  • Když Daniel Wormald (Mark Proksch) přijíždí domů v čase 14:13, v jeho autě hraje song „I.O.U.“ od britské skupiny Freez. (ČSFD)

Reklama

Reklama