Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Policajta ze sámošky pro mě nebyl tak vtipný jako první.Spíš naopak,vtip tomu často chyběl a když někde byl tak bylo cítit ,že byl dost křečovitý.Ano najdou se i místa kde se zasmějete,pokud se vám tedy alespoň trochu líbil první díl.Ten prvotní efekt z předchozí dílu,kde jste byli svědky nemotorného securiťáka jak chrání své obchodní centrum zde už,ale logicky chybí.No a jelikož to tvůrci ničím nevykompenzovali a nepřidali většinou dobré scény a dialogy ,tak se jedná o horší zážitek.Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Kytovec James tentokrát nebrázdí uličky obchoďáků, kde by pomáhal s výběrem nadměrně velkých bombarďáků plejtvákům, jak tomu bylo v jedničce. Teď se přesouvá na sraz pomonů, hybridů a mentálně disponovaných jedinců, za jejichž výběr by se nemusel stydět ani Dr. Moreau. Celá tahle jebnutá komedie způsobuje akorát pocit trapnosti a zoufalství při hypnotizování časomíry, která se táhne jak tureckej med. Vy jenom tak sedíte, čumíte s otevřenou hubou, jak když v Al Džazíře vystrčí Achmeta ramínko a bušíte palicí o stěnu ve snaze vytlouct si ten pocit navždy z mozku. No a přirovnávat tohle k Smrtonosné zbrani má asi takovou váhu, jako přirovnávat studenta Harwardu ke školníkovi základní školy v Laštúfce, trpícímu ledvinovými kameny. co si to o velký chodí dozadu do kumbálu rozdat se svym jezevčíkem. Jednu hvězdičku dávám jenom za závěrečnou scénu s koněm. Kdyby mohla debilita fackovat, Kevin James by měl hubu jak Eržika po gangbangu na sídlišti v Chomutově. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neviem čo sa stalo, ale zo sympaťáka Paula Blarta sa v druhom diely stal čistý dement čo sa v každej situácii chová ako totálny idiot bez kúska sebareflexie. Zápletka s hotelovými lupičmi je tiež extrémne slabá a nezaujímavá. Nevtipná trapárna v ktorej ma pobavila len jedna scéna (bitka na chodbe v ktorej ochrankári úplne náhodným spôsobom vytĺkli bandu zloduchov). 3/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl opravdu velká chyba. Rozhodně se vůbec nevyrovná tomu prvnímu, kde sympatizujeme s hlavní postavou a máme radost za to, že se dokázal zamilovat do krásné dívky, která jeho lásku opětuje. Když vše skončilo dobře, tak proč to všechno kazit druhým dílem, kde se vše jede nanovo a sekuriťák má chránit svojí dospívající dceru, která vůbec není ničím zajímavá? Vlastně celý příběh je nezajímavý a nudný. Ano, sem tam se objeví pár scén, u které se zasmějete, ale je jich tam opravdu pomálu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Meno režiséra síce nie je zárukou dobrej snímky, ale film má obrovský tromf v hlavnom predstaviteľovi. Kevin James je vtipný už len vďaka svojim telesným proporciám, ktoré z neho robia neohrabaného trkvasa a k tomu má ešte komediálny talent. Príbeh nie je nijako objavný a zo začiatku sa jedná o typickú komédiu, kedy pozorujeme život hlavného hrdinu, ktorý robí strážcu v obchodnom dome. Podľa môjho táto komédia s Kevinom Jamesom nie je až tak hrozne zlá, kto ho má v obľube myslím, že s jednoduchým príbehom nebude mať problém a pobaví sa tak ako som sa bavil ja. Síce už chápem prečo u nás film ide rovno na DVD samotný. Kevin nie je hold takým ťahúňom v hlavnej úlohe, ako keď robí niekomu parťáka. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama