Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 6

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (376)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

„Si môjmu synovcovi predal napiču motorku. Teraz sa motorkou staneš ty sám.“ To si samozrejme len robím srandu, no sranda je asi jediná vec, na ktorú je dobré toto zúfalo nepotrebné a miestami až trápne nepozerateľné pokračovanie. Hociktorá z predchádzajúcich "Saw" častí je oproti tomuto hnoju vybrúseným filmovým klenotom a rok starý "Rings" tak získal zdatného súpera o najzbytočnejší hororový sequel vôbec. Btw., že si niečo takéto zarobilo 100 miliónov je pre mňa už len x-tým potvrdením žumpy, v akej sa moderný horor nenávratne ocitol. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nový saw neprináša do série žiadne veľké prekvapenie, ale zároveň nerobí predošlým častiam žiadnu hanbu. Prakticky mohol skončiť prvým či druhým dielom. Odvtedy ide stále o recykláciu starého známeho. Bolo to O.K., nič viac. Záverečné rozuzlenie prekvapilo, i keď mohlo byť odhalované postupne, s väčšou gradáciou. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Od dvojky som preskočil hneď k Jigsawovi, takže moje hodnotenie nebude príliš objektívne. A to som prvé dva diely videl ešte v minulom desaťročí. Takže máme tu opäť fajn pasce, pekné baby, striekanice krvi, pekne naaranžované zohavené telá a samozrejme veľký twist na konci. Pre fanúšikov série možno významný, pre mňa taký normálny zvrat, akých som už videl v podobných thrilleroch desiatky. Ale ide stále o fajn polnočnú jednohubku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tohle už tady kdysi bylo a dokonce se to 6x ve slabších provedeních vracelo. Resuscitovat tuto sérii zavání jen sprostým kalkulem. Výrobní náklady nízké, diváka si to vždy nějakého najde a na sebe si tohle divadýlko vydělá. V ději mě nedokáže překvapit vůbec nic a už se ani nesnažím přemýšlet. Scénáristé to nějak vymyslí celé za mě. 40% ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Série Saw se se svým novým dílem musela vypořádat s problémem, do kterého se vlastní blbostí dostala - tedy nabídnout konečně skvělou kvalitu známou z jedničky, ale zároveň nenasrat diváky, kteří se těšili na další brutálně groteskní pasti a smrti. Bohužel, moc se s tím problémem nepoprali. Na to, že měli scénáristé celých sedm let vymyslet kvalitní scénář, jak tedy sami říkali, tak zase zabrouzdávají do vohrané písničky typu: ,,Pojďme udělat co nejoriginálnější pasti a nějaký ten "WTF" plot twist na konci, vono se to nějak podá." První díl byl především psychologický thriller. Nebyl složitý, ani zbytečně brutální. Jak je vidno, furt to není nikdo schopný pochopit. Má to klady? Ale jo. Ty pasti byly náhodou zábavný. Pokud vás Saw bavil kvůli té brutalitě, ze které ale "hrdinu" udělaly až ty další a mnohem slabší díly, jste na tu na správné adrese. Pokud doufáte ve znovuzrození jedničky, sněte dál. Lepší 2* ()

Galerie (118)

Zajímavosti (14)

  • Dlouhá odmlka od posledního dílu byla údajně zapříčiněná scenáristy, kteří potřebovali čas na vytvoření kvalitního scénáře. (ČSFD)
  • Pred uvedením do kín spoločnosť Lionsgate začala kampaň, v ktorej za darovanie krvi človek dostane lístok do kina na tento horor zdarma. Spoločnosť sa chcela postaviť za LGBT osoby (lesbická, gay, bisexuálna a transrodová komunita), ktoré majú v Amerike vo väčšine prípadov zakázané darovanie krvi. (Marceloo)
  • Přestože poslední díl ze série Saw 3D (2010) byl brán jako konec série, tak se studio Lionsgate rozhodlo v roce 2012 se sérií pokračovat. Ve hře byl i plánovaný reboot série. Nakonec se po letech rozhodlo pro pokračování frančízy. (Lucasion)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama