Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (664)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy, kecy, střeva, nečekaná pointa a závěrečné titulky. Původní SAW bylo v mnoha ohledech geniální dílko, následované několika vývary, které pak alespoň trochu rozvíjely krvavé univerzum a místy i překvapily hutnou atmosférou. V (konečně!) posledním díle téhle vymaštěné série není ani jedno z toho. 3D efekt je viditelný akorát na logu Lionsgate a i ta rádoby zabíječka často nevinných lidí je k smrti nudná záležitost. Jonah Hex našel svou konkurenci pro ocenění „Nejzbytečnější hovadina roku”. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $45,710,178Tržby Celosvetovo $136,150,434Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,395,114Tržby za predaj DVD v USA $9,968,737║ No tak tento diel si už fakt mohli odpustiť, ten je absolútne mimo, prevažne ide o neskutočnú samoúčelnosť, kde už nejde ani o nejak zvlášť zaujímave pasce, cváchajúca sirupová krv a masakre prevažne na smiech, herci prevažne hrajú ako z naivného amaterského divadla, naivita príbehu a konania postáv miestami nad únosnú mieru a o samotnom závere "KONIEC HRY???" a jeho zmysle škoda hovoriť. Nuž čakal som slušné zakončenie tejto skoro nekončiacej sa série ale dostal som len nechutný kopanec od neschopných tvorcov. /videl v kine 3D verziu: 25%/ ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - sérii Saw mám rád. Některý díl více, některý díl méně, ale až doposavad na mne sága působila poměrně uceleným dojmem a řemeslná kvalita se držela minimálně na průměrné úrovni (a buďmě k sobě upřímní, jaká hororová, více než pětidílná série se něčím takovým může pochlubit - nejspíš žádná). Sedmou a závěrečnou část téhle filmové skládačky však mít rád nebudu. Ne kvůli řemeslné kvalitě (Greutert je relativně schopný) či nedostatku krve (vynalézavost a počet pastí na standardní úrovni), nýbrž kvůli tomu, že scénář Saw 7 dehonestuje celý předchozí děj. Tu menší, tu větší logické lapsy v průběhu celé stopáže bych ještě vydržel, ale to, co se tváří pointou celé ságy mě svou totální nesmyslností až pobouřilo. Nechápu to, nevěřím tomu. Tohle je pointa, kterou na nějakém diskuzním fóru vymyslel přiblbý pubertální fanoušek s IQ blížícím se hranici idiocie (zdola) - bez jakéhokoli logického podloží jen na argumentu, že "je to šokující" - a bezradní tvůrci si ji přečetli a použili, protože netušili, jak jinak se z toho všeho vymotat. Saw se tímto dílem zkrátka zakončilo velmi neuspokojivě. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám pointu sedmého dílu a přesto nebudu spoilerovat. Tak tedy slyšte: 3D je v dnešní době vejvar, co vy bukvy z Lionsgatu?? Toť vše, o nic jiného nejde. Celé je to zbytečné asi jako pokus o útěk před Chuckem Norrisem. Koncept nápravy lidské společnosti a věci s ním související zůstal pohřben pod číslicí 3 a písmenem D. Prostě se tvůrcům chtělo ještě jednou pořádně vyrejžovat (a já pochybuju o tom, že to bylo naposledy). Špatná dějová linie, hrozivě předvídatelné, pasti možná slušné, ale zase hrané na efekt, bez atmosféry a jakéhokoliv napětí. Chcípají v nich lidé bez přímé vazby na Jigsawa, kteří navíc neprochází kurzem sebenápravy, nýbrž jsou odkázáni na pomoc jiných. Tobin Bell si sem opravdu jenom ´odskočil´, snad aby nemusel být svědkem závěrečného ´šokujícího zvratu´, který není ani šokující, ani mrazivý, není ani dobrý. Je to neinvenční unavené dokodrcání se do cíle. Plusové body sedmičky vidím jenom v Mandylorovi, dvou nebo třech vydařených (designově, atraktivitou) pastech a ve výstupu pana Bella. Začalo to ohromujícně, končí se to otráveně. Doufám, že tvůrci dostojí posledním slovům filmu. 30% 20 miliónů dolarů(rozpočet)/102,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/31 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Prečo musela táto séria skončiť týmto filmom? Úprimne! Nebudeme si klamať, zo všetkých filmov Saw je tento ten najhorší. Je to čistý ťah marketingu. Už len výber hercov o tom hovorí. Dobrá je maximálne úvodná scénka vo výklade a rozhodnutie chalanov stojí za to. Potom som ešte celkom mal rád mladú Palmerovú, ktorá ale na konci neustále čaká keby sa Gibson ozve a akoby ani ju nenapadlo, že môže byť mŕtvy. Mizerné. Zvyšok filmu absolútne nefunguje. Myšlienka otrasná, herci nie sú dobrí, pasce nie sú zaujímavé, celkovo toto stojí dokopy za veľké tudle. Záver absolútne strašný. Nemám čo viac dodať. Veľmi veľmi veľmi zlé.Hodnotenie: D- ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • S rozpočtem 17 milionů amerických dolarů se jedná o nejdražší díl série. (mzss1)
  • Vzhledem ke komplikované 3D výrobě byl sedmý díl natočen za 9 týdnů, zatímco předchozím vždy stačilo týdnů 6. (darek kartac)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama