Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tady nechybělo vůbec nic. Námět podle všeho vynikající, perfektní složení týmu a origin toho zbývajícího. Jestli je pravda, že se i hraná verze Justice League bude inspirovat tímto New52 eventem, rozhodně bych chtěl vidět i zbytek týmu, což se ale asi nestane. Tihle bohové si zkrátka poradí se vším...9/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

O Aquamanovi jsem toho před filmem moc nevěděl. Vlastně skoro jen to, že je to jeden z nejtrapnějších hrdinů od DC vůbec - aspoň každý to vždy říkal. Film mě příjemně překvapil a přesvědčil mě o opaku. Arthur Curry je poměrně zajímavou postavou s chytlavou minulostí a mocnou rodinou. Zbytek Justice League ve filmu pro mě ani nebyl třeba, protože dle mého názoru spíš překáželi samotnému příběhu. "Trůn Atlantidy" je příjemnou oddechovkou po těžkém obědě. ()

Reklama

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Úplně jiné, než komiksová předloha a to je, podle mě, asi zásadní problém. Vše je příliš zjednodušené, až moc přímočaré a předvídatelné. Jediná zajímavá postava byl Batman a trochu Black Manta. Scénář jakoby psal někdo narychlo přes noc a ty prodlevy mezi jednotlivými odpověďmi v dialozích vážně lezou na nervy. Někde v polovině jsem si řekl, že na to vlastně koukám jen z povinnosti, jakožto fanda komiksů. K tomuhle se už asi nikdy nevrátím. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

DC animáky jsou prostě někde jinde, než konkurence. A to platí i pro Trůn Atlantidy, který je mnohem slabší, než jsme zvyklí. Úvod je luxusní a krásně otevírá příběh. Celkově je animák hodně komorní a pomalejší a hodně se pracuje s postavami. Nejlépe je to vidět na Cyborgovi a pak na vztahu Supermana s Wonder Woman a Lois. Ale hlavně je to příběh o Arturovi/Aquamanovi, který je zde prodán velmi dobře a tak nějak se v něm dozvíte všechno důležité. Dost zklame závěrečná rubačka, která není, tak efektivní jak by se mohlo zdát. Trošku zamrzí, že zbytek členu ligy je tady za hláškaře a posouvače příběhu. Hodně moc se mě líbila prezentace Atlantidy a hlavně postava královny a Mera. Trůn Atlantidy není nejakčnější podívanou, ale je to komornější a v některých ohledech se jde více do hloubky a za to palec nahoru a zvláště, když pod titulková scéna ukazuje velmi zajímavé rozvíjení příběhu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ tieto komiksové animáki začínajú zapadať do akejsi rutiny, kde sa prevažne zameriava na všetko ničiacu demolačnú akciu a krvavú drsnosť, rozpoltené telá, krv, bleee, to je zle, toto už ide dosť mimo, takéto pritvrdenie a na deji sa viac nepopracuje, obohraná šablónka bez iskry, priemer /60%/ ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama