Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu jsem neviděl (možná zkusím), u druhé jsem dal závěrečný díl. Myslím, že jsem o nic nepřišel, jeden díl byl důstojným zástupcem série. Vraždění pistolí, stínáním hlavy, pohřbíváním za živa, tajemno a la středověk, žijící potomci českého krále - to všechno mě nevyděsilo, ale donutilo k několika mírným úsměvům. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série se skládá z tolika dějových linek, že jsem se zhusta ztrácel. Autoři si to uvědomovali, neboť na začátku každého díu nám připomněli souhrn předchozích událostí. Bohužel, hlavní dějová linie byla nejvíce v pozadí, navíc s koncem, který mě opět nenadchl. Bavil jsem se, ale žádný zázrak se nekonal. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže závěr případu je: Král je mrtev. Ať žije král?" 2. série je postavena základech, které mě měly bavit. Jedná se totiž o exkurzi do českých dějin, do které je zatažen i europoslanec, Vatikán či švédské velvyslanectví. To je námět. Jenže mrtvoly se nekontrolovaně hromadí, vyšetřovatelé spolehlivě tápou, spousta "důležitých" postav má jen minimální význam a ti "tajemní" vlastníci prstenů rozhodně nevypadají jako ti, kteří dokáží každého zavraždit, podplatit nebo ochránit. Já tedy nikoho nechráním, ale kdybych to někdy dělal, tak mu nedám miliony a nenechám ho ze sebe udělat terč bank, novinářek a nevlastních otců. To se prostě dělá jinak. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně průměrná série, která začíná skutečně špatnou epizodou a graduje do toho nejlepšího, přesto jde až na poslední díl o průměr, v nejlepším lehký nadprůměr. V prvních třech epizodách vás bude strašit šílená kamera, potom se to trochu zklidní, ale až do šestýho dílu se nic nevyřeší a přicházejí nové a nové ukázky. Finále je povedené, ale uspěchané. Druhá série není vyloženě odpad, ale jsem z ní zklamaný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehodnotím druhou sérii jako rapidní pokles z důvodu toho, abych zapadl mezi veřejný průměr. Dívám se na ni z čistě subjektivního pohledu a právě díky tomu se můžu s naprosto čistým svědomím ztotožnit s pádem kvality. Přemnožené dějové linky se v závěru sice pěkně spojily dohromady, vycítil jsem ovšem nucený spád, který byl na jednu stranu již nějakou dobu očividný, na druhou vskutku zbytečný. Náhrada skvělého Stanislava Majera prapodivným slizounem Hájkem a mou neoblíbenkyní Vilhelmovou také moc nenahrála do karet. Ještě že to letošní pokračování opět vytáhlo vzhůru. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Druhou řadu odvysílala také japonská TV NHK. (Duoscop)
  • Natáčelo se v Brně, Vranově, Říčanech u Brna, klášteru Hradisko v Olomouci, zřícenině hradu Templštejn, Ivančicích, na mostě přes řeku Jihlava v Dukovanech, vojenské nemocnici v Olomouci. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Opata klášterní knihovny hraje Jaroslav Kuneš, který je však v závěrečných titulcích chybně uveden jako Jaroslav Kunš. (pávek)

Reklama

Reklama