Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"HUMOR STRANOU, TY HO CHCEŠ VÁŽNĚ ZAMORDOVAT?" Na konci 90let mě to minulo, teď už jen kvůli té Albové :-) Celkově to není nijak zvlášť napsané, vtipné hlášky to všechno zachránit nemohou a nějaký smysluplný kontext mohl být jen k plusu, přesto za Offspring (byť hrát mohli nějakou pecku, no ni?), skalpovaného Dextra, již zmíněné hlášky ("KDYBY ŽIL, TAK JE PO SMRTI.") a Jessicu v bílém spodním prádélku, no, ať se posedlá ruka neposere, dávám 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Posedlá ruka je opravdu zábavná a tentokrát mi vůbec nevadilo, že odkazů na jiné filmy bylo přehršel. Uříznutá ruka, mrtví kámoši, co jsou chytřejší než rádio, a ručička z Addamsovy rodiny... Krev spíše jen stříká, ale místy vydatně (jo, větrák umí nadělat svinčík). Vtipné jsou i scény se psem (hlavně když se bojí) či létající kočkou. Jen mi nějak uniklo, že by Molly byla punkerka... A tím se dostávám ke skvělé hudbě - Rancid, Sublime, Mötley Crüe, Two, Rob Zombie, Static-X....a skladba od Ramones! Jenže ji odzpívali Offspring...takže je vcelku jasné, proč přišel Dexter o kus hlavy...to má za to! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vážne zábavná vecička, parodujúca hocičo i hocikoho. Toľko odkazov na známe horory sa nevidí až tak často a nerobil to vobec lacno ani trápne i keď ani toho sa trocha nevyhol. Ale ked sa jedna o takýto námet, myslím si, že to sa bez toho spraviť nedá. Vraždiaca ruka sa s tým naozaj nesrala a tak bodycount bol dosť vysoký. Je to vtipné, miestami i nápadité a sem tam i krvavé a ja som sa rozhodne bavil. Tak 4* v pohode môžem dať. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Já vám nevim. Tvůrci tohohle filmu se o ten vtip snažili asi tolik, až to přehnali a bylo to příšerný, trapný a ubohý. Možná někdy na toto "veledílo" narazim a pustim si ho, ale vyhledávat ho rozhodně nebudu. Nadruhou stranu jsem ale rád, že jsem opět viděl Jessicu a opravdu jen kvůli ní nedávám odpad! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ruka zabijak bol v čase svojho uvedenia do kín určite populárny film, nakoľko hororové komédie vždy mali a vždy budú mať svojich priaznivcov. Rovnako treba oceniť dobrý nápad, avšak je to film ktorý diváka prekvapil pred desiatimi rokmi, v súčasnosti už podstatne menej. Nie že by bol film vyslovene sklamaním, ale čakal som o niečo lepší dej a aj lepšie hlášky postáv. Film na jedno pozretie, v čase Halloweenu a rozhodne skôr pre mladších filmových fanúšikov. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Film se natáčel ve stejné vilové čtvrti jako snímek Halloween (1978). (Stocki)
  • Na školním večírku hraje známá punk-rocková kapela The Offspring, která ve filmu zahrála dvě skladby a to "Beheaded" a "I Wanna Be Sedated" (Stocki)
  • Tento film, ve kterém hlavní hrdina zabije své rodiče i své dva nejlepší kamarády (i když všechny nechtěně), musel o několik dní odložit premiéru a to na 30. duben roku 1999. Důvodem byl masakr na Columbine High School, který se odehrál 20. dubna 1999. Dva náctiletí studenti Eric Harris a Dylan Klebold zde zastřelili dvanáct studentů, jednoho učitele a dalších dvacet čtyři lidí zranili. Oba poté spáchali sebevraždu. (Stocki)

Reklama

Reklama