Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá práca s vlastnou prostoduchosťou. Tvorcovia skvelo používajú humor, nechutnosti i nahotu. Samozrejme nie je to nič zázračné, ale ako film pre uctievačov žánru, je to skvelá vec. Devon Sawa bol neskôr lepší v NEZVRATNOM OSUDE. Najviac ma prekvapila prirodzenosť Jessicy Alby. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, niektoré scény sú bravúrne zrežírované... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovejhle masakr se prostě musí vidět, ruka která sama zabíjí a je jí vcelku jedno jestli je jejím majitelem líná veš Anton nebo jestli si to jako useknutá štráduje na školní ples kde urve kus hlavy Dextru Hollandovi z The Offspring, k tomu Seth Green s flaskou v hlave a pěkná Jessica Alba. To by samozřejmě na 5* nemělo být, ale nějak si nemůžu pomoct ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla Jessica Abla ještě o trošičku větší kočka, z čistě preventivních důvodů bych vypálil čínský bufety po celým světě. A faktem je, že dobře udělaný béčko umí rozjet večer víc než ubohý éčko koupený na diskotékovým hajzlíku. A teď si to spojte. Humoru je tu rozhodně víc než v autobuse plným středoškoláků a nikdo se díkybohu nepokouší o umění. Proto dva závěry. Za á: Je to super film. Za bé: Ten, co zbouchnul Jessicu by se mi měl vyhýbat. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsem se rozmyslel, jestli to zcela odpadnu nebo ne, ale nakonec jsem vymekl, jelikoz tam bylo i par (vyjimecne vic nez 2) momentu, kde se dalo zasmat a zacatek byl taky docela fajn. Bohuzel scenarista videl hodne dobrych hororru (Evil Dead, Demoni,...)a pomyslel si, ze kdyz z nich vykradne nejake dobre scenky a myslenky, udela pekny film. To je ovsem vecny problem soudobych americkych filmaru - vykradaji a jeste spatne. Bohuzel film neni ani moc ftipny, nastesti je kratky... ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi [plne vyrazilo dych. Perfektná komédia len s málo zaváhaniami sa len tak ľahko nevidí a stáva sa druhom ohrozeným. No a v tomto momente prichádza na scénu Idle hands, ktorý znovu oživuje ducha Braindeadu síce v omnoho decentnejšom kabáte ale podstata zostala. Výborná zábava pri ktorej človek veľmi ľahko pozabudne a dokáže sa povzniesť nad absurditou a triviálnosťou ba až stupiditou príbehu. Potreťom vzhliadnutí to je za 3,5* slabých to predchádzajúce hodnotenie bolo možno ovplzvnene množstvom promile v rkvi. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Na školním večírku hraje známá punk-rocková kapela The Offspring, která ve filmu zahrála dvě skladby a to "Beheaded" a "I Wanna Be Sedated" (Stocki)
  • Film se natáčel ve stejné vilové čtvrti jako snímek Halloween (1978). (Stocki)

Reklama

Reklama