Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 2

(série)
Promo 8
USA, 2016, 10 h 54 min (Minutáž: 41–46 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lorenzo James Henrie, Arturo del Puerto (více)
(další profese)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Po tom, čo Los Angeles zasiahla epidémia, ktorá si vyžiadala milióny zosnulých, ktorí sa prebudili ako zombie, sa rodina okolo Madison (Kim Dickens) ocitne na lodi Abigail. Luxusná loď uprostred oceánu sa zdá byť miestom, kam sa zombie nemôžu dostať, ale na rodinu čakajú ďalšie problémy spojené s únikom pred apokalypsou. Zdá sa, že bezpečné útočisko nájdu v Mexiku, ale tu ich opäť čaká len nehostinná púšť a tisícky zombie. (Marceloo)

(více)

Videa (16)

Promo 8

Recenze (26)

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, čo Los Angeles zasiahla epidémia, ktorá si vyžiadala milióny zosnulých, ktorí sa prebudili ako zombie, sa rodina okolo Madison (Kim Dickens) ocitne na lodi Abigail. Luxusná loď uprostred oceánu sa zdá byť miestom, kam sa zombie nemôžu dostať, ale na rodinu čakajú ďalšie problémy spojené s únikom pred apokalypsou. Zdá sa, že bezpečné útočisko nájdu v Mexiku, ale tu ich opäť čaká len nehostinná púšť a tisícky zombie. - Velmi nepodarená séria. Tie postavy sú tak nesmierne otravné, dialógy slabé, chronológia úplne chaotická, kamera roztrasená, strih katastrofálny a na toto všetko som sa musel pozerať až v pätnástich epizódach. Prvá polovica bola ešte ako tak zaujímavá, ale druhú tvorcovia nehorázne pokazili. Nebolo tu zlé úplne všetko, napríklad tie lokácie boli nádherné alebo pozeranie sa na vychádzajúce hororové hviezdy ako Alicia Debnam-Carey a Daniel Zovatto mi vôbec nevadilo. Finále sa nepodarilo a už bežiaca tretia séria snáď viacero vecí vysvetlí. Šancu jej určite dám, pretože podla hodnotení to zatial vyzerá na sériu najsilnejšiu, takže snáď pomôže zabudnúť na túto nepodarenú druhú sériu. + herečka z The Devil's Hand a Friend Request + herec z The Magicians + herečka z The Taking of Deborah Logan + herec z iZombie + herec z The Suffering + herec z No One Lives + herec z The Vatican Tapes a The Rezort + herečka z A Haunted House + herec z It Follows a Don't Breathe + herec z Paranormal Activity: The Marked Ones + herec z Exeter + herec z The Girl in the Photographs + herec z 2 Lava 2 Lantula! + herec z Insidious: Chapter 2 a Frankenstein ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl celkově nějak zhodnotit druhou sérii, tak asi v celku pozitivně. První půlka, ale dle mého stála za nic a vlastně se tam nic extra nedělo. Druhá půlka už nabrala nějaký obrátky a je docela sranda, že si všichni stěžovali jak je vlastně celej seriál na hovno. A co je lepší? Normální Walking Dead? Tak to určitě. Já vím, že každej máme vlastní názor jo, ale ten kdo mi řekne, že poslední dvě série Walking Dead byly lepší než alespoň tato jedna, tak to asi nemá v hlavě v pořádku. V původním Walking Dead se v podstatě nic neděje a postavy se tam chovají jako po lobotomii a postrádají schopnost komunikace. Je to smutné, ale druhá série Fear the Walking Dead byla lepší než poslední dvě série jeho staršího bratříčka. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi, ako sa 2.séria líši od tej prvej. Jazdíme si na loďke (divím sa, že to tak nerobia všetci ľudia, kedže na vode ste chránení pred zombíkmi), sem tam zastavíme u brehu, omrkneme zásoby a nejakých preživších a znova sa vrátime do bezpečia. V druhej polovici série sa zase dostaneme do priestorov Hotela na pláži, čo je taktiež úžasný nápad a pripomínalo mi to celé vynikajúcu video hru Dead Island. Postáv je málo a na každej mám niečo rád a o každú sa strachujem. Celé sa to stále drží vysokých kvalít a aj druhú sériu mám veľmi rád. (Hodnotenie: Epizóda 1,3,13,14,15 ***** / 2,4,5,6,7,9,10,11,12 **** / 8, *** ) ()

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela nuda s občasnýma skokama nahoru. Postupně to ale gradovalo až do dost super hutnýho finále (i tak si s tím klasický TWD pořád vytírá zadnici, hlavně když tohle finále přemazali nehorázně krutým startem sedmý série). Jen to chování některých postav zase... i v tom finále třeba - Hectorovo myšlení bylo dost divný. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Tohle není série seriálu, nýbrž velmi sofistikovaný mučící nástroj. Sledovat druhou řadu FTWD je skutečně utrpením a to po všech směrech. Několik málo dílů z této agónie vystupuje a šlo by je hodnotit lépe než jednou hvězdou, nicméně jako celek nemohu jinak. První sérii jsem udělil tři hvězdy a trošičku jsem jí přilepšil, proto této sérii uděluji s čistým svědomím pouze jednu jedinou hvězdu. Jakožto fanoušek WD (což je utrpění samo o sobě) jsem začal FTWD sledovat víceméně proto, že třetí a čtvrtá řada vypadají dobře. Tak jsem se holt musel protrápit prvními dvěma řadami, doufám, že ta mizérie stála za to a že třetí série bude kvalitativně výrazně lepší. ()

Galerie (368)

Reklama

Reklama