Reklama

Reklama

Akta X – Akta 5: 82517

(video kompilace)
  • USA The X-Files – File 5: 82517 (více)

Obsahy(1)

Zatímco vyšetřoval videokazetu s nahrávkou domnělé pitvy mimozemšťanů, objevil agent FBI Fox Mulder přísně střežený vojenský sklad skrývající záhadný objekt, který jako by nebyl z tohoto světa. Nalézá konečně hmatatelný důkaz o kontaktu vlády s mimozemskou civilizací? Jeho partnerka Dana Scullyová je však přesvědčená, že toto je pouze kouřová clona, která zakrývá mnohem mrazivější tajemství – mezinárodní organizaci řídící nebezpečné genetické experimenty na nevinných civilistech. Mulder však objeví vlak, ve kterém se pitvy mimozemšťanů nahrané na videokazetě odehrávaly a zuřivě se snaží odhalit pravdu. Ale tentokrát je pravda taková, jakou by nikdy nečekal. S každým odhaleným tajemstvím se záhada pouze prohlubuje... (Bontonfilm)

(více)

Recenze (7)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Prozatím asi nejslabší video kompilace Akt X, za což může vleklejší první polovina. Druhá půlka, ale vše dokonale vynahradí a jako celek mohu s klidem v duši nadále udělit plný počet. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější, nejvícekrát viděná dvojepizoda. Z pitvy aliena už nikdy nebude mrazit víc a taky od té doby hrozně rád jezdím vlakem a hledám po kupéčkách tikající bomby. Linka se Scullyovou v hororovém lese s frankensteinovými monstry také není k zahození. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Prostředek třetí série a vskutku skvostná mytologie s pitvou mimozemšťana, vlakem a nějakými těmi dalšímu experimenty. Navíc je tu návrat k únosu Scullyové a rozjetí další velké mytologické zápletky s její nemocí. Není co dadat, prostě opět vynikající a silné. 100%. ()

Reklama

Reklama