Reklama

Reklama

Boku no Hero Academia

(seriál)
  • Japonsko 僕のヒーローアカデミア (více)
Trailer 1
Japonsko, (2016–2024), 59 h 21 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Kóhei Horikoši (komiks)

Scénář:

Jósuke Kuroda

Hudba:

Júki Hajaši

Hrají:

Daiki Jamašita, Nobuhiko Okamoto, Aoi Júki, Džun'iči Suwabe, Tasuku Hatanaka, Akeno Watanabe, Kósuke Kuwano, Inuko Inujama, Eri Kitamura, Kóki Učijama (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

Boku no Hero Academia se odehrává ve světě, kde má 80 % populace nějakou speciální schopnost. Je to svět superhrdinů, kteří bojují proti těm, kteří své speciální schopnosti zneužívají, a proti nejrůznějším monstrům, která se občas objeví a narušují poklidné životy ostatních. Hrdinové jsou obdivováni a spousta mladých chlapců sní o tom, že jednoho dne to budou oni, kdo bude bojovat se zločinem. Izuku Midoriya je jedním z nich. Již od malička měl naprosto jasno v tom, čím chce být až vyroste, a jeho vzorem se stal jeden z největších hrdinů - statečný All Might. V cestě mladého chlapce však stojí jedna obrovská překážka. Izuku Midoriya je totiž jedním z těch zbylých 20 % populace, která žádnou speciální schopnost nemá... (Jeoffrey)

(více)

Recenze uživatele kirmakX6on k tomuto seriálu (2)

Boku no Hero Academia (2016) 

u tohoto seriálu mě několik let odrazovalo, že hlavní hrdina neměl mít podle úvodních popisů na několika anime webech žádné schopnosti - tudíž jsem se obával, že to pravděpodobně bude anime o uřvaném snaživci (což tak trochu je) a bude to děsně nudný ...pozitivní zpráva je, že mu schopnost je hned v prvních dílech předána. Anime rozhodně nudný není a i přes jistou infantilitu občas balancující na hraně fantasmagority ho lze doporučit všem, kteří rádi koukají na boje s využitím nejvšemožnějších nadpřirozených schopností (minimálně co do jejich množství anime nemá obdoby). Tvůrci též velmi šikovně posouvají příběh, dostatečně rychle na to, aby anime nestagnovalo, ale dostatečně pomalu na to, aby vydrželo...no, po třetí sérii to odhaduji ještě tak na dalších 6. 65% ()

Season 4 (2019) (S04) 

první půlka je bitka v hnízdě jakuzy, ale druhá půlka - od dílu 14 dál - mi to dost zkazila. Nemyslím, že někdy v předchozích sériích bylo takové množství výplňáků za sebou. Navíc tomu nepřidalo, že jsem cca v 9. dílu anime dohnal - měl jsem zkouklé vše, co zkouknout v ten moment šlo a dál jsem se musel dívat díl po dílu tak, jak byl studiem uvolňován. Což mě fakt nebavilo, tak jsem anime po 13. dílu na pár týdnů odložil, že se dodívám na druhou půlku zase vcelku. Bohužel, těch pár týdnů mi docela přerušilo nit... Samozřejmě si pamatuju, co se dělo, ale má trpělivost s díly o ničem byla výrazně snížena. Též je blbé, že díky propadu u zkoušek v předešlé sérii jsou z třech nejsilnějších studentů dva postaveni na vedlejší kolej a s výjimkou jednoho dílu neuvidíme nic z jejich schopností. 40% ()

Reklama

Reklama