Reklama

Reklama

Marcella

(seriál)
Velká Británie, (2016–2019), 18 h 24 min (Minutáž: 43–47 min)

Hudba:

Lorne Balfe

Hrají:

Anna Friel, Ray Panthaki, Nina Sosanya, Nicholas Pinnock, Charlie Covell, Sinéad Cusack, Jack Doolan, Harry Lloyd, Tobias Santelmann, Jamie Bamber (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Navzdory manželským problémům, tragické ztrátě, výpadkům paměti a náročné roli matky je londýnská vyšetřovatelka v jedné věci nepřekonatelná: dopadání vrahů. (Netflix)

Recenze uživatele dalia k tomuto seriálu (1)

Marcella (2016) 

Napínavý seriál s výbornou Annou Friel v hlavní roli. Velmi zajímavý motiv vyšetřovatele, který si není jist, zda není zároveň i pachatelem. Žádná z knih ani seriálů Hanse Rosenfeldta mne zatím nezklamala. Vytkla bych pouze několik nedořešených bodů (o důvod přemístění těla se už nikdo nezajímá? proč toho pachatel nevyužil ke své obhajobě? co se stalo s vyšetřováním vraždy Bendeka a obchodního konkurenta?). ---- 2. série opět velmi napínavá, i když samotná Marcella mi připadá čím dál víc narušená a hysterická. Výborná policistka, ale v osobním životě nevyrovnaná a poměrně nepoužitelná, občas už mi to připadalo až trochu přehnané, hlavně ten závěr. Nicméně se zdá, že se počítá s 3. sérií, která se bude ubírat trochu jiným směrem. ()

Reklama

Reklama