Reklama

Reklama

Goliáš

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2021), 27 h 17 min (Minutáž: 38–65 min)

Hrají:

Billy Bob Thornton, Tania Raymonde, William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Sarah Wynter, Ever Carradine, Nina Arianda, Molly Parker, Damon Gupton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Americký seriál přináší příběh Billyho McBridea (Billy Bob Thornton), někdejšího špičkového právníka, který v současnosti tráví většinu dne v barech, ale nechá se přesvědčit, aby se ujal případu, jenž byl odložen jako sebevražda. McBride se kauzou začne blíže zabývat, aby zjistil, že se dostal na stopu něčeho velkého, něčeho, co ho může postavit proti jeho bývalé právní firmě a co může ohrozit nejen jeho, ale i jeho nejbližší... (Necrotongue)

(více)

Recenze uživatele Remivsremi k tomuto seriálu (1)

Goliáš (2016) 

Nekompromisní, drzé a intenzivní drama. Často vás překvapí, děj rozhodně není přímočarý, pohrává si s náznaky, dokáže vybudovat tu správnou atmosféru a vy si přistihnete přitom, jak to všechno hltáte. Připomněl jsem si tímto seriálem první řad True Detective. U malého a celkem jednoznačného příběhu se postupem času objevovala další a další vrstva zasahující do vyšších sfér. Těšila mě práce s kamerou a její neprvoplánové záběry. Hudba je též skvělá. Závěr možná nebyl tak drsný jak jsem si přál, ale to mu odpustím. Goliath je jedná z nejlepších letošních novinek a byla by škoda ji minout. 90% ()

Reklama

Reklama