Reklama

Reklama

Anne s E na konci

(seriál)
  • Kanada Anne with an E (více)
Trailer
Kanada, (2017–2019), 20 h 33 min (Minutáž: 43–89 min)

Předloha:

Lucy Maud Montgomery (kniha)

Hrají:

Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Dalila Bela, Lucas Jade Zumann, Corrine Koslo, Helen Johns, Aymeric Jett Montaz, Kyla Matthews (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Kurážná osiřelá holčička s velkým srdcem objeví skutečný domov u starého mládence a jeho sestry. (Netflix)

Recenze uživatele vnimatkrasu k tomuto seriálu (3)

Anne s E na konci (2017) 

Seriál ke kávě. Upřímnej, krásnej, tak akorát dojemnej, dobře obsazenej, na to, že ho Netflix neplánovaně utnul i poměrně slušně zakončenej. Hvězdu dolů za to, že zvlášť v druhý a třetí řadě pár epizod lehce vatuje. A taky za to, že to odškrtávání nejrůznějších politicky korektních otázek působí místy trochu na sílu. Zrušení je každopádně škoda. Atmosférickejch depek je na Netflixu halda. Usměvavejch feel goodů ale ne. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Nečekaně návyková, vizuálně vymazlená a existenciálně milá věc. Anne nandavá. A to především tím, jak tak ultimátně šablonovitý povídky dokáže vyprávět, aniž by vám jakkoli vadilo, že dokonale víte, co se stane za deset minut. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Motat do tradičního příběhu homosexuály a další spíš současný společenský témata je většinou trochu 'meh'. U Anne to ale nevadí. Casting to totiž táhne sympatiema a jakkoli furt jednoduše uhodnete, co se stane za půl hodiny, je i druhá řada Anne vkusným seriálem k čaji. ()

Reklama

Reklama