Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Recenze uživatele Mr.Ward k tomuto seriálu (1)

Série 1 (2017) (S01) 

Kvůli Drew sem si řekl že to zkusím a po prvních dílech (kdy to bylo fakt nechutný) jsem s tím chtěl seknout, ale sem tam se objevil vtip a celé mě to postupně začalo zajímat, navíc 10x30 minut? To zvládnu. A vyplatilo se. Na nechutnosti si člověk celkem zvykne, na to zvláštní pojetí taky a i když někde uprostřed mě to fakt nebavilo (4 nebo 5 díl), postupně se to přehouplo v něco, u čeho jsem se poslední epizody (8,9,10) neskutečně bavil a smál se. Nevím kam to zajde ve druhé sérii a bojím se, aby se ta originalita a zvláštnost nevyčerpala, ale třeba to bude právě naopak. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama