Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 11

Recenze (416)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem zažila nostalgickou chvilku - když konečně ke konci filmu začala hrát písnička "Go Go, Power Rangers!" a když Rita řvala: "Neee!" Je pravda, že tenhle film nebyl zdaleka tak stupidní a trapný jako seriál, na který jsem v dětství koukala, ale i když měl slušné efekty a Rita nebyla jen naprosto šměšná kráva, která donekonečna posílá na strážce vesmíru své pitomé bizarní příšery uhnětené z hlíny, tak stejně v rámci dnešních filmů byl tohle jen předvídatelný a šablonovitý akčňák pro děti. A ten robot ve "velíně" (Alpha?) a Zordon působili oba, obzvlášť v rámci takového velkofilmu, možná ještě stupidněji než kdysi v seriálu, který měl jako celek laťku hodně nízko... No, aspoň jsem se zasmála. A bylo fajn vidět v nějaké roli Becky G, kterou sleduji jako zpěvačku. ~(2,2)~ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak pitomé, až to bylo hezké. Noví Power Rangers hrají především na nostalgii, protože akční stránka věci je průměrná a stran efektů nemají šanci konkurovat podobně laděným Transformerům. A tak jsou poměrně sympatičtí herci a právě hezké vzpomínky na neskutečně debilní seriál prakticky to jediné, o co se mohou opřít, A dělají to dobře, takže zamačkávám slzu a morfuju za 60%. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně. Ten film by se měl jmenovat Random Rangers. Tolik náhod nevymyslí snad ani televize Nova. Problém je, že film má minimálně ze začátku aspekty, na kterých mohl vystavět solidní blockbuster. Prostředí je neokoukané a záporačka na své poměry vcelku slušně zabíjí (což je u takových filmů vážně výjimkou). Každopádně nikdo nežere, jak se základní pětka náhodně setkává, zázrakem ujíždí autem, padá z útesu, plave přímo k lodi.... Odůvodní to sice krátkou větičkou, že je přivedly mince, ale to je vám tak nějak ukradené. Když už se Rangers dostanou do kostýmu, celá bitva se zvrhne v neuvěřitelnou vizuální "prasárnu". Bayformers jsou proti tomu naprosto labužnickým zážitkem. Prostě je to škoda, že se ten film tak zvrtnul... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Noví "Power Rangers" jsou zprvu ne úplně tragická super hrdinská teen blbina (***), která se však v poslední třetině změní v cosi, co nelze nazvat jinak než "cringe" (*). Vynechání Zeleného/Bílého strážce bych ještě zvládla, stejně tak bych zvládla absenci ústřední seriálové  znělky, finální bitka připomínající tvorbu studia The Asylum už je ale přeci jen trochu moc. Devadesátkový seriál byl taky cringe (cringe jako prase), ale na rozdíl od tohohle mišmaše se tím od první vteřiny netajil. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem Strážce vesmíru moc nemusel, jelikož každej díl byl víceméně stejnej. Do filmu bych asi nikdy dobrovolně nešel, ale jelo to v televizi (bez reklam - nevypnul jsem to) a vydržel jsem až do konce a musím říct, že samozřejmě to je blbost s dětmi pro děti, ale celkem jsem se bavil, asi 2x jsem se zasmál a celkem to bylo dobře udělané. Čekal jsem mega sračku, ale vzhledem k mému překvapení se teď nestydím napálit 4*. Že by zelený strážce v druhém díle ? :o) ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama