Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (416)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery! Ryze dětská záležitost. Neočekával jsem žádnou sofistikovanou zábavu, ale tento snímek byl horší než nejhorší noční můra, a to zejména zásluhou totálně neposlouchatelných píčovin, které postavy vypouštěly z úst. Mezi jednotlivými postavami panovala celou stopáž nelítostná přetahovaná o to, kdo bude nejotravnější. První příčka tohoto žebříčku se střídala v obrovském tempu. Trapné bylo i to, že do pětice retardů byly zakomponovány všechny rasy, obě pohlaví, a dokonce i všechny sexuální orientace. Aby náhodou nějaká menšina nepřišla k újmě. Obecně nesnáším film, kde parta otravných a debilních dětí zachraňuje svět. Tento snímek posunul moji nenávist na zcela novou úroveň. Tvůrci mě taktéž nasrali v tom, že jsem musel čekat na morfování strašně dlouho. Nejdříve to vypadalo na 40 minut. Poté došlo k naprosto debilnímu odkladu a ze 40 minut bylo rázem minut 60. No, nakonec se z toho vyklubalo 90 minut. V závěru se to konečně trošku pomlelo, následoval očekávaný supermorfing a hurá závěrečné titulky. Jediným světlým momentem snímku byl okamžik, kdy už to vypadalo, že se černý retard odebere na věčnost. Bohužel jen na krátko. Další můj oblíbený seriál z dětství byl nemilosrdně znásilněn partou debilních teen neherců. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Blbina, která zafunguje asi jenom na lidi, co někdy viděli alespoň jednu episodu původního seriálu, ale to nejpozoruhodnější na tom je, že někdo skutečně dostal nápad dát takovej rozpočet na celovečerák o něčem, z čeho původní cílovka dávno vyrostla, a současná o tom nikdy neslyšela lol :D. Rita ale mohla být vtipnější. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jste-li, či byl-li jste (ano, satanžel to většinou není léčitelné ani koňskými dávkami antikokotik), nevkusný náctiletý potrat hajzlbáby a řidiče hovnocucu, je tenhle o dvě ligy horší hybrid Fantastické sračky, Bamblbýho a Ninja Mentals pro vás jako stvořený. Už devadesátkový seriál byl naprostým dnem homixovo – hračkářské žumpy, od té doby se zjevně nic nezměnilo, a to včetně efixů na úrovni Chobotnic z druhého patra. Tudíž i zde pubescentně uvědomělá partička důkladně progelovaných multikulti týn buzíků a hormonálně rozhozených zpruzených barbín ve sdružených barvách Benetonu dle scénáře, za který by se nemusel stydět ani certifikovaný mongoloid, zase trapně potírá agresivní krávu s premenstruačním syndromem jménem Rita a retardovaně kungfuje její kameňáky, aby sprasila Zeměplacku a vy jste si měli u čeho bezduše mačkat jebáky, týrat domácí mazlíčky, mohli se dementálně ztotožňovat s některým z těch hloupých, povrchních, popkulturně degenerovaných bezcharakterů a příliš vám to nezavařilo míchu. Perníkovému tátovi očividně došly prachy na drogy, že zaprodal xicht něčemu tak sofistikovanému. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Staré Power Rangers si už vůbec nepamatuji (kdysi jsem viděl nějaký ten díl, ale zas mě to nebralo tak, abych porovnával a přemýšlel o nostalgii). Tak že film neporovnávám s původním počinem. Obsazení hlavních hrdinů mi sedlo a jejich příběh mě bavil. Také se mi líbí, že ve filmu nejsou hned po nálezu krystalů hrdiny, ale musí se prokousávat jak tréninkem, tak i porozuměním všech členů. Konečná akce parádní, i když je to taková přehnaná pohádka. Zas si na nic nehraje a jede v odlehčeném duchu. Záporná postava taky povedená. Ve filmu je spousta pěkných hlášek na nejrůznější filmy. Mě se film líbí a bavil jsem se u něj 85% :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Od začátku vykradená Kronika od Tranka a Jsem číslo 4 od Carusa, smíchaná s třicet let starou látkou která mi nikdy nic neřikala a jestli jsem viděl všeho všudy dva díly je to moc, ano už i jako malému děcku mi to přišlo hrozně kreténské, ale hráli jsme hru na Sega Mega Drive 2, ta byla dost fajn. Žádná režisérská invence, nebo nějaká snaha o zajímavý efekt nebo originalitu. Všechno je rutinní stereotyp ať už od efektů, charakterů a nebo dialogů. Kravina pro děcka, která mě chvilku opravdu bavila, ale jakmile začal ten komediální a ubohý trénink, už to nezachránili ani docela snesitelní mladí herci. Kde není tvůrčí nadšení a um ani Zelenej Ranger nebere. V dnešní době velkofilmů naprosto zapomenutelný sterilní plagiát.40%. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama