Reklama

Reklama

Tenkrát v Hollywoodu

  • USA Once Upon a Time in Hollywood (více)
Trailer 3
USA / Velká Británie / Čína, 2019, 161 min

Scénář:

Quentin Tarantino

Hrají:

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V devátém filmu kultovního režiséra Quentina Tarantina se televizní herec (Leonardo DiCaprio) a jeho dlouholetý kaskadér (Brad Pitt) rozhodnou prosadit se u filmu na konci zlaté éry Hollywoodu - v roce 1969 v Los Angeles. (Falcon)

Diskuze

zdenek305

zdenek305 (hodnocení, recenze)

Nathaniell

spíš to vypadá na blbej filmovej vkus... :D Nespoutaný Django byl řekl bych jeho 2. nejlepší film hned po Pulp Fiction - asi ta nejlepší přestřelka jakou jsem kdy ve filmu viděl co tam byla... :)

na příspěvěk reagoval Nathaniell

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

pop.z.pop

Nespoutaný Django byl super. A Osm hrozných byla podobná kecárna jako Gauneři... Což znamená, že buď máš za blbosti všechny jeho filmy, nebo žádnej. Ale to cos napsal, je blábol.

na příspěvěk reagoval zdenek305, pop.z.pop

pop.z.pop

pop.z.pop (hodnocení, recenze)

že by se konečně Quentin zase probral k životu a po těch dvou posledních blbinách natočil pořádný Hollywood movie???? 

na příspěvěk reagoval Comida, Nathaniell

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

uprimne ja to tam snad ani nechci, mam tarantina rad a mam rad tu krvavou nadsazku, ktery se kolikrat i zasmeju, ale u tohodle, kde se to fakt stalo, si to moc predstavit nedovedu... no uvidime.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

NightPorter

To je filmový souboj, tam šanci mít může. Přesněji řečeno filmový filmový souboj :-D A ještě tam jistě bude alespoň jedna další akce... Manson murders.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

tesim se tesim, jen jsem predpokladal, ze tam bude nejaka akce, ale to z traileru zatim moc nevypada, mozna bude nejakcnejsi ten souboj prestarleho pitta s brucem, kde by pitt nemel normalne nejmensi sanci :-D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

zdenek305

zdenek305 (hodnocení, recenze)

Cítím, že tenhle skvost bude mít nejlepší soundtrack od dob Pulp Fiction, zapamatujte si moje slova... :) už jen z toho songu v traileru jde poznat, že to bude luxus, 60. léta jsou léta s tou nejlepší hudbou a někdo s tak dobrým hudebním vkusem jako Tarantino se na tom určitě musel vyřádit - schválně, když je tam Mason tak zazní tam i Helter Skelter od Beatles?

na příspěvěk reagoval DJ_bart

Nikar

Nikar (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Atmosféra,kamera, podobný styl humoru, hromada zvláštních, rozporuplných postav a samozřejmě Margotka :) ( Soudím jen dle teaseru ).

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

mm13

vidím to takto, on má 4 a Leo má 5 ... to jest 9ty Tarantinov film v poradí :-D :-D

na příspěvěk reagoval mm13

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

po Endgame pre mna druhý najočakavánejší film roku...a trailer ma v tom len utvrdil.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

15.03.2023

Ačkoliv všichni pevně věří, že si režisér Quentin Tarantino (Kill Bill, Pulp Fiction) rozmyslí svůj plán na ukončení filmové kariéry se svým desátým snímkem, na jeho závěrečné rozhodnutí si budeme… (více)

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

13.01.2020

Předkrm v podání Zlatých glóbů máme za sebou, a tak přišel čas na hlavní chod. Tím budou stejně jako každý rok Oscaři, jejichž 92. ročník se bude vyhlašovat 9. února 2020 v Dolby Theatre v Los… (více)

77. Zlaté Glóby – výsledky

77. Zlaté Glóby – výsledky

06.01.2020

Kontroverzní moderátor a komik Ricky Gervais a spol. před pár hodinami rozdali v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles poslední ze Zlatých Glóbů a 77. ročník prestižních ocenění byl tak oficiálně… (více)

Reklama

Reklama