Reklama

Reklama

Tenkrát v Hollywoodu

  • USA Once Upon a Time in Hollywood (více)
Trailer 3
USA / Velká Británie / Čína, 2019, 161 min

Scénář:

Quentin Tarantino

Hrají:

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V devátém filmu kultovního režiséra Quentina Tarantina se televizní herec (Leonardo DiCaprio) a jeho dlouholetý kaskadér (Brad Pitt) rozhodnou prosadit se u filmu na konci zlaté éry Hollywoodu - v roce 1969 v Los Angeles. (Falcon)

Diskuze

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

Lacike , rounen

Uvidíme, co z toho bude. Každopádně pokud v tom filmu neuvidím Madsena a Rotha, bude mi to celkem líto. Těšil jsem se na ně. Madsen byl v Osmi hrozných skvělej. A Tim Roth je skvělej skoro ve všem, v čem kdy byl. :-)

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

rounen

jak má dát víc prostoru Margotce, když ji nejspíš v první půli filmu rozkuchaj Mansonovi fanatici? Cítím z toho SJW fanatiky a jejich Bechdel test, který Tarantino nikdy nesplňoval (díkybohu)

na příspěvěk reagoval Nathaniell, rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Nathaniell

Tarantino byl naštvaný, že ti co film viděli ho zkritizovali za to, že tam neviděli Madsena a další mam dojem 2 herce /herečky.. + prý dal málo prostoru výborné herečce Margot Robbie, proto zvažuje Tarantino film prodloužit, ale neví se jestli to udělá už ted, aby to šlo do kin s prodlouženou verzí, nebo to vyjde až časem na DVD /Blueray

na příspěvěk reagoval cyphercz, Nathaniell

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

Lacike

Jak víš, že tam nebyli Roth a Madsen? To je minimálně třetina důvodů, proč na ten film sakra jít, ne? Mají jedny z hlavních rolí. Ne fakt: Odkud máš tu informaci? My se totiž opravdu chystáme do kina.

na příspěvěk reagoval Lacike, rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Pokud je tam Margot jen sem tam, jsem proto, aby film prodloužil a dal ji tam více prostoru.. Je to kocanda.. Dobře se na ni kouká..

Comida

Comida (hodnocení, recenze)

Ať si to pomlouvá klidně "největší expert" ale já se na to sakra těším.

KappaloBill

KappaloBill (hodnocení, recenze)

Hekman

Jo jestli mě hledají tak to mi budou chtít určitě poděkovat za to, že jim pravidelně zařizuju kšefty a posílám jim tam podobný případy tvýho kalibru... 👍

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

KappaloBill

Oukej, uz jsem tam volal a prej hledaji nakyho Kappalo Billa. Prej mu jeblo a ted vsude vyvesuje ceniky o ktery nema nikdo zajem ! Cenik CSFD nahod a ja jim za odmenu nedam tvou polohu.

na příspěvěk reagoval KappaloBill, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

NightPorter psal kdysi dávno.

 

NightPorter: ve filmu nebude Mansonovic rodina.

NightPorter: ve filmu nebude Charles Manson.

 

 

a  ve filmu je Mansonovic rodina a je tam i Charles Manson. Takže tolik k tomu. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

In September, Weinstein will go on trial in New York for charges of raping an unidentified female acquaintance in his Manhattan hotel room in 2013 and performing a forcible sex act on a different woman in 2006.
In a separate case, a U.S. District Judge allowed a sex trafficking case to go ahead against Weinstein relating to a 2017 suit.

Ještě není to prase Weinstein zdaleka za vodou, doufám že ho zavřou až zčerná, hovado tlusté zvrácené.

Ale pravděpodobně zase vytáhne další miliony, tak snad ho to aspoň dostatečně ožebračí. 

na příspěvěk reagoval Real Tom Hardy

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Real Tom Hardy

navic dneska vysel clanek, ze weinstein vyplati ty stetky 1 miliardou a ony stahnou zaloby :-) tolik ke kauze meetoo, uz aby je takle umlcel i spejsy a zacal zase hrat :-)

Související novinky

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

15.03.2023

Ačkoliv všichni pevně věří, že si režisér Quentin Tarantino (Kill Bill, Pulp Fiction) rozmyslí svůj plán na ukončení filmové kariéry se svým desátým snímkem, na jeho závěrečné rozhodnutí si budeme… (více)

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

13.01.2020

Předkrm v podání Zlatých glóbů máme za sebou, a tak přišel čas na hlavní chod. Tím budou stejně jako každý rok Oscaři, jejichž 92. ročník se bude vyhlašovat 9. února 2020 v Dolby Theatre v Los… (více)

77. Zlaté Glóby – výsledky

77. Zlaté Glóby – výsledky

06.01.2020

Kontroverzní moderátor a komik Ricky Gervais a spol. před pár hodinami rozdali v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles poslední ze Zlatých Glóbů a 77. ročník prestižních ocenění byl tak oficiálně… (více)

Reklama

Reklama