Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)

Recenze (436)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem nezachytila, takže nemám porovnání, ale za sebe mohu k tomuto snímku říci: trochu nuda. Dvě tři povedené scénky, jinak vše předvídatelné, bez napětí a očekávání. Denzel řekl, že je všechny zabije - a všechny je zabil. Potěšilo aspoň obsazení Pedro Pascala, mého oblíbeného agenta Peňi z Narcosu. Třetí hvězda letí k němu. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Velmi příjmné pomalejší tempo. Možná mě to bavilo mnohem více jak jednička! Nicméně od začátku mě bylo jasný kdo je šmejd :) bavi mě Melisa Leo, takže škoda jí. Jinak fajn :) 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nebýt slabšího záporáka,je druhý Equalizer vlastně stejný jako ten první.Jednoduchý příběh,tu a tam nějaké to klišátko,solidní akce a cool Denzel,který zmastí každého kdo zlobil.Dvojky jsou v 99% slabší než první díly a platí to i tady,ale propad není ani zdaleka takový a já mám prostě tyhle old-school akčňáky rád a rád u nich vypnu.Přesně jako tady....70% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě jednička a dvojka jsou dva veliký rozdíly... Je to v podstatě stejný jako každá dvojka plná velkýho očekávání po supr jedničce, viz třeba Wick, či 96 hodin atd... Už chybí ten moment překvapení... To jo, ale přeci jen je to jedna velká akční jízda plná nekompromisního McCalla! Já si nemůžu pomoct, ale stejně jak jsem psal u prvního Equalizera, vidím zde náznak a lehkou kopii 96ky... Rozdíl je asi jen v barvě kůže hlavního hrdiny, jinak Danzel je jistě nejchytřejší na světě, každýho poučuje a je vlastně nejlepší ze všech pod sluncem! Téměř jako Liam Neeson :) Né, v pohodě.. Já jsem spokojenej za supr akční film, kterej mě bavil po celou dobu! I když byl hlavní hajzl zřejmej už od začátku, pecka závěr v opuštěným městečku mi to vynahradil! 70% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nepamätal som si o čom bol prvý diel, ale konštatujem, že tretí nech už netočia. Film je čisto na jedno pozretie. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

První Equalizer se mi líbíl - tedy alespoň myslím. To je problém těchto filmů, jelikož vím, že to byla dobře natočená akční řežba se sympatickým hrdinou, ale to je vše. Díky sledování dvojky jsem si začal postupně vzpomínat, proč se mi jednička tak líbila. Však je to ten sympaťák, co rád čte, pomáhá nevinným lidem a žádný protivník se mu nevyrovná. Dvojka se mi asi líbila o trochu více. Možná to je tím, že hlavní postavu už známe a pořád mu fandíme. Je to šíleně předvídatelné a samožřejmě neohroženost hlavního hrdiny, kdy víme, že se mu skoro nemůže nic stát, to trochu kazí. Stále je to ale zajímavě natočené, takže to nenudí. Akce je rychlá, místý divně natočená se zajímavým střihy, ale celkově baví. Denzel je sympaťák od kosti a jeho postava také, takže jeho další příběh se vám prostě musí líbit. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Milé děti. Když budete zlobit a nebudete poslouchat strýčka Mca, tak přijde a zabije vás. Trochu moc upovídaný, přesto akční film, s pěkným závěrem. ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Chyběl mi tam humor. Něčím to víc opepřit. Takhle to bylo Jeden bývalý člen speciální jednotky proti svým bývalým kolegům. Což mě tolik nevtáhlo do děje tak, jak bych očekával. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu sem čekal, že už to tak pekelný jako jednička nebude. Slabší záporáci, jak v tý hlavní ose příběhu, tak i v těch minipříbězích, to nebyli soupeři hodný Denzela. Hudba už taky nebyla tak drtící, a finále mě k sedadlu nepřikovalo. Ale samozřejmě to jako thriller a samostatnej film funguje slušně. protože Fuqua je prostě už zkušenej borec. Zaplať****, že ho máme. 80%. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Už jednička nefungovala, dvojka není jiná. Doupězel vrahounskej skill prostě nemá a ač se kameraman se střihačem snaží jeho nemohoucnost zamastkovat, stejně je to k smíchu. K tomu je to nuda, kterou zachraňuje jen zajímavá lokace posledního zúčtování. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Minimálně polovinu času to bylo mlácení prázdné slámy, takže moje pozornost velmi opadla. V akčních scénách je to teda špička, to se musí nechat, ale oproti jedničce je to v celku slabý odvar a zbytečný film, který kdyby neexistoval, vůbec nic by se nestalo. 65% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Jako je to dobrý film. Celou dobu to bylo napínavé, dobře zahrané, Denzel ještě nepaří do starého železa, dobře natočené s parádní hudbou. Když ale srovnám s nedávným MI6, tak tomu chybí nějaká ta třešnička. Ale netuším co si tu řešíte za komplexy, v červených by to mělo být. ... ČSFD projekce Anděl ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Samozvaný ochránce v 63. letech vstupuje na scénu po druhé, jako zabiják a to, že se mu nikdo nevyrovná o tom žádná! Všechny přepere hravě. A ještě stačí vychovávat problematické syny ghetta co se ocitli na špatné ploše. Víc takových filmů si prosím u toho si vždy tak krásně odpočinu, děkuji. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

McCall, vostrej a nezastavitelnej, jak utrženej vagón plnej žiletek. Žánrová klišé se tady vrství do pětiposchoďové pyramidy, na jejímž vrcholu stojí vrcholový predátor s tváří Denzela Washingtona. Najdeme tady úplně všechno. Vysloužilého superzabijáka konajícího dobré skutky, prohnilou organizaci, přátelství, záchranu, pomstu, trauma... . Ale zase jednou za čas...proč ne. Zvlášť když Denzelovi nelze upřít, že mu takové role sedí a po řemeslné stránce není tvůrcům co vyčíst. Vlastně je s podivem, že se podařilo z tak ohraného a neoriginálního příběhu vykřesat relativně nenudící akčňůvku. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Obraz filmu fungujú na základe falošného morálneho imperatívu, využívajúc misiu upratať ulice ako zásterku pre rovnakú hyperštylizovanú, takmer pornografickú brutalitu. 5/10 ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Slabší 4*. Byl jsem na spokojných 3*, ale finále za hurikánu v přímořském mestečku bylo velmi působivé. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Většinou hvězdy přidávám, tentokrát jednu uberu. Jednodušší zápletku už vymyslet nemohli. Akční scény jsou nádherně natočené, ale to by měl být doplněk, nikoliv středobod snímku. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Juj, akí sú niektorí diváci zlí na Denzela a jeho Equalizerovú dvojku! :(.... Čo chcete od zachovalého šesťdesiatnika !!!????? Film znovu predstavil akčného hrdinu, v boji proti zlu, pomoci starším, (i mladším). Jasnačka že hlavny hrdina musí napokon vyhrať a o to v takýchto akčných filmoch predsa ide. ()

Související novinky

Denzel Washington vs. sériový vrah

Denzel Washington vs. sériový vrah

14.03.2019

Oscarový herec Denzel Washington (Training Day) se upsal novému krimi thrilleru Little Things od režiséra Johna Lee Hancocka (Zrození šampióna). Děj vypráví o unaveném venkovském šerifovi s temnou… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama