Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

spikey1 

všechny recenze uživatele

takže s pejskama proběhneme po cvičáku na jednu stranu a pak s nima poběžíme zpátky. Vypadá to trošku jako tancování s pejskama. Naštěstí to finální bitka s Dacascosem vynahradí. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Tak světu už totálně jebe? Těch otázek bylo samozřejmě víc, ale doopravdy mě dokáže udivovat, koho tyhle záchodový srance můžou bavit, kurva? Já jsem tak rád, že jsem pro jednou, proti proudu. Na potřetí (už na poprvé to bohatě stačilo) se Babuška Jaguška, nesmrtelná tasmanská ďáblice, ozbrojená třemi prdelamy, husťáckejch kvérů, kterýmmnikdy nedochází náboje, kosí jednoho zločince za druhým, jak počty nakažených za den. Je to nuda, není to zábava, nedává to logiku, a rusky znějící Kíánu Rívs, je jen k smíchu, a možná i k pláči. Klidně si u toho hoňte bambusy jak dlouho chcete, třeba až do té doby, než ucítíte kost. Já si dám klidně nějakého Chucka Norrise, protože se mi zdá, že s porovnáním, tady s Johathanem, jen stín. Nechci urážet inteligenci cílených diváků, ale kdo může dát víc než jednu hvězdu, má v prdeli zastrčenou okrasnou dýňi. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Upřímně nerozumím jak může mít Wick #3 na CSFD nejvyšší hodnocení z celé trilogie (stav 2019). Je to ukázková "trojka", tedy film který stojí a padá na křeči ve scénáři a vykrádání sám sebe. Nechápejte mě zle, není to vysloveně průšvih, nicméně z nějakého důvodu "z ničeho nic" hrozně svítí nedotaženosti. Umírají lidé a kolem jdoucí nereagují, jako kdyby se nic nedělo. John bude zabíjet, aby mohl zůstat na živu a mohl vzpomínat na svou ženu (?!). Nebyla náhodou ona příčinou, že sekl se "řemeslem"? Věci v kontrastu s #1 nedávají smysl a scénář je doslova hloupý. Hodně křečovitá snaha o nafouknutí příběhu a ještě víc s ohledem na závěr. Celé #3 mohlo být o tom co naznačují, že bude v #4 (uvidíme za dlouhé 4 roky)... Naštěstí je to solidně natočené a to řekl bych ukázkově. Za mě každopádně hodně slabé 4 hvězdy s náběhem, že snížím na 3 až se na film podívám znovu a dojem se nezlepší. ()

MartinS96 

všechny recenze uživatele

První John Wick byl zjevením, druhý malým překvapením, že v případě toho prvního to nebyla jen náhoda. Objektivně je dvojka minimálně po řemeslné stránce lepším filmem, avšak ten moment překvapení stále hraje do karet prvního dílu, díky čemuž se tomu druhému v mých očích vyrovná. Trojka je opět posunem kupředu, jelikož už pro mě ale nebyl v ničem první (dvojka byla první viděný v kině) můžu po prvním shlédnutí říct, že jsem si ho nejspíše užil nejméně. Možná je toho příčinou i to, že jsem si některé scény z předešlých dílů nedávno připomněl, a tak jsem toho byl už trochu přesycen. Každopádně nápadů tady je, že by vystačily na další tři filmy. Akce je o dost více a je to jen dobře, protože „příběh“ je pro mě každopádně krokem zpátky, o ten ale v téhle sérii nikdy moc nešlo. Kromě toho že soubojů je více a jsou zase o fous nápaditější mi přišlo, že jsou prováděny v o dost vyšším tempu, což je pro mě asi největším plusem. Bohužel se ale naplnila se moje obava o hereckých kvalitách Halle Berry, která alespoň nedostala tak velkou roli jak jsem očekával. Za její výkon v akčních scénách, jí patří ale i můj obdiv, i když mě sekvence s bojovými psy bavila zdaleka nejméně. Určitě jsem zvědav na druhé shlédnutí. Přesto, že se v tuto chvíli mám gun-fu tak trochu až po krk, potvrzení čtyřky kvituju. „A fourteen million dollar bounty on his head, and every interested party in the city wants a piece of it, I’d say the odds are about even.“ 9/10 ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

tak dlouho se dělá kung-fu v obleku, až to člověka místy až nudí, neřkuli sere. Kijenu je fajn, Hejl je fajn, hlavní plešatej záporák už moc ne a například taková lejdy posuzovatelka, která zde evidentně zastupuje nejvyššího z nejvyšších, což bude zjevně samotný bůh, byla natolik autoritativní a uvěřitelnou osobou, asi jako je Troška výborným režisérem.Je to sice pořád nadstandardní film v rámci žánru, ale čeho je moc, toho je příliš - krávu prostě nejde dojit až do tý doby, než jí úplně urvu cecky......................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Je to parádní akční jízda, která je stále perfektně natočená. Problém je ale v tom, že se už z toho stává neuvěřitelné sci-fi. Rád se na to podívám znovu, ale první díl je pro mě pořád nepřekonán. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Kdyby aspoň kousek nějakýho dějovýho nápadu, aspoň kousek. Ale to ne. Tady je to fakt jen o jednom :o). Kropit to, co se dá... Fakt je, že tahle trilogie má vyváženou kvalitku, což se cení. Rejža prej prohlásil, že Wicka bude točit do tý doby, kdy o něj budou mít lidi zájem. Takže bych se ani nedivil, že bude třeba rekordní počet pokračování :o). Na druhou stranu, proč ne? Má to po čertech svižný tempo, hrajou v tom teď už legendární herci. Potěšila návštěva Heli Beri :o). Jo a obdivuju Kína a Heli za přípravu na tenhle film, páč to musel bejt masakrální záběr---- ()

remy 

všechny recenze uživatele

Asi nikdy nebudu patřit mezi fanoušky Johna Wicka. Ale že je trojka zatím nejlepší díl, to klidně podepíšu. O choreografii bitek se nemá cenu moc bavit, naprosto špičková práce. Na druhou stranu cítím tendenci sklouzávat ke stereotypu, s čímž mám problém a celkově mě tady úplně nestrhávají přestřelky. Prohlubování mytologie fikčního světa jsem si však užít dokázal. První dvě akční scény jsou boží a překonaly všechno až do závěrečných titulků. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Klesající tendence jde znát. Tvůrci se snaží vymyslet nové věci, aby se akční scény neopakovaly. U některých scén se zadařilo, ale některé jsou už vyloženě trapné ( honička s koněm, finální souboj apod. ) U Halle Berry jde vidět, že si také prošla solidním výcvikem, ale její akční scény jsou velmi chabé a nepřátelé na ní musí bezhlavě nabíhat bez jakékoliv inteligence a nutnosti se jakkoliv bránit, aby její scény vůbec dávaly smysl. To samozřejmě ubírá na kvalitě, kterou se John Wick pyšnil nejvíce ( a v podstatě na ní stojí celá série ) a to uvěřitelnost a provedení akčních scén. S třetím dílem tvůrci navíc universum Johna Wicka ještě nafukují, místo toho, aby dějovou linku už pomalinku začali zavírat. Dobré dva díly ještě John Wick vyprodukuje, ale obávám se, že pak se všechno bude muset hodně rychle uzavřít a zakončení bude stejně uspěchané jako v Trůnech. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Jednicka me celkem bavila jako takova popletena kulisarna, dvojku uz jsem dal se sebezaprenim a trojka uz se fakt nedala. Po hodine jsem rezignoval. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Film je dobrý jenom díky Keanu Reevesovi, ale i tak u mě došlo ke zklamání. V každém předchozím díle byl aspoň náznak nějakého příběhu, který mi ve trojce opravdu chyběl (byl až moc jednoduchý). Člověk se tak kouká na dvě hodiny plné řežby a akce..., které je tam tak moc, až ho to přestane bavit. Ze začátku je vše nápadité, nové, všelijaké zbraně a situace dokážou bavit (hlavně psi Halle Berry nebo scéna u koní), ale ke konci už je to pořád to samé... a nutno dodat, že John Wick už nemohl mít jedinou kost v těle nezlomenou. Trojka je tak podle mě zatím nejslabší, ale akčně nejpropracovanější. Nutno dodat, že ohledně pokračování jsem skeptická, ale stejně si ho, až vyjde, pustím. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

John Wick u mě stoupá díl od dílu výš a výš, a tak zatímco u jedničky jsem byl „jen“ hodně spokojen, z dvojky jsem byl už nadšen, ovšem až nyní trojka mi přinesla absolutní akční orgasmus, ze kterého jsem byl náramně v prdeli. Samozřejmě se zde i nadále velmi zajímavým způsobem rozvíjí svět nájemných zabijáků a jejich jednotlivých postav, nicméně snad více než 80% filmu zaujímá už jen akce, ovšem pozor, ne akce ledajaká, akce té absolutně nejvyšší kvality, akce, která mě totálně odrovnala, jelikož působila ještě nápaditějším, našláplejším, přehlednějším, nekompromisnějším, ultimátnějším a prostě celkově geniálnějším dojmem než v předchozích dílech, toto už byl fakt jako šílenej infernální hukot, a kdo tohle zkrátka po akční stránce neocení, tak tomu hovno rozumí. Zápletka by se zde pak sice dala očekávaně označit za více než jednoduchou, nicméně jako spojovací prvek mezi jednotlivými akčními orgiemi funguje dostatečně, jak staré, tak nové postavy jinak též baví, atmosféra a vizuální stránka filmu nemá chybu, a co se týče samotného Keanu Reevese, pořád sice tvrdím, že mi v té roli úplně nesedí a že bych si tam představoval úplně jiného borce (ano, tohle mohla být TA životní role pro božského Scotta Adkinse!), nicméně už si i na něj přeci jen začínám zvykat, takže jelikož už ani on není tou mou jedinou kaňkou v této mimořádné akční sérii, mohu Parabellum v klidu označit za jeden z nej akčních nářezů vůbec a jsem opravdu hodně zvědavý, jestli může být dalším dílem ještě překonán. Fantastický NÁŘEZ!!! ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Bože to je taková kravina....ale ta akce...jak to Neo rube...s nožema, s pistolemi, s brokovnicemi nebo jenom holýma rukama, ta kooperace se psama...ta to vše vynahradí. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Na tretieho Johna Wicka som si robil už nejaký ten rok zálusk, no podarilo sa mi k nemu dokopať až teraz. Dostal som viac-menej to, čo som chcel. Stačila mi bojová choreografia a do toho príbeh na úrovni FPSka. Som šťastný. I tak som sa, ale prvých 45 minút filmu nevedel vyvarovať myšlienke, že kým zo seba príbeh vykoktá, čo sa vám snaží povedať, kľudne by ste sa za ten čas stihli zviesť na Guam a naspäť. Ak, ale pominiem takmer hodinu nudy, kedy sa v tejto sérii vytvára nábeh na akciu, ktorá ešte len začne, potom je Parabellum štandardné pokračovanie tak ako som si ho prial. Je to brutálne, akčné, neskutočne komické ba až absurdné a je tam Keanu Reeves. Viac som ani nechcel. Takže ak máte radi túto (v úvodzovkách) "pochybnú" sériu, srdečne vám aj tretí diel odporúčam. Pre mňa, ale naďalej ostáva favoritom prvý film, ktorý si úvod dlhý nespravil a na vysvetlenie situácie mu stačil len pes a Baba Jaga... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Masakrálny masaker dotiahnutý fakt že ad absurdum, držiaci sa niekdajšej reklamy na Madit "Kde iní končia, my len začíname". A teraz vážne. Videl som to, čo som videl? Toľko originality v súbojoch nemá ani desať filmov, čo mal Wick v prvých dvadsiatich-tridsiatich minútach. Čistý nonsens. Prehliadka zabíjania snáď polkou druhov arzenálu celého sveta, chýbal snáď už len Jediovský Mindkill. Ako som písal v komentári k dvojke, to čo sa otvorilo v dvojke ku koncu, to sa tu doviedlo do takých výšin, že dovi dopo. Keanu dokázal vytvoriť druhú bombovú trilógiu vo svojom živote. Luxusné fighty, do ktorých si prizvali nielen známe mená ako Halle Berry či béčkového a stárnúceho Marka Dacascosa, ale vedľajšáky rovnako zvučné aj keď staré hviezdy, prípadne známe tváre ála Jerome Flynn a čerešničkou na torte boli profi fighteri pár excelance, stačí spomenúť trojicu Tiger Chen Hu, malajzijský bombardér a odveký záporák Ika Uwaisa Yayan Ruhian a jeho parťák Cecep Arif Rahman. Nemám slov. Mŕtvoly sa kopili ako v starom Komande a to sa bojovalo všetkým čo bolo po ruke, v ruke, strieľalo, bodalo, rozbíjalo, sekalo či dokonca kopalo alebo hrýzlo (zvieratá), to sa jednoducho fakt len tak nevidí. Na jednej strane chcem, aby to skončilo v tom najlepšom, na druhej strane kvôli konečnej otázke a odpovedi na ňu by som ešte jednu časť zvládol. Akurát vyjde to moje v dvojke predpovedané prepojenie na Matrix, keďže podľa toho, čo Wick zvládol dobitý, dobodaný, dorezaný, bez kúska svojho tela, zničený z predchádzajúcej časti, samozašívajúci sa, padajúci zo strechy, dokopaný, prerazený cez xy sklenených vitrín, ukopaný ako od stáda byvolov a ono ho to v podstate len a len ešte viac nasralo? Mám dojem, že vo štvorke na neho treba nasadiť už len Agenta Smitha alebo aspoň Terminátora. Momentálne si vyslúžil miesto medzi Avengermi vedľa Capa a Iron Mana (ok, možno nie, videl som Endgame :) Ale vážne, keby ho dali k Avengerom, stačilo Thanosovi podsunúť jeho psa a o pár minút máme koniec filmu. Tu to lietalo, strieľalo, kopalo, hrýzlo, behalo, skákalo, lámalo, sekalo, hádzalo, v podstate tu bolo všetko, čo existuje okrem teleportu zo Star Treku. Neskutočne nabúchaná akcia od začiatku do konca, trefné vtípky, dokonalý nadhľad, Wick vie, na čo má a na nič iné sa nehrá. A to som spomenul len tú adrenalínovú časť. Po technickej stránke, choreografie, hudobný podmaz, výprava, kamera, strih, dizaj, štýl. Btw štýl, to je to slovo, ktoré všetko definuje, pretože John Wick vytvoril svoj vlastný nový štýl. Nie je to revolúcia ako bol kedysi Matrix, ale dovolím si tvrdiť, že ako sa kedysi všetko chcelo podobať alebo aspoň rovnať Matrixu, tak teraz etalón preberá John Wick. No nič, stačilo. Bežte do kina, lebo aj napriek tomu, že som sa možno preriekol v toľkej záplave textu, stojí to za to. A pozrieť si to ako trilógiu od prvej časti? Tak to je už dnes povinnosť. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Tak nezmyselne násilný film som už dlho nevidel. Brutalita vo filmoch mi nevadí, no ak sa opakuje v každej scéne, tak je to neúnosné. Tato časť Johna Wicka je pre mňa veľké sklamanie. V prvých dvoch dieloch John zabíjal taktiež veľa ľudí, no mal srdce. Teraz akoby mu v hlave preplo a zabíja každého kto mu príde do rany resp. pod nôž. A nejde len o samotne zabíjanie, ale o to ako zabíja. Lebo nože v oku, sekera v hlave, vražda s knihou, hektolitre krvi, strely rovno do hláv a paranormálne útoky zvierat na mňa dojem neurobili. Zobrazenie útokov, obratnosť a práca so zbraňami bola v prevedení Keanua Reevesa resp. Halle Berry úžasná a profesionálna. Bolo vidno, že si obaja dali na svojich rolách zaležať, no tá prehnaná bezcitná krutosť znížila moje celkove hodnotenie. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Je to ten případ, kdy jdu proti proudu. Ten tomu momentálně dává 82 procent. Já jsem na pomyslné polovině. Proč? Předně mě to nebavilo, nemohl jsem se dočkat konce. Ideálně překvapivého, když už se v průběhu žádné překvapení nekonalo a John Wick vyhrával jeden souboj za druhým. Stala se z toho nudná rutina, přestal jsem se těšit i na to, na čem John Wick stojí a co má být jeho největší předností- na souboje. Chtěl jsem jen konec, konec téhle uměle natahované břečky, která je tak špatná, že se nestydí vyrukovat i se čtvrtým dílem. A ano, vadí mi, když například lidé na nádraží přestanou reagovat na šarvátku s noži, při které zahynou dva a více lidí. Takhle by svět neměl nefungovat ani ve špatných filmech. Po skvělé dvojce studená sprcha. Čtyřku si nenechám ujít, teď už ne, ale daleko víc by mě potěšili, kdyby už tuhle řídkou kaši dál nenastavovali. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady bych na úvod rád zdůraznil jedno slovo, a to je "opatrně". Všeho moc škodí a čeho je moc, toho je příliš. Tady je to ještě v rámci žánrových (John Wickovských) mezí, ale už se to blíží ke hraně, která by pro tuto sérii mohla být smrtelná. Akce je tady takřka od začátku do konce, divák se nezastaví, K. Reeves se taky nezastaví, akční scény jsou vypiplaný (především scéna se psama je masakr!), chvílema si režisér pohraje se střihem, kdy z rychlých akčních střihů přejdeme k jednomu dlouhýmu záběru (bitka samozřejmě pokračuje). Práce se světlem (neony na začátku, prosklená místnost na konci) je brilantní a zvukaři si taky vyhráli (zvuk dopadu nábojnice z brokovnice je třešničkou na dortu). Jako trilogie perfektní (po Bournovi snad jediná takhle vyvážená série), trochu se bojím otevřenýho konce... jak jsem napsal na začátku: "Hlavně opatrně!". ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu to nadšení z téhle bezduché řezničiny. Spojení děje s jakousi mystickou organizací nájemných vrahů, která lpí na přísných pravidlech, je vcelku dost trapné, když je každou chvíli někdo porušuje, a to včetně našeho hrdiny. Navíc hlavní šéf sídlí někde v poušti v Maroku? Proč? To nedává smysl historicky ani prakticky. Asasíni, o kterých se zmiňuje Bronn z Černovody, pocházeli z oblasti Středního východu a jsem přesvědčen, že řídit takovou skupinu tupých hlav odněkud z pískoviště, kde nebude ani signál na mobilní telefon, fakt není dobrý nápad. Healing factor hlavního hrdiny je někde mezi Deadpoolem a ocasem ještěrky. Každopádně je hodně vysokej. Bodná a střelná zranění či pády z deseti metrů nejsou pro našeho milého zabijáka vůbec žádný problém. Ani Sly s Arnoldem nevydrželi v zlatých osmdesátých takové fyzické nálože. Akce, z které tady někteří učůrávají do trenek, začne být po 30 minutách k uzoufání nudná. Vše se opakuje stále dokola a podobá se nějaké tupé počítačové střílečce. Agenti nejvyššího zabijáckého úřadu, ti nejlepší z nejlepších, se skvělou výstrojí a výzbrojí, vykazují výkonnost rovnou největším ňoumům z průběhu krvavé orgie. Final boss je o hlavu menší a o třicet kilo lehčí než náš hrdina, takže člověk ho spíše lituje, než že by budil jakýkoliv respekt. Takové filmy by snad ani neměli vznikat. Zase si nějaký labilní jedinec v USA poté, co mu spolužák sní svačinu, večer koukne na Johna Wicka, ráno od tatíka vezme z kredence poloautomat a vystřílí v domnění spravedlivé pomsty půlku třídy. Hlavně ale film nepřináší jedinou zajímavou a hodnotnou myšlenku, ani není nijak zábavný. Koukat se přes dvě hodiny na pachtícího se umoulaného Keanu Reevese s umaštěnými vlasy je na hranici snesitelnosti. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama