Reklama

Reklama

Jurský svět: Nadvláda

  • USA Jurassic World: Dominion (více)
Trailer 2

Příběh filmu Jurský svět: Nadvláda se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému, i na to, že už patrně nestojíme na vrcholu potravního řetězce. Existují lidé, kteří chtějí tuhle novou ohromnou sílu zneužít pro svůj prospěch, a na druhé straně lidé, již jim v tom chtějí zabránit a snaží se udržet svět v maximální možné rovnováze. K nim patří i Owen Grady (Chris Pratt) a jeho přítelkyně Claire (Bryce Dallas Howard), kteří nabyli patřičné zkušenosti v prvních dvou filmech. Doplňují je pak hvězdy Jurského parku, paleontologové Alan Grant (Sam Neill) a Ellie Sattlerová (Laura Dern) a teoretik s nadhledem Ian Malcolm (Jeff Goldblum). Ti všichni se pustí do dechberoucího souboje s časem, lidskými i ještěřími nepřáteli, aby se v situaci, která je nikoliv za pět, ale za minutu dvanáct, pokusili o nemožné. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Z natáčení 2 - Laura Dern, Bryce Dallas Howard, Isabella Sermon, DeWanda Wise
Z natáčení 2 - Laura Dern (herečka), Bryce Dallas Howard (herečka), Isabella Sermon (herečka), DeWanda Wise (herečka)
D: angličtina T: čeština
02:39
Z natáčení 1 - Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Colin Trevorrow
Z natáčení 1 - Sam Neill (herec), Laura Dern (herečka), Jeff Goldblum (herec), Chris Pratt (herec), Bryce Dallas Howard (herečka), Colin Trevorrow (režisér)
D: angličtina T: čeština
02:36

Související novinky

Nový Jurský svět je v přípravách

Nový Jurský svět je v přípravách

23.01.2024

Dinosaurům v kinech rozhodně ještě neodzvonilo. V roce 2015 odstartovaná trilogie Jurský svět sice v létě 2022 oficiálně skončila, ale přestože druhý díl s podtitulem Zánik říše a zejména pak třetí… (více)

Super Mario zdolal 1 miliardu

Super Mario zdolal 1 miliardu

01.05.2023

Snímek Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo a Illumination oficiálně po 26 dnech od premiéry překonal hranici 1 miliardy dolarů. Dohromady to je 490 milionů ze Severní Ameriky a 532 ze… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Druhý Avatar pokořil miliardové tržby

Druhý Avatar pokořil miliardové tržby

29.12.2022

Po pouhých dvou týdnech v kinech se snímku Avatar: The Way of Water podařilo světově překročit miliardové tržby, díky čemuž si tento sci-fi spektákl zároveň může připsat jedno prvenství letošního… (více)

Reklama

Reklama