Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to podobné někdejší oblíbené Neuvěřitelné cestě, ale tvůrci si to ulehčili počítačovou animací (ta puma byla k nepoznání!). Jenže film je hlavně o psí lásce a ta je velmi hluboká a silná. To vím z vlastní zkušenosti. A jako pejskař nemohu hodnotit jinak, než za 5*, ikdyž uznávám, že film si to vůbec nezaslouží. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(13/2019) / Určené pre publikum od 0 do 13 a potom snáď od 50 vyššie. Samozrejme pre miláčikov psov je to ťažká emociálna pecka. Fakt najlepší na celom filme je hlavný hrdina, veľký sympaťák psisko. Príbeh klasika ale musím priznať, že je to celé ladené v príjemných emociách, ktoré som si vo chvílach bdenia aj užíval :) (6/10) ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov psov je tento snímok povinnosťou. Ide v zásade iba o jeden z ďalších podobne ladených filmov, ktoré vám na jednej strane pohladia dušu a zmäkne vám srdce pri pohľade do úprimných psích očí, na strane druhej ale už podobných filmov bolo natočených neúrekom a tento ozaj neprináša už nič nové. Navyše je to zamerané viac na deti ako na dospelých, o čom hovorí aj jednoduchosť deja. Každopádne hodinka a pol ubehla ako voda a ja som až tak veľmi neľutoval. 60 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemůžu pomoct, a možná je to i dětstvím, a jiným náhledem na podobné filmy, ale mám pocit, že z Neuvěřitelné cesty o dvou psech a jedné kočce, kteří se vypravili za páníčky přes Skalisté hory, nebyl cítit takový amerikanismus, patriotismus a tak brutálně netlačili na city tak, jako u tohoto filmu. Příběh je to samozřejmě hezký, ždíme z diváků emoce na tisícero způsobů a jelikož jsme v době digitálu, tak si usnadňuje to, co jen jde, což je u dnešních rodinných filmů ze zvířecího prostředí poměrně hojné a podobných filmů je poslední dobou opravdu dost. Trošku to ale, podle mě, ztrácí ducha filmů dřívějších. Nicméně, musím se přiznat, že pořád je to natolik hezké, aby to rozplakalo většinu publika, takže to účel splňuje. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Psí domov není ani tak sequel Psího poslání jako spíš reimaginace Neuvěřitelné cesty, kterou jsem v dětství žral. Ve správných momentech mě jakožto vášnivého pejskaře film zvládl dojmout, nicméně celkově vzato jsem se často i začal nudit a druhá půlka (až na závěr) mě vůbec nebavila. Navíc to má naprosto odporné cgi v podstatě všech zvířat kromě hlavní Belly, a od Soňáků bych takovou ledabylost nečekal. Průměr, který nepejskaře zřejmě nezaujme už vůbec ničím..6/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)

Reklama

Reklama