Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Krásně natočený film pro ty, kteří mají rádi pejsky a zvířata vůbec...Psí domov je snímek povídaný psí fenkou Bellou (nevím, proč se všichni psi ve filmu jmenují Bella, ale neva)..Každopádně mě dostala věta- "Nemám ráda hru na musím do práce". Gró příběhu tvoří nesmyslná vyhláška, že v Denveru nesmí lidé vlastnit pitbula- nevím, jestli je to pravda, každopádně je to nesmysl, protože Bella je úžasná a taky film tím lehce ztrácí...To se ale mění v okamžiku, kdy se Bellla vydává na dobrodružnou cestu domů..Na své cestě potkává spoutu kamarádů od bezdomovce, až po "velké kotě" - jedna z mála CGI použitá ve filmu, Bella je natáčená jako živý pes- což je rozhodně plus....Taky ale narazí na tlupu vlků, kteří chtějí využít přesily a Bellu ulovit- ale naše fenka všechny nástrahy zvládne a neúnavně cestuje k domovu...No a pochopitelný je i velmi dojemný konec, který každý, kdo měl někdy psa zákonitě obrečí, aneb konec dobrý, všechno dobré...viděno v kině (cz dabing)...90% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový hodně nijaký film, kdy pes putuje z místa A do místa B a potkává mnoho dalších zvířat a lidí. Neskutečně mě štvaly neustálé promluvy psa k divákovi. Kdyby byl film bez toho, mohli bychom si alespoň užít pohledy na přírodu a zvířata, které byly pěkně natočeny. Ke konci trochu dojemný návrat, za což je třetí hvězda, jinak ale nic nového pod sluncem z čeho bychom se měli posadit na prdel s otevřenou pusou. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Psí poslání jsem viděl teprve nedávno a opravdu se mi líbilo. Psí domov natočený podle předlohy od stejného spisovatele má rovněž kouzlo, ale postrádá na rozdíl od prvního snímku komplexnější příběh. Hlavní hrdinka Bella nazírá svět skrze svůj naivní, ale o to více upřímný pohled na realitu - skoro jako by byl film vyprávěn dítětem. Trochu mě rušil přehršel CGI efektů, které nebyly podle mě až zase tolik nutné, a nebyl jsem si úplně jistý pravděpodobností vzniku přátelství mezi psem a pumou, ale budiž - nejsem žádný zvířecí etolog. Herecké obsazení bylo vesměs dobře zvolené, i když je fakt, že v tomto filmu lidské postavy spíš jen tak přicmrndávaly. Během Belliny poutě zpět domů mi trochu chyběl pohled ze strany Lucase a jeho okolí. Psí domov není sice tak silný a komplexní jako jeho předchůdce, ale i tak nenudí a jeho děj odsýpá. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

No, je to snaha zopakovat mega kouzlo "Neuvěřitelný cesty" z roku 1993 a ne, že by to nebylo pěkný, ale už tam neni nic, co by tak překvapilo a okouzlilo. Určitě to je pěknej film pro děti nebo pro někoho, kdo Neuvěřitelnou cestu neviděl, ale pro mě, jako pro člověka, co zrovna film z roku 1993 viděl, je to lehkej průměr. Za mě 3* a DOPORUČUJU ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film davali bez zvuku a bez titulku na ferry ve Filipinach a uz od pohledu se mi to zdalo debilni. Zvedavost mi nedala, protoze bez zvuku to nedavalo vubec smysl, a tak jsem si to doma pustil znova a uz jsem tomu porozumel - je to kravina! Unikl mi uvod, kde kocka necha psa, aby sal jeji mliko - uz po tomhle momentu se mela paska s filmem vzit, ritualne spalit a zamezit jejimu vystaveni svetlu sveta. Nestalo se tak, proto si divak uzije debilne namluvenyho psa, viditelne zmrveny CGI a nesmysle podobne tomu v uvodu. Presto to v zaveru nebylo zas az tak hrozny, rekl bych, ze ty 3 hvezdy jsou tak nejak z milosti. I prestoze je naprosta picovina, ze by se spolu kamosili cokl a stokilova puma, tak to bylo dojemny. Dobrodej Lucas s fetisem na zvirata by si podle myho asi po dvou a pul letech od zmizeni psa nejspis poridil novyho, ale nestalo se tak, vsichni cekali, az se Bella vrati. A zlej ras dostal na konci filmu padaka, takze to dobre dopadlo, prestoze ten pes je nejak zakazanej nebo co a nesmi se hnout z uzemi nejakyho ustavu pro veterany. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)

Reklama

Reklama