Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro děti (a milovníky výmluvných psích očí) asi dobré, ale mě to nebavilo. Idylický začátek ještě ušel, ale jak se fenka Bella rozeběhla na 650 km dlouhou cestu Domů (namísto, aby počkala pár hodin, psisko hloupé :-)), už jen mechanicky narážela na jedno dobrodružství a hodné lidi (či jiná mezidruhová přátelství – s pumou) za druhým. Přitom vše neustále komentovala vnitřním hlasem a sentimentálně tlačila na city – v přepáleném závěru (zpomalené znovushledání s páníčkem, zastání veteránů) až k smíchu. Jinak živá zvířata byla super, ta CGI o řád méně. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

O kapku lepši jak předchůdce, ale ta puma alias velká kočička to fakt ne. Jinak příběh a příroda super ale vlci a puma hrozny nemůžu si pomoc to se celkem nepovedlo. No ono více věcí bylo zvláštně vymyšleno a nebo provedeno špatně jak scéna na dalnici a podobně. Hudba ušla ale málo drama a emoci no takže zas někdy v budoucnu. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tentokrát žádný zázrak se nekonal. Jde o průměrný rodinný film, který hraje hodně na city a občas mě trochu i štval, hlavně digitální pes, který je realistický jako moje peněženka narvaná prachama... Jsou tu situace, kde by žádný digitální úpravy nebyly potřeba, ale asi to bylo jednodušší, než přimět psa sedět na místě. No a kamarádství se šelmou bylo taky trochu moc. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Návrat domov nebezpečným spôsobom neraz prekračuje hranicu medzi roztomilosťou a detinskosťou. Rozumiem, že má ísť v prvom rade o rodinný film, ktorý si musia vychutnať aj deti, ale tvorcovia naozaj častokrát zabúdajú na staršieho diváka. Hačikó: Príbeh psa bol v tomto bod o dve triedy vyššie a mierne presladená Psia duša sa taktiež väčšinu času vedela zdržať vyslovene detinských scén, ktoré srdce malého dieťaťa dozaista potešia, no dospelí sa pri nich predsa len cítia mierne trápne. So skutočne odretými ušami dávam 3 hviezdy a film môžem odporučiť skutočne len milovníkom psov. Sám sa za jedného z nich považujem a napriek tomu film radím do vôd číreho priemeru. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový hodně nijaký film, kdy pes putuje z místa A do místa B a potkává mnoho dalších zvířat a lidí. Neskutečně mě štvaly neustálé promluvy psa k divákovi. Kdyby byl film bez toho, mohli bychom si alespoň užít pohledy na přírodu a zvířata, které byly pěkně natočeny. Ke konci trochu dojemný návrat, za což je třetí hvězda, jinak ale nic nového pod sluncem z čeho bychom se měli posadit na prdel s otevřenou pusou. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)

Reklama

Reklama