Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 126)

pursuer 

všechny recenze uživatele

Precizní sterilní akční koncert, který si dosyta užijete jako nabušenou popcornovku s dokonale dávkovanou akcí, odpočinkem, sarkastickým humorem a sexy neslyšící terminátorkou. ()

klara.leb 

všechny recenze uživatele

Tohle byla neskutečná lahůdka. Musím se přiznat, já dokážu slintat i nad Béčkovým filmem, moje nároky nejsou nijak vysoké. Jenže tento film má nadprůměrné hodnocení, které se skupině A+ vymyká. Málokdy se mi stane, že se mi dvojka líbí víc, než jednička a nebo, že se dokonce tlačím do kina předběžně na trojku. Můžu vám s nadšením oznámit, že toto je ten případ. Kamera (na které jde velmi znát změna ve vedení) fungovala skvěle. Scény měly rychlý spád, film neobsahoval žádné nudné povídání, hlavní postava zůstala u stejně sporého vyjadřování po verbální stránce, což jsem si absolutně zamilovala. Věc, která mi na tomto filmu přišla neskutečně skvělá, bylo využití kreativity. Nemáš kde se utkat? Nasaď tlumiče a budeme se střílet v metru. Je na tebe vyspaná odměna sedm milionů? Dostaneš za každý milion jeden náboj. Došly ti náboje? Prostě po něm tu pistoli hoď. Musím smeknout i před otevřeným koncem, který přímo vybízí k dalšímu krvavému dílu, kde není náš milovaný John ani na vteřinu v bezpečí. Nemám většinou takovéto konce ráda, ale je mi jasné, že Johnovi nebude dělat problém svému slibu dostát a bude se umírat ve velkém. ()

pan_ponozka 

všechny recenze uživatele

Piss off. Jedna hvězda, stejně jako prvnímu dílu. Jo, pro herce může být celé natáčení výzva. Naučí se CAR, správně padat, používat další techniky. Dobrý, ale co z toho? Ve střizích mrtě chyb, scénář nula. Zkoušel jsem to vnímat jako comics, pak jako přepálenou bondovku, dál jako na nudné video s digitální krví, ale nic. Nezabralo to. Pitomost. ()

Saren 

všechny recenze uživatele

Tentokrát úklidová služba alespoň nezapomněla trošku vyvětrat v prezentačních sálech a část personálu se oděla do klaunského hávu ku prospěchu celku, nikoliv, bohužel, kejklířského. ()

ryuuza 

všechny recenze uživatele

Nechci se opakovat, prostě skvělý. John Wick zůstal svůj a nebál se pořádně přitvrdit. Povedlo se. Skvělá podívaná. ()

SuperXero 

všechny recenze uživatele

John to opäť rozbehol a ako koniec filmu napovedal, pravdepodobne sa nezastaví ani v treťom pokračovaní. Chladnokrvná jatka uhladeného, elegantného vraha v podaní Keana je slasť pre oči. Scéna v metre a so zrkadlami bola famóza. Pokiaľ sa nadnesiete nad prehnanosťou filmu, rozhodne to nebude film, pri ktorom budete pozerať na hodinky. Dej bez zbytočných odbočení pokračuje a nadväzuje na jednotku. Šetrím peniaze na lístok do kina na tretie pokračovanie. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Keď je niečoho veľa, rapídne to stráca na hodnote, táto premotivovaná upachtená strieľanica s afektovanými tupými dialógmi a absenciou logiky v správaní všetkých postáv mala podľa všetkého prekonať svetový rekord zastrelených bastardov za hodinu a v pozadí vykresliť hrdinské a rytierske zásady bandy hrdlorezov, nnno, evidentne veľkú časť akademikov tento prístup uchvátil, mne to prišlo veľmi ploché a prvoplánové, takže 30%. ()

Matos 

všechny recenze uživatele

Solídna vyvraždovačka, tento film som si nesmierne užil. Akcia neskutočná, asi najlepší akčňák od čias Bourna. Kamera a strih na najvyššej úrovni. Schyľuje sa na pekelný tretí diel, ktorého už teraz sa neviem dočkať. ()

paddy35 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě raketa jak prase. Neuvěřitelně dokonale zpracované akční scény nebo jejich ozvučení, strhující podívaná a dostatek přestřelek, abych řekl, že tohle mě prostě šíleně baví. Svět nájemných zabijáků, který si Stahelski vymyslel do svého "univerza" s Johnem Wickem je parádní a ten závěr...nejlepší cliffhanger, co jsem v akčních filmech kdy viděl. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

John Wick je zpátky a ještě v lepší formě! Pokud milujete akční jízdu, ve které neprůstřelný hrdina kosí armádu padouchů tak slaboduchých, že mu lezou přímo pod mušku, proonaníte se těmi 2 hodinami s velkým gustem. Vizuální stránka dokonalá, Reewesovo gymnastické cvičení s noži, střelnými zbraněmi i s obyčejnou tužkou musím hodnotit vysokou známkou a skvělý závěr mě naplňuje nadějí, že se s Wickem nevidíme naposledy. ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Bohuzel uz si prvni film vubec nevybavuju, nicmene dvojka je akcnarna jak ma byt, obcas dost verohodna, obcas min, kazdopadne Keanu je porad stramak a mozna mu to ted sekne vic jak zamlada. A libilo se mi, jak pred akci nakupoval :) ()

Antikas 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce žádná přidaná hodnota, ale proč taky. Když to není rozbitý, nehrabej se v tom. A proto dvojka šlape stejně skvěle, jako první díl. A Keanu na to pořád má, v jeho rukou zbraně nevypadají, jako by se tam ocitly nechtěně. Je za tím tvrdej trénink a na výsledku to jde vidět. https://www.youtube.com/watch?v=_yk7K8-HnfI ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Ryze akční film, který má sice styl a akční scény opravdu brutální, ale tentokrát jsem už nebyl tak spokojený jako u prvního dílu. Souboje a přestřelky jsou dynamické a vizuálně pěkně zpracované, ale bohužel už zase o něco přehnanější, že už se ani Chuck Norris na Wicka nechytá. Chybělo mi tam nějaké napětí, chytlavější příběh, něco navíc...takhle to bylo příliš přímočaré. ()

aannemer odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ještě vzal na milost, ale naprosto zbytečné pokračování bylo jen dvouhodinové utrpení zhnuseného diváka. Fakt by mě zajímalo, co chtěli tvůrci tohoto "uměleckého díla" svému publiku sdělit... ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Prvnímu Johnovi jsem dal 3* a ačkoli scénář opět neřeší jakoukoli logiku, dávám nyní za 4*. Nejen že jsem dostal vylepšenou, i když prakticky stejnou, akční jízdu z jedničky, tak i charisma záporáků naštěstí prudce stouplo. A těším se na další .... ()

topvideo 

všechny recenze uživatele

Akcia na n-tú, dejová linka bez vážnej zápletky hodná mozgu dážďovky. Tuším sa KR viac narobil iba v Matrixoch... ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Třetí John Wick si našel padoucha

Třetí John Wick si našel padoucha

19.01.2018

John Wick 2 loni vydělal dvakrát tolik co jednička (88 milionů vs. 171 milionů), takže se logicky dočkáme třetího dílu. Studio Lionsgate už ho stihlo oznámit na 17. května 2019 a stoprocentně ho… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

John Wick se vrátí

John Wick se vrátí

30.05.2017

Dvojka Johna Wicka vydělala dvakrát víc než jednička (88 milionů vs. 166 milionů), takže není divu, že se plánuje trojka. Režisér Chad Stahelski stále neví, jestli znovu usedne za kameru, protože… (více)

Reklama

Reklama